🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 66 048
  • 1 689
  •   84
Отговори
# 1 560
Не мога да повярвам какво гледам... Момиче като Киара, която беше между другото много красива в този епизод, стои и чака някакъв чичак... Трите стринки клюкарки бяха топ, особено Криси с тия ролки. Класика в жанра. Много забавно беше.

# 1 561
Ядат бързо хората  ,че току виж дофърчала  Вики да им поиска нещо.

# 1 562
О, забравих да изкоментирам леля Криси. Казахте, че имала стила на старите певици от 80-те. Аз гледам, че Кичка Бодурова има по модерен стил в главата от Криса "кървавото червило".
По скоро ми прилича на Сю Елън от Далас, жената на Джей Ар (даваха го 90те по нашата телевизия).Joy

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 05:20 от So Lucky*

# 1 563
Мен ме кефи Криси, прилича ми на злодейка от стара теленовела, особено като сложи очилата и капелките. Grinning Aма сега седях гледах и не разбрах с ролки ли е или е вид прическа това Grinning

# 1 564
Допълвам от предната страница - или Виктор е бил готов да преглътне всичко, но Дениз го е чупила, заради друг мъж и той сега беснее, като се пробва да я унижава с онова, с което се правеше, че няма проблем в шоуто.
И аз подозирам, че Дениз му е била шута. Може да не е било за друг мъж, а понеже и тя го е видяла що за стока е. Поведението е точно на афектиран комплексар с разранено его. Ако той не я искаше, нямаше още да мисли и да се занимава с нея, дори и под формата на статуси. Много са ми смешни всичките от кликата им. Кристина - и тя пълна неадекватница, че и по-глупава излезе и от без това кухия образ, създаден в първите епизоди. Като за начало, как ще се хванеш с тоя жалкар, умът ми не го побира. Ще бъда повърхностна в негов стил и ще кажа, че е ни хубав, ни богат, та явно и за подаръци се стиска. 🤣 За интелект дума не става и при двамата. Омотал се в разни грозни идеи, облечени във високопарни слова, и вече IQ 3000 имал. На какво отгоре са всичките тези претенции, не знам. И тя уж - политици, известни личности, накрая на бай Виктор се нахендри. Ще просъществува тази "връзка" колкото онази с Дениз, после и за Криса ще има разни статусчета, няма да й се размине.

# 1 565
С ролки е Кристина. На синхрон я дадоха със същата синя рокля и готовата прическа — много красиви вълни, които ѝ отиват много повече от ситните осемдесетарски къдрици, които така обича. И синьото определено е нейният цвят, не червеното. Като русалка беше.

# 1 566
Мен ме кефи Криси, прилича ми на злодейка от стара теленовела, особено като сложи очилата и капелките.
Странното завръщане на Диана Саласар...Joy

# 1 567
Какво е поствал Виктор, пак изтървах... Виктория откъде ги вади тия кордели...

# 1 568
Какво е поствал Виктор, пак изтървах...
Пускам в цитат, аз сега случайно мернах, докато наваксвах темата. Най-интересните неща все са следобед май.
Скрит текст:
ВикторО бълва философии в Инстаграм:

Иначе, за мен най-голямо дъно си остава задницата на Криса, озаглавена с хайку за печалбите в живота. Много е страшно да си комплексиран.

# 1 569
Ами затвърждава си образа човекът.

Най-после стигнах до звездата. Ще почина. Grinning Това беше върхът на кринджа, надмина орела и лайното.  Grinning  Следващият епизод ще е върхът на сеира. Забавлиха ме пак. Виктория наистина ли сама си слага тия кордели??? Нарочно ли я обличат така и каква е тая коледна рокля ли е пола ли е какво е?

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 04:54 от RoseofVersailles

# 1 570
Викито наистина вади аксесоари ум да ти зайде.

# 1 571
Дейзи, моля те, кажи каква е драмата с тоя зъб на Йовица Grinning

Адоралова, ММ не ме пуска вече, Йовица да си търси нови жертви😅
А когато аз излизах с него си имаше зъб😂Пак казвам, че това е преди 5 години, зъбите се губят, психопатското поведение си е същото😂

# 1 572
Радо утрепа Шармин, възмутен за Киара и Краси — не си отивали, той ѝ бил като баща. На Шармин леко ѝ замръзна усмивката.
Поведението на Киара е напълно нормално за това предаване — това е идеята на предаването: да има някаква любовна интрига. Не са отишли да си седят по ъглите все пак.

# 1 573
Киара е най-адекватната там, според това, което се очаква от тях. И тъжното е, че ми се струва искренно. Това подскачане, момичешко подхилкване, жалко, че залита по такива като Красимир.

# 1 574
  • Be realistic - plan for a miracle.
Подозирах аз, че Тушев не харесва жени. 🤔

Тушев е гей - не го използвам като обида, защото не е. Бях в рекламна агенция преди години и работех с хора, които го познават. То си му и личи на живо брутално много ✌✌

Edit да кажа за надвесването над чиниите - така ядат батките, за да не се капят 😁

Общи условия

Активация на акаунт