🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #9

• 77 676
  • 1 803
  •   83
Отговори
# 1 800
Бащата на Орлин е издигнат от ГЕРБ на последните избори. Не мисля, че оттам идват нападките му, но не е невъзможно. Те и МЕЧ не искат Джанката.
Не е гербаджия кмета на Монтана , Герб се примириха с него и последните избори явно са го приелии са го подкрепили  , иначе не знам от коя партия е бил преди  , но при него е гласуване за личност .Герб си умираха да го свалят мандати наред , но не успяха .

Може, не съм запозната, някой тук го беше писал напред в темите.

# 1 801
Бащата на Орлин първо беше подкрепен от СДС. После се яви като независим и отвя всички други. Правилно някой писа, ГЕРБ не можаха да се преборят , накрая го подкрепиха. Да го наречем седесар, или демократ.

# 1 802
# 1 803
Бащата на Орлин е издигнат от ГЕРБ на последните избори. Не мисля, че оттам идват нападките му, но не е невъзможно. Те и МЕЧ не искат Джанката.
Не е гербаджия кмета на Монтана , Герб се примириха с него и последните избори явно са го приелии са го подкрепили  , иначе не знам от коя партия е бил преди  , но при него е гласуване за личност .Герб си умираха да го свалят мандати наред , но не успяха .
Кметът на Монтана още от първият мандат бе избран с подкрепата на СДС. И да, естествено е ГЕРБ да го подкрепи, защото коалицията е ГЕРБ - СДС.

Общи условия

Активация на акаунт