🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 50 883
  • 1 332
  •   89
Отговори
# 1 245
  • В Града на липите
Сценаристите са за уволнение. Не можаха ли да измислят нещо по-интересно, ами пак ни занимават с тоя тъпоъгълник?!? Кратуна-Кратун-Китара
Толкова много други сюжетни линии могат да измислят.
Трябваше да разпределят Блага или Гергана ли беше новата при Кратун. Киара се изчерпа, а и е супер слаба актриса.
Можеха да ги вържат с белезници по двойки за 24 часа. Като ги разбъркат хубаво по непоносимост. И да зачислят някой да следи този с Шермин да не се самоубие.
И задължително една игра за интелигентност, да спрат да се фукат, колко са умни, че ще е пълна излагация.

# 1 246
А пък точно Шермин порицаваше инфантилното поведение на Натали в един синхрон, покрай случая с въпроса за операцията на носа ѝ. А сега Шермин го прави по 100. И като извади тоя глас и налудничавата усмивка ми прилича на сериен убиец 😆

# 1 247
Аз ви казах, че 100% са му казали или пуснали видеото. Нямаше причина да реагира така още на следващата сутрин… не му е липсвала Шавармата със сигурност

# 1 248
Киара явно напук прави. Заяла се е да отмъква от Шермин пак Красьо, и не защото има чувства към него, а ще се кефи Шерминката да остане пак без роза.
Абсолютно. Според мен съжалява, че честно си призна, че се е преструвала и сега реши с техните камъни да ги замеря. Толкова чак неустоим Красьо не е. Играе си Киара играта, този път по правилата там - с лицемерие. Достатъчно е само да мъти водата на Шермин, пак си връща и на Тушев, и на Флюбените гълъбчета.

# 1 249
  • here and now
Киара явно напук прави. Заяла се е да отмъква от Шермин пак Красьо, и не защото има чувства към него, а ще се кефи Шерминката да остане пак без роза.
Ако успее, обещавам да изслушам поне една нейна песен Mr. Green

# 1 250
  • София
Гледам назад... Шерминъ изби рибата тази вечер, Краси се чуди вече какво си е причинил, когато я върна 😂

# 1 251
Ако успее, обещавам да изслушам поне една нейна песен Mr. Green

😅😅🤣 и аз!

# 1 252
Шърми втория избор. Сигурно тази вечер и е призляло, ако е гледала епизода. Тази видна ханъма се оказва, че Кратунчо е Върнан напук, а и щото му била сигурна за формата 🤣🤣🤣 какво падение за тази дЮбайска класа

# 1 253
Радо има Устата вайб. Денислав не е за там май Simple Smile

# 1 254
Радо гледаше като препикано мушкато на масата, като питаха кой е говорил за Дениз. После беше ербап в кухнята. Смотльо.

# 1 255
Скандалите на Дениз и Шермин и препирането им коя е по-зле от другата са направо смешни и жалки. Дениз не знам защо е влязла отново, но колкото в началото на сезона ми правеше сравнително добро впечатление, толкова сега я виждам пак същата като в първи сезон. На синхроните, докато се обяснява, цялата й злоба се вижда. И не че Шермин не е злобна. Но това е без значение в случая. Някак очаквах от Дениз повече, тя самата се опитва да се изкара повече. Но в същото време използва същите обиди и провокации като Шермин. Явно си е все същата като в първи сезон, просто й трябва повече време, за да си покаже старите номера.

След изгонването на Джани, Виктор официално ми е новият "любимец" и от мъжете и от жените. И той е злобар. Някакви страшни глупости изговори за Орлин. Не мога да разбера завижда ли му, ревнува, че Натали избра Орлин ли, или и аз не знам какъв точно му е проблемът... Но нещо от благополучието на Орлин доста го тригърва. Дениз, както е завършила вече психология, да вземе да го терапевтира малко, че има нужда.

Явно добре, че върнаха Шермин, че да има какво да дават. Сега пак наново само триъгълника с Киара и Краси. Нима толкова нищо друго интересно не се случва. Възможно ли е да са абсолютно и непоправимо отегчителни всички други, та да няма какво да дават от тях 🙄
А този Краси е непоправим. Дори не искам да си представям този човек колко "приятелки" върти в живота. И не, това не е комплимент.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 00:29 от Geri2000

# 1 256
Дениз не я виня, и вие ако сте заключени с Шермин в една къща и нападани денонощно, ще издивеете.

# 1 257
Дениз доста потърпя даже, аз ако бях там бих проскубала това блатно чудовище Шавармата

# 1 258
Накрая ми стана мъчно за Шермин. Въпреки всичко тя усеща, че не може да разчита на подкрепа от Краси (и е права).

# 1 259
Този Воктор, ''младия, добре изглеждащ милионер'', много си е повярвал. Гони го някакво чувство, че всичко му се полага, щом го е поискал и не може да преглътне загубата, иска да си отмъсти на конкурента. Мисля, че е свикнал да е невидим за жените и някой му е казал, че ако направи пари няма да има значение как изглежда и ще може да си пазарува жени по каталог. Искаше Натали, най-младата и с най-чисто минало, защото в неговата глава той е най-добрия и красивия, богатия, и заслужава най-желаната жена. Но тя е интуитивно момиче и се насочи към интелигентно момче с чиста душа. А това, че излиза с Криси в момента, (ако е вярно), след тази реч,  която дръпна днес, какъв голям приятел му е Петър, просто показва що за стока е. Комплексите са голям двигател.

Общи условия

Активация на акаунт