💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 63 167
  • 1 824
  •   95
Отговори
# 1 755
  • София
Даже не са ѝ го казали в прав текст на Николета, ами преди някакви номинации май Кристиян беше на мнение, че трябва да номинират слаби звена, и после гласува за нея. И момичето - понеже може да разсъждава, кой казва противното - се обиди не на шега и още я държи. Grinning

И аз не разбрах това за трансфер на Калин при жълтите от някой спойлер ли се просмука, нечии разсъждения ли са, но би било много странно. От друга страна, не ги виждам жълтите да отлепят от дъното без мощно рамо под някаква форма, та не знам... Дано поне направят нещо, което за разнообразие не е в ущърб на Ивайло.

# 1 756
  • В Града на липите
Soney, да си жива и здрава Hug
Задавих се с кафето още на Харалампи Grinning
Скрит текст:
На практика Харалампи е комплексен играч, защото може да прави три неща едновременно - да ходи, да диша и да износва екипа на племето си. - Виждали сме и такива. На първо четене Туньо.

Свършиха ми лайковете. Всичко сте казали.
Аз не разбирам нищо от спорт, като Дяволо, но сценариите са ми прозрачни, като намеренията на политик преди избори. Клишетата и тук с лопата да ги ринеш.
Заличиха зелените за сеир и сформираха една разпасана команда начело с една от фаворитките си, защото е очевадно, че Пекин и Ръждавичка са им фаворитките на сезона от жените. И сега в едното племе командва кралица, в другото принцеса. Искам ги на арената в единоборство, да се докажат най-сетне коя коя.
То е ясно и без очила, че няма как да ни уморят от скука оставяйки двете племена в тази конфигурация. Ще е пълна пародия. Засега още не знам, как ще им изпратят Калин, но сигурно някой от Безименните ще трябва да краде играч. И само ако е малоумен (а дори и Николета не е чак толкова) няма да избере Калин. Ами че то и аз бих. Grinning
В първия момент се ядосах, обаче пък после си викам поне ще гледаме красиви битки. Ще ги опатка един по един, защото кралицата ще го превърне в един Джон Сноу, който се надявам накрая да й отреже главата.
Гадно ще е за Калинката, но той не се плаши от блата, комари и глад. Може даже да му се отразят добре. Надявам се само, да не се контузи и да стигне до финала. Защото ще е тъпо да убият един от главните герои толкова рано. Дано да махнат и скапания изолатор, защото не виждам как Безименните, ще стигнат до резиденция, дори и с Калин.
Кога се очаква това Обединение? И колко играчи остават след него?

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 12:41 от hrissi_sz

# 1 757
Мартин, Раду и Наталия при Гала

# 1 758
  • София
Десет човека обикновено влизат в обединеното племе, би трябвало след 3-4 седмици да е.

# 1 759
Аз само да кажа, че опитът на Жабата да отклони вниманието от това, че омаала 2 чанти сандвичи, към Иво и Крис, че яли захар беше толкова жалкарско, че чак смешно.  Много жалка жена. А Крис много добре затапи Пекин, да свие малко перките таз, че не всички са тъпи като придворните й.

# 1 760
Калин много ми напомня на Момчил. И двамата са сини. Сега гледам че тук се пишат спекулации за Калин в жълто. Така ще стане съвсем като него. Само да не е накрая и втори като него. Мисля че всички искаме Калин да спечели, дано най-сетне да има приятен и почетен победител, че всяка година на финала винаги се огорчавам. Траян ако спечели също няма да имам нищо против.

# 1 761
  • София
Да, Траян доста време беше "близнакът" на Мирослав, обаче в последно време взе доста да ми се издига в класацията. Справя се в игрите, заяви позиция на съвет, изглежда добре. Grinning

# 1 762
  • Be realistic - plan for a miracle.
Чаках Чикагото да си направи сандвича с лимон и сирене със затаен дъх Grinning Grinning Но явно го отложи за по-късно.

# 1 763
Туко що изскочи клипче във фб и чак сега разбрах, защо за блатната кралица казаха, че е кючекиня. Адски антипатична жена. Недоумявам как добри играчи и атлети си тръгнаха, и ще продължават да си тръгват, а тази и Николета тъпото ще продължат напред. Просто мозъкът ми отказва да го приеме. 😒

# 1 764
  • София
Пекин я мислех за по-умна, от къде накъде така нагло очакваше Иво и Крис да се раздават в играта, при положение, че са тотално прецакани и от съотборниците, и от продукцията!? Иво пак сдържан беше, аз ако бях на негово място, щях да побеснея, че и сметка му държи с вечно нацупената си ужасна уста.

А трябваше двете руси недоразумения и мъжът без всякакво присъствие да са поне с 1 служебен глас, вместо да се измъкнат невредими от съучастничеството си в измамата. Че имат и наглостта другите да набеждават, че не били усетили захарта, абе голям срам. Все се надявам, че слуховете плужекът да е финалист да са силно преувеличени, защото би било абсурдно.

# 1 765
Жабата блатната кралица и Николета Тъпото заедно с Мирослав...пардон с Мирослава трябваше да бъдат изритани от предаването заедно с Томи. И тримата знаят че са яли сандвичи от магазин, но си премълчаха пред екипа.

# 1 766
От анкетата съдя ( и не само), че внимателно следим и спойлерната тема 😉.

# 1 767
  • Буркина Фасо
Десет човека обикновено влизат в обединеното племе, би трябвало след 3-4 седмици да е.
тогава е края  на игрите.

Пекин я мислех за по-умна, от къде накъде така нагло очакваше Иво и Крис да се раздават в играта, при положение, че са тотално прецакани и от съотборниците, и от продукцията!? Иво пак сдържан беше, аз ако бях на негово място, щях да побеснея, че и сметка му държи с вечно нацупената си ужасна уста.

А трябваше двете руси недоразумения и мъжът без всякакво присъствие да са поне с 1 служебен глас, вместо да се измъкнат невредими от съучастничеството си в измамата. Че имат и наглостта другите да набеждават, че не били усетили захарта, абе голям срам. Все се надявам, че слуховете плужекът да е финалист да са силно преувеличени, защото би било абсурдно.
китайката не е очаквала те да се раздават в играта. напротив - изказа съмнение, че може да бийкотират.
довечера 2 недоразумения ще бъдат номинирани.  и да бяха им дали по един служебен глас резултата щеше да е 2 и 2 от коалицията. 1 + 3 ми се струва невъзможен.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 10:54 от ]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[

# 1 768
  • Бургас
Аз изобщо не вярвам на великата мисия на Пекин за женски финал. Не я харесвам, но освен манипулативна е и умна жена. Ясно ѝ е, че няма никакъв шанс срещу мъжете на финал. Не че е слаб играч. Игрите са такива. От останалите жени само Ръждавичка ѝ е конкуренция. Ако изгони мъжете и на финал се изправи срещу двете схемаджийки силните жени Радостина и Николета ще ги отвее само с едно мигване на очите. Според мен това е идеята и всичко удобно е опаковано с борбата за женски финал и феминистки изказвания.

# 1 769
Е, това е пълен абсурд - 4 жени на финал! Мъжете и един друг да се елиминират, пак ще останат.
Викът, че Лапунов им липсва е блестяща идея! Подозирам Калин или Алекс в авторството. Показаха на продукцията, че не са безгръбначни като ръждата, но не могат да ги санкционират.
Ако прехвърлят Калин при жълтите и Пекин го праща постоянно на битки ще се оформи борба  за най-мразен играч на сезона - Пекин или ръждата. Вече освен предателка е и саботьорска! Знаех си, че ще рине дъното още!

Общи условия

Активация на акаунт