💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 39 922
  • 1 238
  •   322
Отговори
# 1 020
В миналото си спомням на тази емблематична за ИВ битка (има я още от сезон 1, но с други елементи, но пак с кошовете) как жените се бавеха много със стрелбата.
Да виждате нещо такова сега???
Но неееее, каста бил много слаб.
Дооооообреееее
Че това е най - слабия кастинг от 2 сезон насам е очевадно и за слепите , а колкото до кошовете преди да коментираш е добре да върнеш и да видиш от какво разстояние се  поставяха кошовете преди и как тези , които държаха кошовете можеха и да ги мърдат дори нагоре и надолу.

# 1 021
  • София
diavolo, ти да не получи удар бе човек. Сам ли почна да си говориш? Rolling Eyes

В смисъл?
Коментирам битката.
Ти освен да коментираш мен друга функция имаш ли?

# 1 022
  • Някъде там...
Даже вдигнаха темпото тия хора. Flushed
Ивайло какви погледи хвърля към Чикагото само.

# 1 023
# 1 024
Браво на Ивайло!

# 1 025
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Зелените наистина са неузнаваеми днес. Ами кефят ме, гладни, жадни, обрулени, но не само не се предават, но им взеха аванс на сините, какво нещо е човешката воля.
Жалко, че така загубиха, но реално зелените отново пак сами се биха.

# 1 026
Yeeees! Феномени! Ивайло е куче, браво!

# 1 027
  • В Града на липите
Пенсии били.Grinning
Браво на Ивайло!

# 1 028
Чичковците показаха на другия чичко как се прави хах.

# 1 029
Най-накрая се бил доказал Ивайло Grinning

# 1 030
Ръждо , хайде  пак приказвай срещу Ивайло , контузен бил такъв бил , но е силен за разлика от твоите протежете и котви Радка кючекинята и Николета тъпото

# 1 031
  • Някъде там...
Чичаци, а? Браво!

Само постът Радостина и Кристиян се изложиха.

# 1 032
  • София
В миналото си спомням на тази емблематична за ИВ битка (има я още от сезон 1, но с други елементи, но пак с кошовете) как жените се бавеха много със стрелбата.
Да виждате нещо такова сега???
Но неееее, каста бил много слаб.
Дооооообреееее
Че това е най - слабия кастинг от 2 сезон насам е очевадно и за слепите , а колкото до кошовете преди да коментираш е добре да върнеш и да видиш от какво разстояние се  поставяха кошовете преди и как тези , които държаха кошовете можеха и да ги мърдат дори нагоре и надолу.

Ами не, не е.
Твърде много негатизивъм вкарваш в темата.
Гледай по-позитивно на любимото си шоу.
Каста е ТОП.

# 1 033
А сега пъък!

# 1 034
Слаб кастинг откъм физическа подготовка, но не и слаб сезон! Много по-запомнящи се образи в сравнение с миналия сезон.

Общи условия

Активация на акаунт