🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 54 611
  • 1 415
  •   102
Отговори
# 1 260
Груба грешка бяха многобройните въпроси към Шермин, направиха я пак център на вечерта. Не знам Дениз какво си е въобразявала, че ще постигне, само се дозакопа. С радио и папагал не се спори. Вместо да слушаме отново репертоара от 50 думи на Шермин, можеха да разведрят вечерта с опознавателни въпроси помежду си, не е нужно да са непременно заяждане. Ама с този материал - толкова.
Виктор, Тишо, Радо дълбаят все по-ниско.
Викито е все по-заблудена патка без грам достойнство. Иначе много "разбира" и коментира чуждите проблеми.
Габи неочаквано мълчалива.
Много ми стана смешно как Гергана с идването от срещата, буквално моментално побърза да ѝ заяви, че Калоян е бил лоялен. Май верно се страхуваше от реакцията на Габи.
Новият изглежда интелигентно момче със склонност да се бори с вятърни мелници.
Красьо очаквано си промуча няколко реплики само, чак ми дожаля за излъганите очаквания на Шермин да я защити. Голям перач ще излезе той или поне се опитва. 😁

# 1 261
На мен пък хич не ми е мъчно, защото не си правя илюзии, че ѝ дреме. Тя не е влюбена в него, няма никакъв интерес към него като личност, тя просто иска да е в предаването и да си създаде имидж на глезена, по чийто задник тичат всички мъже. Тя му дудне, защото иска всичко да става на нейната. Той пък като цяло предпочита да не спори, а или да слушка или да се махне, толкова не му се занимава.

ШерминЪ е безподобно кречетало, а физиономията ми напомня на нещо, но не знам на какво. Дали е някакъв анимационен герой, дали е някаква страшна кукла от някой филм на ужасите.. специално гледах куклата Чъки, но не беше тя… мира не ми дава, ако някой се сети да свирне!

Дениз, ако не я помнех от първи сезон, щеше сигурно да ми е от най-си паричните жени в къщата. Същата стока е като Шарнир, но по-умна, а и вече явно по-зряла. Но точно тези двете да се обиждат на курви… смешничко е отстрани.

А, да, и Тишо е покъртителен.

# 1 262
  • София /Абсурдистан
Предлагам за една вечер да им спрат алкохола и да видим какво ще стане.

# 1 263
Ще си легнат да спят по светло още 😀

# 1 264
Новият участник Денислав е супер готин. С чувство за хумор, добронамерен, интелигентен. Харесвам го повече от Орлин, който също е готин и интелигентен пич. Те външно ми харесват за разлика от назобаните батки - Джанго, КрасимирО, Радо и подобни.

Петър макар да е от по-положителните образи, си остава плазмодии. Виктор е тотален демагог и дървен философ. Озъбен бизнесмен, богат, но ококорен злобен скот. Не мога да се разделя с усещането, че му миришат краката. Егати противара. Дениз може и да му даде шанс, защото той се опитва да си прикрива отвратителната характеропатия, но едва ли ще го търпи в реалния живот.

Радо e тъпак, подмазвач и простак. Пълно дъно. Тихомирчо е мноооого зле - този е социопат, дебил и нагаждач. Нулева интелигентност, емпатия и базови човешки реакции. Той гледа да му добре на гъза и да не се прецака. Айляк, преструван и мързел, но мнооого злобно човече. Йовица е доста досаден тип, но тя и Филипа и такава. И в двамата има еднаква злоба и тъпотия. Какъв бизнес ще правят заедно не се разбра, но като им гледам капацитета и на двамата...

КрасимирО е страшна излагация. Дори не ми се коментира защо. Калоян го пропускам - той ме успива неимоверно всеки път. Джанго - неандерталеца е ясен.

А от жените вече категорично най-много ме кефи Дениз, защото е доста интелигентна, много овладяна и чаровна, особено с грим. Намирам я за искрена и истинска. Тъй нареченото и минало не го зная, но цялата работа ми се струва доста преувеличена. Криси не е лошо момиче - красива е, може би е добра душа, сравнително интелигентна, но нещо и липсва... Натали също е от положителните образи, но ме дразни на моменти. Лили - злоба и нищо повече. Патешката уста Габи - злоба, простотия и кречетало. Гергана - евтина и лицемерна ми се струва, дано се развие по-добре натам. Габриела на Джанго също е от пещерата като него. Блага не е лоша, но е леко посредствена. А Виктория е досана лепка, толкова да е отчаяно това момиче.

Кой забравих? А Шаврантиииин... тя е пълен нарцисист, егоист, истерия и психопат. Външният и вид е протресаващо вулгарен. И доста лъже, и си измисля, и си наставя... Единственото хубаво е, че прави КрасимирО на щайга, защота той си е такъв мъж-щайга.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 01:09 от aramely

# 1 265
  • here and now
Скрит текст:
Ако успее, обещавам да изслушам поне една нейна песен Mr. Green

😅😅🤣 и аз!
Недейте Simple Smile Попадна ми във Фейс споделено клипче. Ми тя изобщо не може да пее. Пееше някаква мега простотия и подскачаше. Ужас.
Колкото и да е зле, ще е 3-5 минути... Анка я слушаме всяка вечер поне по 30.. Прежалвам се аз...

# 1 266
Искам да им направят тестове за интелигентност, тогава ще настане истинска война между Шермин и Дениз ха ха ха

# 1 267
  • here and now
За Анчето хич не ме е жал. ТъпомирЪ, ще трябва да го прекръстваме на ИдиотомирЪ, ако тръгне да я подкрепя във всичките ѝ безумия...

# 1 268
Шермин може да е всякаква, но всичко което казва за Красимир е вярно и е права за него, от самото начало го прецени много правилно. След днешния епизод съм убедена, че всичко което Шермин прави е цирк. Дали са й главната роля и тя си я играе перфектно. Петър също каза нещо такова. Изобщо не е толкова луда на колкото се прави и вече не й се връзвам  на постановките и да й се дразня. Откакто се завърна особено е във вихъра си, удвои усилия да прави скандали. Колкото и да й идва отвътре, си личи че е в роля. Забрави вече да иска часовници за 200 К, прислужници, частни самолети, не е искала нищо от Красимиро. И беше права, че той не я защитава никога. Само дето не знае, че това не е всичко, а и че той й се подиграва зад гърба и позволява да я обиждат в негово присъствие. Изглежда ще ни подготвят за залеза на кралицата, че даже и като трагична героиня може да завърши. Красимир ми е номер 2 най - противен от всички. Дори Шермин е по - стойностна от него.

Дениз изобщо не ми е интелигентна, падна много ниско и то многократно. Беше много грозно и коварно да каже пред цялата маса, че на Шермин й се видял половия орган. Това ми е достатъчно, за да й преценя нивото. Когато е ядосана, лустросаната й фасадата  пада.  С Виктор и двамата са много фалшиви. Виктор ми е номер 1 противняк или по - скоро с Красьо си менят 1 и 2 място според обстоятелствата.

# 1 269
Този Воктор, ''младия, добре изглеждащ милионер'', много си е повярвал. Гони го някакво чувство, че всичко му се полага, щом го е поискал и не може да преглътне загубата, иска да си отмъсти на конкурента. Мисля, че е свикнал да е невидим за жените и някой му е казал, че ако направи пари няма да има значение как изглежда и ще може да си пазарува жени по каталог. Искаше Натали, най-младата и с най-чисто минало, защото в неговата глава той е най-добрия и красивия, богатия, и заслужава най-желаната жена. Но тя е интуитивно момиче и се насочи към интелигентно момче с чиста душа. А това, че излиза с Криси в момента, (ако е вярно), след тази реч,  която дръпна днес, какъв голям приятел му е Петър, просто показва що за стока е. Комплексите са голям двигател.
Много ми хареса анализа ви. Затвърждаваме с:
Скрит текст:

Аз не знам какъв бИзНеСмЕн е с тия капшъни и фотосесии, които си позволява, ама то в днешно време всеки и баба му имат фирма. За Форбс 30-ката разбрахме, че е плащал. Препоръчвам му да понамали сока от филм, накрая да не се удави в него.

# 1 270
Много режисирано става всичко.
Има неща, които са рязани. Киара му говори на Кратун, той иска без микрофини да се изяснят. Trollface

# 1 271
ШерминЪ е безподобно кречетало, а физиономията ми напомня на нещо, но не знам на какво. Дали е някакъв анимационен герой, дали е някаква страшна кукла от някой филм на ужасите.. специално гледах куклата Чъки, но не беше тя… мира не ми дава, ако някой се сети да свирне!

Анабел, спътницата на Чъки.

# 1 272
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да, явно са казали на Красимир, че Киара не го харесва, пуснали са му онова видео.

Точно така е станало.Днес Киара го потвърди,че след церемонията на розата и когато дава синхрон,че не го харесва, редакторите са му казали. Също така и й четоха конско как било възможно да разиграва Красимиръ (нищо,че всички вътре се разиграват един с друг).

На мен Красимир и Киара много ми харесват. Едни такива свенливи. Хем искат да се награбят,хем има една невидима бариера между тях и аха аха да се целунат и нещо се случи и се отдръпнат.
Според мен и двамата се харесват. Киара да порасне малко и да спре с глупавите,детински номера.

Мнооого обичам епизодите с банкета. Признайте си,че те са най-сеирджийски и интересни. Smiley
Особено интересно ми е след това как ги дават да коментират и какво правят.

Анна Шермин съм доволна,че се върна,за да раздвижи играта. Наистина е непоносима с нереална представа за себе си,но чисто телевизионно е успешен кадър и продукцията има голям плюс тя да е там. (затова и веднага изпяха на Краси какво е казала Киара за него и го бутнаха да ходи да прибира златната кокошка за рейтинг.)

# 1 273
Дениз май не е привлечена физически от Виктор. Личи някак по езика на тялото ѝ...Той май затова така тежко понесе отказа в леглото..
От всичко съм най-потресена от Тихомир. Тоз човек не спира да се излага... Виктория пък си мисли, че я тествал, той не може да я диша изобщо и едва я понася...можело да излязат най-истинска двойка накрая..
Блага май ми изглежда най- адекватната от всички, с реакциите, с държанието си, с коментарите..
Новото момче много иска да вземе отношение, ама нещо не го отразяват. Поне се очертава като радетел на доброто..
Киара страшно влюбване и разлюбване. Наистина сякаш играе отново..
Шермин е непоносима с тоз бебешки глас..не знам какво секси ѝ намират...на мен все ми навява асоциации  за пиле, извадено за готвене. Нищо секси не виждам в нея. От вчера се сети та вмъкна и психологията в репертоара. Шоуто е като за луди, те пък всичките са оказаха психолози..

# 1 274
Не знам от кое ми се догади повече - дали от високоинтелектуалния разговор между Дениз и Шермин , в който бяха намесени полови органи или от  високопарната реч на новоизлюпения лайф коуч Виктор и честно казано май клоня към второто.Този човек определено е по- delusional и от Шермин. Аман от псевдоинтелектуалци.
Хак му е Дениз.

Лустрото на дама на Дениз очаквано се оказа тънко и при първата провокация показа истинското си лице. Не , че съм хранила някакви заблуди за нея. Вече писах, че повечето хора колкото и намусени и звероподобни физиономии да имат , когато се усмихнат изведнъж стават по-хубави . При Дениз не е така- нейната усмивка и смях излъчват похот. Като я видя да се усмихва тънко под мустак , еле пък като се засмее с оня гърлен" Ха-Ха_Ха" смях и започвам да се оглеждам за червен фенер наоколо.
Шермин поне още като човек като я види , без дори да си отваря устата все едно си е сложила табела каква е. Дениз го играе покаялата се блудница Мария Магдалена.

Киара бедната , колко елементарна е просто. Две думи на кръст не може да каже, май са си лика- прилика с Красимир. Какво иска май и тя не знае. Ами да къса листчета от маргаритка тогава- Обичам го , не го обичам и каквото остане накрая- това е. Хубаво момиче , но и тя има едно излъчване на толкова видяла и преживяла, че всичко  я отегчава до болка.

Сценката на масата и диалога: "Приспа ли дзверо? Дзверо разпива" кърти миФки просто.

Някой беше писал , че Йовица напомнял братя Мангасарян- същото и аз си го мислех. Същи Зюмбюл. Поне си каза в прав тест , че той за таквоз шоО е драпАл 9 годин и сега ще стои там докато не го изритат насила.

Пак ще наруша правилото си да не коментирам външен вид- но защо, защо Кристина си правиш тези безумни прически? Като я видях с този кок на букли, получих дежа вю на мадам от 30-те на миналия век, сал едно наргиле и ръкавици до лактите и липсваха.

Общи условия

Активация на акаунт