💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 45 227
  • 1 323
  •   138
Отговори
# 1 185
Ужасно дъно. Ръждавичка остава на заден план. Хайде сега трите женички и Мирко вярно ще номинират Ивайло и Кристиан. Нямат никаква мярка с наглостта.... Пекин много разследва иначе точно с лошите ще се коалира.

Иначе ми се потвърждава, че ръждавичка я е страх от Пекин 😀

# 1 186
  • Be realistic - plan for a miracle.
Тоя Томи имаше наглостта да откаже да стисне ръката на Ивайло на арената като се разпадаше третото племе и да му подметне злобно, че “не било готино” това, което направил. Визираше, че Ивайло е правил уж знаци на Феномените да го вземат, което не беше баш така. Винаги ще го помня тоя гнусен момент. Това беше еталон на калния, който се мъчи да пръска кал по другите и се прави на чист като сълза.
Просто Томи е огребал дъното отдавна, но фасадата ще я държи до последно - такива са му дефектите на психиката. Такъв ще е цял живот.

# 1 187
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Утре пак ще са ядове, но тази вечер ми е радостно за сегашния състав на Феномените. Чикагото се върна у домА и сините искрено му се зарадваха, дори Ръждето му даде чашката за бира.
Утре ще видим, че Пекин си е Пекин, май зелените ще победят в битката.
При десет играчи ли вече нямаше племена, сега май останаха 14 ако не се лъжа.

# 1 188
Мирослав, Радостина и Николета са толкова жалки. Поне пред Пекин да бяха признали...

# 1 189
….Ама не го беше срам докато хвърляше злоба по Дино преди седмица,или докато не им показаха клипа нали?Така му изнася.Айде вън и той и онези две руси патки.Нямат работа такива хора в предаването.
Ами днес толкова се изкефих, че реших да съм добра Grinning
Само тази вечер. Wink
Може пък да не е бил разкаян, а просто да му е било лошо.
Ако се съюзи с жените, може и да стигне до финала. Все пак имат два бушона.
Ивайло го признавам за каръка на сезона.
Явно не си чела предната тема относно финала .Няма да ти развалям кефа.😂НО "достоен" ще е победителя в това няма спор 🤦😄

# 1 190
Сега като погледна нещата,този епизод ни вкарва в две крайности.
Първата е положителна с това,че в сините буквално се събраха най-готините,Чикагото отново живна и Траян също се върна син.Дино също е голямо попадение
Разбиха ѝ женската коалиция.
Но в другото племе,Радка отново ще има приемущество в коалицията и ще наглее както винаги.А не е невинна.Очаквам огромни караници там.
Много жалко за Ивайло и Крис сигурно ще ги изкарат виновници,но то е ясно,че каквото и да правят ще са на пангара.

# 1 191
  • София
Мирослав предложи ли се за номинация?
Да или не?
Той сам не може да се номинира. Другите не желаят. То за да стане това, трябва и друготе да го искат.
Защо? Защото им е необходим за битките.
В случая Кристиан предобри.

# 1 192
Обаче на Радостина ѝ стана бая тъпо — беше си оплела кошницата там, на резиденцията, свикна с хората и сега набързо я метнаха на блатото, при най-голямата интригантка и с хора, с които не се разбира. Жалко, че пратиха и Никито там — Калинката вече няма с кого да спи, явно ще трябва да се радва на Чикагото, хаха.

Иначе в крайна сметка — за какво беше цялата тая женска коалиция? Да махнат играч като Лапунов, да си наберат хейт и това е. Въпросът ми е — защо чак сега показват това? Още преди обединението трябваше да го покажат. Ето затова Лапунов е ядосан на продукцията — защото те си го сготвиха. Можеха да анулират капитанската, ама решиха да го махнат, понеже вече му беше излязло име на страхливец.

Кефи ме как всички други играчи минаха през какви ли не племена, а само Калин, Алекс и Ръждавичка от самото начало си останаха сини и не са мърдали. И най-впечатляващото е, че ги биха с котвите, махнаха им котвите и пак си взеха най-добрите играчи. РЕСПЕКТ! ФЕНОМЕНИ само това племе не е падало никога .

# 1 193
И аз се зарадвах за Чикагото, че се върна. И че ще може да яде. Помня колко беше сдухан на изолатора. Обаче това на Томи е голям резил. Да се готвиш, да се бориш и накрая да се осереш пред милионна аудитория! И нито дума за съжаление, за разкаяние. В понеделник написах, че искам да отпадне. За съжаление Лапунов го отнесе. Трябваше да го изгонят и да им назначат служебен капитан още в понеделник.

# 1 194
Мирослав предложи ли се за номинация?
Да или не?
Той сам не може да се номинира. Другите не желаят. То за да стане това, трябва и друготе да го искат.
Защо? Защото им е необходим за битките.
В случая Кристиан предобри.

Нужен е на Пекин и двете кукумявки за коалицията и да се бутат напред  ,затова няма да го номинират , а ще пратят невинните Ивайло и Кристиян което е жалко , а сега любимката ти ръждата пак ще смени плочата и ще се умилква около Чикагото , Алекс и Калин , след като и взема двете дружки с който правеше планове как да прецака старото си племе

# 1 195
Сапунджиева на косъм се размина с блатото и веднага почна да злобее, абе радвай се мацко, стига с тия отровни коалиции.

Дино си е с Траян и Чикагото и с кеф ще стане 100% син и хич няма да му пука за Пекин и нейните схеми.
Не злобее, просто и е гадно за Пекин

# 1 196
Тъкмо да похваля Миро, че най-накрая реши да поеме отговорност за нещо и пак …   още малко можеше да покажеш колко ти е лошо, да повториш няколко пъти как ти се вие свят и с половин уста да повтаряш “Ама вие ме номинирайте”. Да предизвикваш съжаление у хората също си е вид стратегия.

А, и две минути по-късно виждаме Мирката седнал до трите женички. Момчето не е глупаво, може да брои гласове. Да живее новата женска коалиция. 🤪

# 1 197
  • София
Иначе ми се потвърждава, че ръждавичка я е страх от Пекин 😀

По-скоро не я харесва.
Още откакто спаси Д-р Манчев, Д-р Пекин и хвърляше много злобни погледи.

Няма от какво да я страх. Това е Игри на волята, а не ММА.
Такива силови единоборства нямат абсолютно никакво значение.

Нека ги пуснат на трасе с яко маймунски изпълнения, баланс, тичане, кардио и силова издръжливост - вагонетки и кубове. И тогава ще видим коя по-добра.

# 1 198
Надявам се от продукцията да разкрият пред всички на арената как ядат тайно Радостина,Николета,Миро и Томи.  Те имат записи, нарочно показват на час по лъжичка.

# 1 199
Дяволче
Ти сериозно ли смяташ че това е достатъчно?Да се предложи за номинация и айде готово.Теб  те знам от доста сезони и винаги съм ти уважавала мненията,че гледаше реално на нещата въпррки всичко ,но този сезон си толкова заслепен,явно и от информацията която знаеш не знам.Направо  не мога да те позная.Хора като Мирослав,Радка,Николета,Томи за съжаление ще включа и тези с баницата въпреки че на тях мръсен номер им спретнаха нямат място в предаването.Това предаване е за чест и да се играе по правилата.Какъв пример дават тези хора като победители? Това ми е въпроса към теб .

Общи условия

Активация на акаунт