🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 27 800
  • 749
  •   89
Отговори
# 585
  • In The Middle Of Nowhere
Гергана много добре е напипала и преценила нещата.

# 586
Уникална среща...Габа - тема на разговора.
Калоян си ходи повече с Гери според мен, но той няма кураж, въпреки че харесва повече Гери.

# 587
Добре де, на тази среща само Габриела ли ще обсъждат?! Не ме кефи Гергана, усойница, хитрица и интригантка е, която ще го играе жертва

# 588
На мен пък ми се стори, че в Преди обед Джанката пое някаква отговорност за действията си, призна, че не е бил прав и каза младите да не следват този пример
ох къде да се закача, че изоставам 😀
Но тарашан на случката с плуенето, преди да окъпе Орлин с ориз и пиле го нарича п@тка (п@тьо) - има пегел. Това не го изкараха буквалво в ефир, защота няма как да го дискутират пред зрителите. И сега кое е по-обидно от л@йно,ге@ или п@тка?

# 589
Разликата между Гергана и Габриела е от небето до земята. Калоян би могъл да бъде с нормална жена като Гергана. Но може и да си харесва Грубиела

# 590
И в този сезон Гергана ми е симпатична. Станала е още по-ведра и слънчева. Габи е като разгневено градинско джудже до нея.

# 591
Тея двамата излязоха на среща...за да говорят за Габа?!! Егати "романтиката", егати избора на тема... Демек Гергана няма реален интерес към Калоян, а просто действа на инат спрямо Габа...

А онуй дубайско чучело, дето беше топа на топа, е всъщност една жалка завистлива душица... И за пореден път се подиграва с КрасимирЪ (не, че тоя чехльо не го заслужава това отношение)...

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 23:28 от DanyV

# 592
Оф, аман с това жито, големият лаф, изтъркаха го от търкаляне!

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 23:24 от Tess d`Urberville

# 593
  • here and now
Разликата между Гергана и Габриела е от небето до земята. Калоян би могъл да бъде с нормална жена като Гергана. Но може и да си харесва Грубиела
А харесва я... Страх го е от нея.. Mr. Green

# 594
  • София /Абсурдистан
Зловещо и противно е това с житото. Никой на 35 не е стар.

# 595
Гери като се върне ще завари само трупове.. Joy Hug

# 596
И все пак Шермин е дъно. Вовеки. Амин

# 597
Шерми - Габи, залагайте резултати MoneyStuck Out Tongue Closed Eyes

# 598
  • На морето!
Косата на Ана е пален кошмар. Дават близък план на главата й, кошмар е.

# 599
Дъ-но
Дъното на дъното

Общи условия

Активация на акаунт