💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 43 822
  • 1 304
  •   108
Отговори
# 1 200
Понеже не съм гледала още епизода - случайно Лапунов да се е върнал?

# 1 201
  • В Града на липите
…Явно не си чела предната тема относно финала .Няма да ти развалям кефа.😂НО "достоен" ще е победителя в това няма спор 🤦😄
Четох Simple Smile но докато не го видя с очите си, отказвам да го повярвам.
Иначе сезона наистина ще се окаже различен. Ще имаме опетнен победител.

Понеже не съм гледала още епизода - случайно Лапунов да се е върнал?
Не е. Но Ф4, станаха Ф5

# 1 202
Много тъп начин да отпадне Лапунов. Пълна простотия. Гледам го сега предаванети и много, много ме е яд.

# 1 203
  • София
Не бе, аз напълно ви разбирам.
Но наистина, какво да направи Мирослав? Иска да ходи на битка, те не искат да го номинират.
Ами какво да направи?
А той просто няма сили, как да говори. Не виждате ли че е като призрак.
Това е системен глад, а всеки ден имат тежки битки, а и са на най-лошите локации.
Той Мирослав изобщо бил ли е на Резиденция? Аз не помня такова нещо.

# 1 204
  • София
Е как да не е бил "канадеца" на резиденция? Нали на една териториална се скъсаха да наказват сините, че да могат жълтите най-сетне да си вземат териториалната.
Инак чувал съм, че Гинко билобата много помага Wink

# 1 205
Поне въпросът с баничката се изясни май. Може би от продукцията са разбрали едва тогава - тръгнали са да търсят кой, откъде и кога... Това, което ме вбесява, е че някои от тези хора са толкова гнили, че спасение за тях няма. Очевидно ще стрелят пак срещу Крис и Ивайло - там срам няма. А тази русата кючеклийка е такова дъно, че просто не зная откъде се пръкна. У нея понятия като доблест, благодарност и срам няма, но пък безочие - с лопати да го ринеш.

# 1 206
Поне разкараха ли безславно Томи Ойл?

# 1 207
Опита със смяна на фокуса е добър, но няма да сработи. Не я мразим, осъждаме поведението и.
Ох, последно ще се изкажа - виждам, че да я мразите Ви доставя някаква наслада, доста експресивен хейт.
Вие така го чувствате - ок.
Аз го чувствам коренно различно, надявам се, че имам право на собствено виждане.

"Ръждавичка" е сорт череши, освен това много й отива. Аз я виждам много красива, съжалявам, че това не Ви харесва.

# 1 208
Ивайло горкият в което й племе да отиде няма отърване от Радостина! А  номиниран щеше да бъде дори да беше останал при Феномените!
Мирослав се самопредложи, Радостина полугласно си призна, че е яла, а Николета? Нагла до безобразие, дори за пред камерите само можеше да каже едно Извинявайте.
Този епизод дали не събра най- много коментари! Мисля да гледам След игрите с Томи, даже съм изненадана, че са го поканили! Иван нямаше подкаст, а Томи има...

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 22:48 от hrisi04

# 1 209
Поне разкараха ли безславно Томи Ойл?
Да

# 1 210
Томи Ойл изглежда много недохранен, ммда. 😂😂😂

# 1 211
  • София
Много си дискредиираха обаче от продукцията.
1) Кога са намерили тези доказателства? Това няма как да го знаем. Имам предвид видеоматериала. Това се е случило преди седмици, още във Фаза 1. Видеодоказателството кога са го взели???
Всеки случай мнооого сериозно се съмнявам да са го получили точно в деня, когато е отпаднал Лапунов...
2) От горното какъв е изводът? Ча Лапунов е бил сготвен, т.е. неговия Дракон е бил 'пипан'
НО, какво правим ако случайно Лапунов въпреки всичко беше победил? Защото той реално можеше на 2 пъти да спечели.
Тогава какво???
Целият този сегмент увисваше.
Това е изключително, изключително съмнително и хвърля голямо петно за мен.

Искам някой да ми обясни какво правим с този ШОК материал (който гарантирано ще има голям отзвук в социалките) ако Лапунов беше елиминирал Томи???

И после защо хората се съмняват в тях. Те сами си го правят, сезон след сезон.
Пък после обяснявай, че нямаш леля.
И приказките за лъжливото овчарче.

# 1 212
Аз вярвам, че на Миро наистина му е лошо от глад. Но когато казваш “Искам да ме номинирате” трябва да си личи, че го искаш и че заставаш зад думите си. И това си зависи само и единствено от характера на човек, а не от физическите му възможности. Той го каза просто, защото знае, че така трябва да се направи и всичко ще го очакват, и разбира се за пред камерата.

# 1 213
Дяволо, хайде стига с този доблестен Мирослав! Мълча като мишка, без коментар за храната от Томи. После реши да се прави на мъченик и да се предложи за номинация. Разбира се, Кристиян му стана жал и реши пак той да поеме удара, ама той бил предобрил. Честно казано може и да иска да отпадне и да се спаси. И стана ясно, че пак Ивайло ще е номиниран. Направо го съсипаха този човек. Коалицията на Пекин и дойде готова. Тя при сините щеше да е по-зле. Мирослав и Николета за мен са най-недоблестните играчи този сезон, да не кажа жалки.

# 1 214
  • София
Значи трябва да се изтъпанчи с някакъв патос?
Абе той едвам гледа...
Както и да е, все тая. Да се оправят.

Общи условия

Активация на акаунт