🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 77 868
  • 1 803
  •   61
Отговори
# 1 785
  • here and now
А тях какво ги интересува какво точно работи? Нито си е приписвал някакви качества, нито е обиждал някой, не помня да им е предлагал да ги води да живеят у тях...

# 1 786
Интересува ги, защото му завиждат. Абсолютно всички до един - Виктор, Петър, Патладжан и т.н.

# 1 787
  • София
Ох, наистина този сайт е много нелеп. Мен не ме бърка, че живее с майка си и баща си. Той спомена, че някои хора може и заради заболявания да остават с родителите си. Виктор няма акъл да го съобрази. Не казвам, че някой от тях или той самият имат болести, но никой не знае истината. А Виктор отсече даже, че такива хора не заслужават да имат шанс в обществото.

# 1 788
  • Be realistic - plan for a miracle.
Тотална грозна, зеленикава, запенена в устата завист и нищо друго ✌️

# 1 789
Ох, наистина този сайт е много нелеп. Мен не ме бърка, че живее с майка си и баща си. Той спомена, че някои хора може и заради заболявания да остават с родителите си. Виктор няма акъл да го съобрази. Не казвам, че някой от тях или той самият имат болести, но никой не знае истината. А Виктор отсече даже, че такива хора не заслужават да имат шанс в обществото.

Аз силно се съмнявам, че Виктор има отделно жилище в Троян или там откъдето е както и Петър във Вършец. Те просто живеят на друго място и затова са без родителите си. Ако Орлин замине за София и той ще е сам, да няма майка му да ходи с него. Освен това не знам за Виктор дали в София има жилище, но за Петър съм сигурна, че няма собствено, та и той си е само с жилището на родителите му ако си иде във Вършец. Много са смешни с тези доводи.
 А и на 29 години много хора и момичета и момчета все още живеят с родителите. Особено ако е в къща на няколко етажа. Момчета като Виктор, които нямат нищо са притиснати от живота да си осигурят сами, но това не прави Орлин лош.

# 1 790
  • Вестерос
Виктор е нелеп и злобен

# 1 791
Според мен, Орлин като се аргументираше, че някои хора може поради заболяване да живеят с родителите си имаше предвид Тихомир, т.к. коментарът на Сексщоколадчо кой го дразни беше и за двамата. Тихомир, при разговорът си с Франтифлюшка сподели, че брат му е със заболяване и той помага вкъщи.

# 1 792
  • SF
Според мен нямаше предвид Тихомир, защото надали беше запознат с историята на Тихомир.
Искаше точно като нас да даде пример, че поради 100 причини може да живееш или да не живееш с родителите си.
Имах съученици, а по-късно и състуденти, които от 14-годишни живееха на квартира. Но им ги плащаха родителите, също и сметките, даже и храната им купуваха. Не е имало разлика между издръжката от моите родители и от техните. Разликата беше в това, че училището и университетът бяха в същия град, в който аз живея, а те идваха от малки населени места, без учебни заведения.

Години по-късно тези разкази звучат като "от 14-годишен се оправям/жинея сам, а тебе те гледаха мама и тати".
И тебе те гледаха мама и тати!
Живели са сами, не защото са по-оправни, а защото си нямали друг избор. Нито успехите им в училище, университета са били по-добри, нито реализацията им на по-късен етап е била по-успешна. Или поне няма пряка зависимост.

Моите родители не са имали особено важна причина, когато съм била 20-годишна да ми плащат отделен апартамент, още един за сестра ми, сметките ни, цялата ни издръжка и т.н.
Така че, ние сме мамини деца. Така се е получило.
Ние им завиждахме, естествено, че живеят сами и могат да си правят каквото си искат. Но те пък нямаха достатъчно пари, за да правят каквото си искат. И петък, събота и неделя, както и всички празници си ходеха на село. Те пък за опциите на големия град ни завиждаха и така... Който каквото си няма - наивно и по детски си гледахме в канчетата.

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 13:32 от Esmee

# 1 793
Аптека Алба е една от най заредените аптеки в Монтана , не само лекарства , а и с козметика .Когато ходя в Монтана често пазарувам от там , но не знаех ,че е собственост на ''кметицата ''.
Не разбирам защо постоянно се месят в живота на Орлин и се заяждат с него .От един дол дренки са,  щом са влезли тук .Но при останалите добавям завист и комплексарщина .
Но аз съм доволна ,че влизам в Мамата в темата  и ви чета , много се вселя тук .Благодаря !
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 14:07 от Phillipine

# 1 794
Така се раждат диктаторите.. Грозни комплексари, които искат всички да живеят по техните правила, т. е. да бъдем нещастници като тях.. Как беше  "за милиони няма закони" 😀😀😀 Боже, Витю милионерът не спазвал правила и закони, ние трябва да спазваме неговите. И като се съберат няколко такива малоумника на едно място какво става..Само Джанъма ще липсва тази вечер в меренето на... милиони 😏

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 14:11 от Catfish

# 1 795
В темата за Спамо-чат Diavolo е качил рейтинг, ЕЛР стремглаво отива надолу, сигурно заради тъпотиите на Шермин и Красимир, която вече гледаме 6-та седмица. Скандали, простотии и пак скандали. Съвсем се загуби смисълът на това любовно реалити. Чакам следващият Ерген на НН, дано да е по-смислен.

# 1 796
В темата за Спамочат Diavolo е качил рейтинг, ЕЛР стремглаво отива надолу, сигурно заради тъпотиите на Шермин и Красимир,
Затова ли с всеки епизод копаят ново дъно, кой от кой по-грозен скандал с цел увеличаване рейтинга?
Това безумие довечера, с такива епитети в ефир ..нямам думи.

# 1 797
Пуснах подкаста с Джанката - не можел да повярва на дискриминацията към Йовица, че бил македонец…затова сме били нападнали Йовица….Божееее :д

# 1 798
Аз си мисля , че Джан Микеле и Габриела са ползвали услугите на пр, за да си изчистят имиджа.
В надкаст беше толкова мил и добър , че и толерантен към всички и всичко.
Габриела пък се опитва да се изкара избухлива и непрестанно говореща ама ние не сме го видяли , едва ли не иска да поеме част от вината му.

Но ако е така Джанковата мама хич не помага.

# 1 799
Бащата на Орлин е издигнат от ГЕРБ на последните избори. Не мисля, че оттам идват нападките му, но не е невъзможно. Те и МЕЧ не искат Джанката.
Не е гербаджия кмета на Монтана , Герб се примириха с него и последните избори явно са го приелии са го подкрепили  , иначе не знам от коя партия е бил преди  , но при него е гласуване за личност .Герб си умираха да го свалят мандати наред , но не успяха .

Общи условия

Активация на акаунт