🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 63 757
  • 1 651
  •   92
Отговори
# 1 620
Чак пък да се унижава Киара… Не личи много да й пука. А Красимир не каза ли накрая, че ако трябвa да следва сърцето си, ще избере Киара?

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 14:54 от kalina_pehlivanova

# 1 621
То на Киара е доста трудно да и се разбере какво точно и на нея и се случва в главата. Понякога имам чувството, че нито и се говори с някой, нито и се прави нещо там.

# 1 622
Киара нахлу в спалня на двойка, за да връчи покана на един чичак пред гаджето му, подскача и рипа пред всички като дива коза от радост уж, чака го като прани гащи сто часа, докато той спокойно си изпра с официалната за момента половинка, лигави му се и му се натиска цяла вечер, докато той огладнял от прането добре се натъпка и после дали се била унижавала.. Ами след първоначалната си защита към нея си мисля че тя удари и после заора дъното заради една пуста почивка, ще каже човек че тези хора не са ходили никъде в живота си. Шафрантин е ясна вече на цяла България каква излагация е, но Киара успешно я настига по отношение на КрасимирЪ фаталния мъж, може и да я задмине 😏 КрасимирЪ унизи поне пет жени в един сезон, Емили, Шермин, Киара, Дениз /с грозни коментари/, Джуката /с отношение, когато го настъпа за стаята/.. И някои хора още си мислят, че тоя хитрец и клюкар е някакъв малодушник заблуден, точно пък мъж водолей 😀 То и за Алек 3 така си мислихме, а той човекът си е тих и любезен студен егоист

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 14:51 от Catfish

# 1 623
След вчерашния епизод си отговорих на въпроса защо Киара не се усмихва - ми то от тия джуки й е трудно, те явно не са сложени за усмихване. Иначе накратко, отчаквах повече от срещата им с Красимиръ. Какво му казва сърцето на него? Че Киара е за него ли? Ми донякъде си подхождат, еднакво скучни са и ми е направо тегаво да ги слушам.

# 1 624
Не се ли подиграваха Дениз и Виктория на Александра в сезон 1, че е на стара мома на 34, 35 години, а сега за Блага няма проблем.

# 1 625
За първи път пускам това предаване, тез в банята какво направиха?
Перат. И по всичко личи, че редовно.

Сега се включвам чак. Защо редовно, по какво си личи ?
Не съм сигурна, че са пускали пералня, егати бързата програма !
Може да е било на ръка:sweat_smile:Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

Аз лично под пране и с Емили, и с Шермин, визирам една бърза Trumpet, а не нещо друго. Та според мен и с двете е прал, като с Шермин даже май повече от веднъж. Поне, като я видях с каква лекота влезе в банята при него.

# 1 626
Боже, сигурно сте коментирали, ама аз сега видях. Направо си изкарах ангелите като видях горкинката Анна-Мария... Защо си го е причинила за бога? След като устните ти не са се получили, циците ти не са се получи, защо решаваш да пипаш и носа...

# 1 627
Анна-Мария е потрес с новия нос. Изобщо несъобразен със структурата на лицето й. Изглежда много нелепо,буквално -с грозно и брутално ОТРЯЗАН/СКЪСЕН орган.Карикатура!

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 16:17 от Berussa

# 1 628
Анна-Мария е потрес с новия нос. Изобщо несъобразен със структурата на лицето й. Изглежда много нелепо,буквално -с грозно и очевидно ОРЯЗАН орган.Карикатура!
Дано да спадне и да е още много подут, защото наистина прилича на гуци в лицето. Рупецова вече ми изглежда направо нормално.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 16:12 от RoseofVersailles

# 1 629
гледам Надкаст и Неделчо и Туджаров явно ни четат, защото и те употребяват същите глаголи като " пера ", " пускам на центрофуга " и тн, хахахахааххахахахахахаха

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 18:11 от BlackCat12

# 1 630
  • Варна
Къде гледате Ана Мария?
Тя май беше казала, че е с изкривена носна преграда и май в Турция го ряза, но аз не съм я виждала с новия нос.

От къде ги знам тия подробности важни, каша ми е в главата 🤣

Видях я...

Носът й още е оточен. Рано е да се прецени.

# 1 631
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз видях новия нос на Анна-Мария.
Обезобразена и смачкана. Animal Pig А стария й нос толкова добре да отиваше на лицето й, абсолютно съразмерно и натурално.
Скандален провал и не знам това момиче как ще се гледа в огледалото цял живот.

За Киара - аз наистина смятам,че има симпатии към Красимиро. Ясно си личи на страничните камери и в разговори как се гледат с една свенливост и желание. Иначе ейфорията за срещата и как го чака си беше по сценарии.
А прането в банята докато тя го чака пак не е точно,защото той отиде да се къпе веднага след като получи картичката. След това пък Киара беше вече изкъпана (по косата ясно си личи), облечена и гримирана. Това са 2 часа работа.
Тоест прането и чакането той да слезе не съвпадат.

Излагацията на епизода беше Виктория.Не само,че продължава да се предлага на момче,което не може да я гледа,но се оказа,че е фалшива приятелка и клюкарка. Пред Киара приятелка,зад гърба й я обсъжда с насмешка с Шермин.
Цигански номера,досега я съжалявах и бях на нейна страна,но много бързо си показа истинските цветове.
Мноого искам Тихомир да обърне внимание на друга жена и да й бие шута демонстративно.

# 1 632
  • somewhere near the sea
След като Шарми отново се концентрира в банята, сърцето на Красимиро е освободено, не само други части, с които той я привика да коленичи.
НО: Ох, Красимиро, чакай да видиш Шаври като научи за звездата, обещана на Киара. Ще трябва да се бръкнеш за Малката мечка.

# 1 633
Абе на мен не ми личеше да е имала много време да се нагласи Киара, грим тя май си имаше и преди това, само го беше подсилила, а обикновено супер правата ѝ коса не беше изправена добре. Не мисля, че е е било по-сценарии, монтажно го преувеличиха. Но стринките, които наблюдаваха цялата сценка, бяха изключително автентични. Всички са автентични, аз просто не вярвам, че играят в тия моменти заради смешните етюдчета със сладоледЪ и цикатридината.

# 1 634
Киара обаче беше много готина с дънки и суетшърт.

Общи условия

Активация на акаунт