💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 65 518
  • 1 867
  •   114
Отговори
# 1 545
  • София
Дяволо, няма никакво значение как са направени монтажите, важни са действията. Какво да коментираме повече.

Не знам с какви очи нарочиха Лапунов за скатавка. Най-голямата скатавка и най-големият мишкар за този сезон е Мирослав.

# 1 546
,,Не искам никое от момичета да ходи на битка, не искам и аз да ходя" - Миро, който се самопредложи.

# 1 547
Смях се с глас на стори на Николета - не се е засегнала от мъжките приказки за външния ѝ вид, но се чувства зле за по-лошо изглеждащите от нея, които като чуят как я обиждат ще си кажат леле ими аз тогава какво да правя

Хахаххахахахаха не съм стигнала още до там.

Николета, нищо хубаво не ѝ виждам. Естетиката малко там бие на white trash, като се гримира особено изглежда супер евтина и вулгарна. А като пусне и мудния говор направо... не знам. И Радостина по-става.

# 1 548
Ръждивата изпрати Пекин не защото не я понася, а защото знае , че е силна в коалиции, подла е, устата и не спира да говори,  ще помогне на онези двете и ще станат коалиция. Ако беше изпратила мъж нямаше онези да оцелеят, а нали уж искаше жени в племето, щяха да дойдат двете със Сапунджиева , ама..ръждето се лиши от тях, за да пази онези. Тя не харесва Сапунджиева, не знам защо, но...
Тази Николета какви крака е направила и дупе...
Миро не искал да ходи на битки, ама ако може някой за него да се бие и да го пази женчо пълен, този няма никаква мъжественост и излъчване на мъж.

# 1 549
  • София
Амиии, освен всичко друго се казва и отлична социална игра.
Истински спорт - по Евроспорт.
Това е социално риалити все пак.

# 1 550
  • София
Хахахах Миро смелия... "Не искам да ходя на битка. Искам да се бия и да побеждавам."Дооообре

# 1 551
Миро: Не искам да съм номиниран. Искам само да съм на арената и да побеждавам.

# 1 552
Мирко, сладкия, малък мишок!
Не искал бил....

# 1 553
Ами където го види Траян Миро там го бие.
4:0 за него досега. 4 единоборства - 4 победи за Траян!

# 1 554
  • София
Офффффф! Миро беше готов да побеждава, сега трябва да го извлачат, че е много изтощен

# 1 555
Ръждавичка май саботира.

# 1 556
  • Пловдив
Ръждавичка им спасява задниците.

# 1 557
Дино коментатор - супер е! "Сдъвкан и изплют" Хахаха

# 1 558
  • София
Ама Ръждата никакъв зор не си дава

# 1 559
  • София
Отвратена съм от четирите женки - Рада, Николета, Пекин и... МирА...

Общи условия

Активация на акаунт