🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 66 882
  • 1 697
  •   40
Отговори
# 1 635
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Напротив. Върни си епизода момента с поканата (там където е с панталони и суитчър) и когато слиза по стълбите нагласена. Косата й е прясно измита и стилизирана.
По време на вечерята и вятъра й се появи фриз и се развали ефекта на чиста коса след преса.
Дори тьотките пред блока бяха изкъпани и гримирани. (косата на Кристина и роклите)

Още повече,че тя му даде поканата по светло и имаше слънце,докато излязоха на вечеря късно вечерта.

# 1 636
Къде гледате Ана Мария?
Тя май беше казала, че е с изкривена носна преграда и май в Турция го ряза, но аз не съм я виждала с новия нос.

От къде ги знам тия подробности важни, каша ми е в главата 🤣

Видях я...

Носът й още е оточен. Рано е да се прецени.
Коя е Анна - Мария?

# 1 637
  • Варна
Много се смях на придружаващия текст към снимките, особено на заключителната част 🤣🤣🤣

Скрит текст:

# 1 638
Красун: направо ми е каша в главата.
Кера: не мисля, че не е невъзможно.
Титани
Тъп, по тъп, най тъп, Киара!

# 1 639
  • Be realistic - plan for a miracle.
И аз се ошашках от носа на Ана Мария. Осакатили са я. И според мен има шанс да развие тежки психични проблеми гледайки си тая визия.
И с тая изкривена носна преграда… всички се научиха бе, всеки който отиде на дялкане започва да обяснява, че е по медицкнски причини заради такава преграда. Ей наскоро и тая Валерия от трети сезон ергенката го заяви също, пуснала беше цяло видео да се обяснява… все едно някой й го иска 🙄

# 1 640
Анна-Мария е потрес с новия нос. Изобщо несъобразен със структурата на лицето й. Изглежда много нелепо,буквално -с грозно и брутално ОТРЯЗАН/СКЪСЕН орган.Карикатура!

Мале, отворих да погледна. Мислех, че се преувеличават нещата, ама тя изглежда покъртително. Едно от най-лошите изпълнения, които съм виждала… буквално се е обезобразила

# 1 641
Анна-Мария е потрес с новия нос. Изобщо несъобразен със структурата на лицето й. Изглежда много нелепо,буквално -с грозно и брутално ОТРЯЗАН/СКЪСЕН орган.Карикатура!

Мале, отворих да погледна. Мислех, че се преувеличават нещата, ама тя изглежда покъртително. Едно от най-лошите изпълнения, които съм виждала… буквално се е обезобразила
Добре де, дайте и ние да видим. Къде да потърся? 😁

# 1 642
  • София
Всички с тези носове са се побъркали, ако са медицински причини - окей, но иначе не разбирам защо са си го причинили. Четох един пост, че по круизове, по екскурзии в чужбина намазаните жени, тези с миглити, джуките, косите, носовете са предимно рускини и българки. То класата, стилът на една жена си личат по много други неща.

Ана Мария още не мога да видя тоталната разлика преди и след, може би ако са две снимки една до друга.

В понеделник ще има здраво цирки.

# 1 643
Боже, още един Майкъл Джексън. Какво става? Уж умна, но с тази постъпка и всяка постъпка в другото риалити, опроверга и последния който си мислеше така. Но все пак бях започнала да ѝ симпатизирам даже. Въпреки че бях твърдо Даниела.

# 1 644

Добре де, дайте и ние да видим. Къде да потърся? 😁

Ето ги, иначе са от инстаграма й, има и клипчета на които говори, там е най-страховито:

# 1 645
Младата и изпъната версия на Албена Вулева,особено на черно-белите снимки са като близначки.

# 1 646
  • София
Олелеле, безумно създадено, устните също са мега зле по този начин, уж наистина се има за умна, пък така да се обезобрази. Нейният нос не беше никак лош, да кажеш, че има нужда от нещо.

Това модата колко може да съсипе, ужас. Мен ме е яд как се е обезобразила, не знам на нея какво ѝ е...

Искам поне един сезон само с натурални мадами, ще се получи супер според мен. И едно приложение да направят да се разпознава коя какви корекции има, че при някои са доста сполучливи, ноо при другите си личи от самолет.

# 1 647
Мда, наистина прилича на Албена Вулева,
Ако се изруси като нея няма да имат разлика

# 1 648

Ето ги, иначе са от инстаграма й, има и клипчета на които говори, там е най-страховито:

Дано имам сребърно разпятие и кол, ако видя това нещо през нощта.

# 1 649
И много чесън. 😄

Общи условия

Активация на акаунт