🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 28 711
  • 769
  •   114
Отговори
# 720
Какъв е бил въпроса за детето?

# 721
Според мен Дениз е красива и то доста повече от Шермин.

# 722
Какъв е бил въпроса за детето?

Как ще си гледа детето, като казва, че обича толкова да пътува.

# 723
В средите на Дениз и Шермин да се снимаш в клип на Криско си е престижно. Какво се прави на много морална читанката Шерми. Joy Все едно ако нея я поканят няма да врътне един стриптийз или един гюбек в клип на Азис. Joy

# 724
Това момиче е с меееега гнусен език. Доколкото разбирам е качила стори, което по-късно е изтрила, но за Гергана ли се отнася?
Скрит текст:
Скрит текст:

Това е качила тя вчера.
Скрит текст:

# 725
Това момиче е с меееега гнусен език. Доколкото разбирам е качила стори, което по-късно е изтрила, но за Гергана ли се отнася?
Скрит текст:
Скрит текст:

Това е качила тя вчера.
Скрит текст:

Мале, тази Габриела е МЕГА злобна и страшна простачка. А тя е последният човек попринцип, който може да си позволи да говори за голи клипове и т.н. Голяма излагация

# 726
Този израз, който Габа е написала в сторито “напипай го, да се накефиш” го употреби Краси към Киара. Да не би за нея да става всъщност дума?
Иначе, Габа в Инстаграм профила си, няма абсолютно нищо общо с реалността, която виждаме в предаването… какво нещо е инстаграм, съвсем друг свят.

# 727
Добре де, защо Дениз не й отвърна на Шафрантин, че по-добре в клип на Криско, отколкото в клип разчекната чисто гола в onlyfans. Мисля че това ще й затвори конската уста за доста време, поне се надявам

# 728
За Гергана е , Габи май е в добри отношения с Киара.
Въпросът на Денис си е откровено заяждане , бая истории се носят за нея , на някои съм склонна да вярвам , та не е само от клипове на Криско . Тя и Дениз е имала онлифенс , не върви да де изказва на тази тема.

# 729
Всички жени там са труженички то е ясно, за мъжете се чудя какви са и за какво се борят, ако е за едната известност много жалко.

# 730
Виктор споделил стори, което беше откъс от епизод, който и на мен ми направи впечатление. Както седеше между Дениз и Кристина и по едно време си сложи ръката и към Кристина. Явно още в предаването е имало нещо. Иначе, видях стори на Кристина, която е със същия маникюр, като снимката, която е постнал Виктор. Та, нямам съмнение, че са заедно.
Скрит текст:

# 731
Тушев събра група к.рви, които се надпреварват да се правят  коя от коя е по-голяма моралистка.

# 732
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Това е качила тя вчера.
Скрит текст:
Никога не ми е харесвала Габа. Нито в предното и участие, нито тук.
Толкова вулгарна жена няма как да стане симпатична на някой друг освен себеподобна. Съчувствам и, че е сирак, че е имала трудно детство и там каквото е преживяла, но...това не е причина, да си такова дъно.

# 733
Тушев събра група к.рви, които се надпреварват да се правят  коя от коя е по-голяма моралистка.

Да, точно. Събрали се някакви к***ви и се карат коя е по-голяма. Не мога да повярвам на какво ставаме свидетели!
То са снимки, клипове, компрати, балони....явно и там пазара замира и се борят за тарифи.

# 734
Бриела това Габа джуката ли е ? Защото ако е тя, няма нищо общо с действителността ? В Ергена, я виждаме доста пълна, с къси криви крака тип X байн, които се трият между бедрата, с увиснал задник. Доста непрятна джука и често несполучлив грим.

За нас невежите, миндил, не е ли на русенски диалект ?
А батал какво е и на какъв език е ?

Общи условия

Активация на акаунт