💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 74 819
  • 2 152
  •   50
Отговори
# 1 995
Таз Радка е ужасна...

Браво на Канадският пън.

Пс. Пак много коментари са заметени...от 137 стр сме пак 133...

# 1 996
  • В Града на липите
Горкия Ивайло. Остана съвсем сам на това блато срещу задругата на Пекин. Като в омагьосан кръг е.

# 1 997
  • София
Не трябваше да дават наказание на Радка и да си почива..или можеш или не можеш..
Жалко за Крис..

# 1 998
Тя благодари на боговете.

# 1 999
Ох тази Радка е непоносима. Това е да си вярваш до степен на тотално скъсване с обективни факти.

# 2 000
Гадно му било, щото го била жена. ИЗРОД!

# 2 001
Не трябваше да дават наказание на Радка и да си почива..или можеш или не можеш..
Жалко за Крис..

Е, то кога тук нещата са били честни?

# 2 002
Отново Радка се изкара силна жена и е победила мъж. Тези 2 минути не трябваше да ги дават, на този етап от състезанието. Поне 5-10.

# 2 003
За съжаление Кристиян ще го спрат петте обиколки и жилетката  , което му тежи много на него , а продукцията се изложи тотално с това наказание за Радка , после ще има устата да говори  колко е силна и че е била мъж
Това с жилетките и наказанието на Радка е подигравка с жените!

# 2 004
  • София
Пс. Пак много коментари са заметени...от 137 стр сме пак 133...

Усещам саботаж. Grinning
Не искат да счупим рекорда на Ергенът: Любов в рая от 174 страници. Там почти не се трие.

# 2 005
От днес официално Игрите на волята трябва да се преименува на Игрите на Продукцията.  Никога на елиминационна не са давали наказание! Даже ако не ме.лъже паметта Виолета беше си поискала наказание на елиминационна, но Димо й каза ,че това е елиминация и не може.
В случая, ако не бяха дали наказание на Радостина, тя щеше да отпадне.
Също, ако не бяха извадили компромата на Томи със закъснение, Лапунов нямаше да отпадне.
Игрите щяха да се развият по съвсем различен начин.

# 2 006
  • В Града на липите
И току-що разбрахме, кой ще пренаписва историята на племената. Grinning

# 2 007
В потрес съм..."Силна жена!?" Коя бе Радке? Трябваше да си аут...Не можеш да минеш едни ръце...Добре, че малоумната продукция те бута.

Ето...Можеш да пренапишеш историята на племената.....RageRageRage

# 2 008
Някой може ли да ми каже за какви столове се говори на финала? Къде ги има? Къде ги гледате?

# 2 009
  • София
Честно да ви кажа, започва да ме е яд на това парадиране на тема жени. И то от самите жени. Ай стига де. Не осъзнават ли колко дразнят с това постоянно изтъкване. Колкото и да съм пристрастна, вече ми се повдига. И аз съм жена, ама ми е противно вече.

Общи условия

Активация на акаунт