💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 41 342
  • 1 272
  •   157
Отговори
# 1 005
Според мен Лечителите ще бият,  в разгара на еуфорията ще им сервират ,,бензиностанция гейт,, и ще ги прецакат. Ще изгонят Томи и компания и ще сглобят едно племе. Дано да стане така,

# 1 006
…Калин и Миро май, май са в отделна лига и на терен и като държане по време на битка. Simple Smile
Никаква прилика не виждам аз. Калин е първопроходец, стратег, винаги поема рискови постове и мисли три хода напред. Миро просто си минава прилично трасето и толкова Simple Smile
Според мен са от съвсем различни лиги Wink

Миро ако не го сравняваха постоянно с Калин изобщо нямаше да го забележа в играта. Всичките му синхрони са като изкарани с клизма и ако се заслушате все пак в тях ще чуете как той все настоява или решава с другите или се съгласява някой ДРУГ да поеме решаващ и отговорен пост. Чудя се дали ще го видим поне на един такъв преди финала … Аз съм сигурна, че той и през елиминационна няма да мине, защото е толкова незабележим и за двете племена колкото за мен.

# 1 007
Миро ме дразнеше много в самото начало, но последните игри ми прави добро впечатление! Статист е в социалната игра, но го предпочитам пред Томи, Пекин, Ръждавичка.
С Калин си приличат най вече по малкото синхрони,които им дават. В игрите Калин няма равен, но ако излезе срещу жена и му сложат жилетка и има стрелба не се знае...

# 1 008
До последно не казват какво ще се случи с едното племе. Може би сценариите са различни и зависят от това, кое племе ще спечели. Защо не обявят ясни правила пред битката?

# 1 009
  • София
В миналото си спомням на тази емблематична за ИВ битка (има я още от сезон 1, но с други елементи, но пак с кошовете) как жените се бавеха много със стрелбата.
Да виждате нещо такова сега???
Но неееее, каста бил много слаб.
Дооооообреееее

# 1 010
До последно не казват какво ще се случи с едното племе. Може би сценариите са различни и зависят от това, кое племе ще спечели. Защо не обявят ясни правила пред битката?

И според мен има два сценария според това кой печели!
Аз си мислех, че преди битката ще изгонят някой заради "невиждано нарушаване на правилата". Дали и това не е решено на момента след края на битката?

# 1 011
  • София
diavolo, ти да не получи удар бе човек. Сам ли почна да си говориш? Rolling Eyes

# 1 012
Пак кристиян оставя на Радостина по-трудната част с варела. Трябва той да е зад варела и той да вдига и да го рита. само я командва. Sad

# 1 013
Заради кючекинята Радка накрая ще изгори Кристиян с помощта на  предателката Ръждавичка  за да им върви женската коалиция , а в момента по - слаб участник от Радка няма във формата.

# 1 014
  • София
Невероятни Мирослав и Сапунджиева.

# 1 015
Само на мен ли хич не ми пука кой ще спечели?
На мен също, напълно съм съгласен с Чакала май беше, че кастът е тоталка тоя сезон. А пък след простотията с баничките тотално отрязах шоуто, чета спойлерите и вече почти и не гледам.

Спирай и да коментираш...Щом не гледаш работа тук нямаш. Тук е само за фенове на Игрите.
Мога да коментирам в която си искам тема и ти не можеш да направиш нищо по въпроса.

# 1 016
Пак кристиян оставя на Радостина по-трудната част с варела. Трябва той да е зад варела и той да вдига и да го рита. само я командва. Sad
Малко и е,гърч и трябва,то да лала всеки може.Laughing

# 1 017
Сините с тези котви закъде са тръгнали... Люлинският параход с един-два мотора и пет котви.

# 1 018
  • Някъде там...
Половината феномени били от Люлин. Joy
Ивайло, Алекс, Николета и Калин.

# 1 019
Радка ми е противна, но Кристиян е толкова муден, че нямам нищо против да си ходи вече вкъщи! Във вчерашната битка се представи добре, но като цяло бави Феномените.

Общи условия

Активация на акаунт