💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 42 497
  • 1 288
  •   39
Отговори
# 1 170
  • В Града на липите
Ето тук мога вече да го похваля Миро.
Личи си, че го е срам и се предложи искрено.
А иначе, какво му стана? Кога се контузи, че му е лошо?

# 1 171
Ивайло го разбиха направо тоя сезон.Постоянно трябва да ходи контузен да им изнася битките.

# 1 172
  • Някъде там...
Добре де, как го виждате това, от продукцията да оставят Феномените в този състав и на резиденция, срещу окаяните блатни. Те ще ги бият на един крак.
Като мине еуфорията и ще им подлеят вода.
Не им вярвам някакси.
Жал ми е за неялите, дори и за Пекин. Злобна коалиционерка е, но не го заслужава.
И аз така мисля. Няма начин да не ги разместят пак. Жълтите са по-слаби от племето на Робин Худ.

# 1 173
Е то е ясно кой ще изгори.  Двамата невинни.  Четириглавата ламя ще гърми по Иво и Кристиян 100 процента

# 1 174
Хахаха! Преметнаха ги! Кристиян доблестно се предлага, съжалява Миро, иска да му заеме мястото, но тези емоционални изблици са потушени бързо! Радостина бързо забрави своята жертвоготовност! Миро избърса сълзите, породени от чувство за вина!
Номинирани са Алекс и Кристиян!
Страхотни са трите жени + Миро! Страшни играчи!

# 1 175
Ето тук мога вече да го похваля Миро.
Личи си, че го е срам и се предложи искрено.
А иначе, какво му стана? Кога се контузи, че му е лошо?
Ама не го беше срам докато хвърляше злоба по Дино преди седмица,или докато не им показаха клипа нали?Така му изнася.Айде вън и той и онези две руси патки.Нямат работа такива хора в предаването.

# 1 176
Дяволо, Дяволо, да ти имам фаворитите!

# 1 177
Добре де, как го виждате това, от продукцията да оставят Феномените в този състав и на резиденция, срещу окаяните блатни. Те ще ги бият на един крак.
Не им вярвам някакси.
Жал ми е за неялите, дори и за Пекин. Злобна коалиционерка е, но не го заслужава.
И аз така мисля. Няма начин да не ги разместят пак. Жълтите са по-слаби от племето на Робин Худ.
Е няма да ги оставят така според мене много скоро ще прехвърлят някой от сините мъже при тях , иначе не виждам акк ще вземат битка жълтите в този състава на двете племена .

# 1 178
Ах Пекин, Пекин вълка козината си мени....

Пратили са Ивайло и Кристиян, и се чудят дали няма да саботира Ивайло, за да отидат на съвет пак. Обаче битката е едно на едно, от тия гадните битки с бой и насилие, да видим.

При сините - сякаш там са всички за финали, но ще има нови пленявания и размествания според мен, нещо като сандъците - няма край блатото, пак ще пращат подшушнати хора там.

Латино-сериала продължава, няма никакво значение колко си силен в битките, ако ти вдигнат мерника, си аут.

# 1 179
  • София
Дино, Дино, отнесе срама за 1/3 баничка, храна им даде на жълтите, а те не само бързо забравиха добрината, ами и се о...раха.

# 1 180
Леле, каква радост за Чикагото! Язък за Лапунов! И Ивайло и Кристиян, които не са яли. А Радостина какъв рев за милото синьо племе, което тровеше

# 1 181
  • София
Даже не съм ви изчела, ама да си кажа.
Изненадаха ме с тия изсмукани от пръстите врътки. Откъде накъде и с нищо не заслужили наказание хора са запратени на пустото блато, на което все едно наем му върви и искат да го използват максимално?! Ивайло, Кристиян, че и Пекин?! Е*ати минавката!

За Томи ми стана малко жал, но и му се чудя на акъла, какво отрича и лъже и маже, като е ясно, че всичко ще изкарат на бял свят?

Мирослав а-ха да кажа добра дума за него, че го загриза съвестта и иска да ходи на елиминация, и коалиционното течение пак го увлече.

Какъв ще е този служебен капитан, отнякъде другаде ли ще го извадят или ще е жълт?

Поне за сините нещата се развиха идеално - прибраха си Чикагото и Траян и се освободиха от двете бели птици. Ха дано Ръждето влезе в пътя без тях.

# 1 182
Не им вярвам някакси.
Е няма да ги оставят така според мене много скоро ще прехвърлят някой от сините мъже при тях , иначе не виждам акк ще вземат битка жълтите в този състава на двете племена .

Ами да им пратят Алекс, той се бенотира в синия отбор, никъде не е мърдал. Не вярвам да пипнат Калин или Ръждавичка, ама не се знае. Или някой бивш зелен мъж, само да не е Чикагото пак.

# 1 183
Въобще не го съжалявам Миро. Миналата седмица редеше по синхрони Чикагото, Дино и Траян за една баница, било грозно, а днес е по-нисък от тревата. Затова не трябва да съдиш, особено когато си виновен.

# 1 184
  • В Града на липите
….Ама не го беше срам докато хвърляше злоба по Дино преди седмица,или докато не им показаха клипа нали?Така му изнася.Айде вън и той и онези две руси патки.Нямат работа такива хора в предаването.
Ами днес толкова се изкефих, че реших да съм добра Grinning
Само тази вечер. Wink
Може пък да не е бил разкаян, а просто да му е било лошо.
Ако се съюзи с жените, може и да стигне до финала. Все пак имат два бушона.
Ивайло го признавам за каръка на сезона.

Общи условия

Активация на акаунт