💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 75 862
  • 2 160
  •   97
Отговори
# 1 980
Мъка, мъкаа! Не мога да ги гледам Радостина и Крис. И двамата трябва да си ходят.

# 1 981
  • София
3-2 дъски за Крис.
Дръж се, Крис. БСП в акция!

# 1 982
Радостина е пътник. Не може да мине стълбата?!
Няма да позная за Кристиан.

Кристиян си заминава все още не сме чули от Павката репликата от промото "ето имаме обрат" , любимата ти продукция ще е спаси за да вървят женските интриги

# 1 983
И както е тръгнало, може да бие Крис

# 1 984
  • Някъде там...
На Крис му свършиха силите май. В тая жега, с тия жилетки. То и равновесие не може да пазиш добре с тях.

# 1 985
  • Bayern
Ръждавичка е малка още.
На 23 години е.

Мама и тате си я гледат като принцеска. Simple Smile
Уж я харесваш пък освен, че потвърждаваш , че е мързелива примадона искаш да я изкараш и 23 годишен инфантил Smile  Не мисля, че Ръждата би харесала това...

# 1 986
  • София
Много се умори Кристиан. Годинките + жилетката си казва думата.

Между другото Ръждавичка тук щеше да мачка. За Миро не знам ама останалите с лекота щеше да ги бие.

Ей на такава битка искам Ръждавичка срещу Пекин.
Гъбки, стената за катерене, торнадото, кулите с варелите, вагонетката (нало там е хамалската силна Пекинчо) и мятане на чук. Има от всичко.
7 обиколки.
Ръждавичка ще я затвори с поне 3 обиколки.

# 1 987
Ми като ще изравняват силите, да сложат 20 кила на Радостина, че да стане колкото мъжете тежка. Това другото не го разбирам- Като искаш да си равна на мъжете ще го правиш без да допълнителни тежести за никого. И мъжете помежду си не еднакви, нито както килограми, нито като сила и години, но не се изравняват силите. Щом ще играеш наравно с тях ще е при едни условия.

# 1 988
Ми като ще изравняват силите, да сложат 20 кила на Радостина, че да стане колкото мъжете тежка. Това другото не го разбирам- Като искаш да си равна на мъжете ще го правиш без да допълнителни тежести за никого. И мъжете помежду си не еднакви, нито както килограми, нито като сила и години, но не се изравняват силите. Щом ще играеш наравно с тях ще е при едни условия.
Е, тогава тва желе Радка ще отпадне. А на продукцията и е важно змийчето да остане да интриганства.  Кой знае какви оди за силните жени ще има, при евентуална победа за нея . Нищо ,че едва е победила 50 годишен  наказан с тежка жилетка

# 1 989
  • София
Браво на Мирослав.
Победи в тежка кардио битка с 15 кг. жилетка и без системно хранене 5 седмици.
Това е 1 месец без ядене.
Това което прави е невиждано и достойно за уважение.
Не си спомням в миналото за подобен случай. Имало е, но тези хора не са фактор и отпадат рано или в началото на фаза 2.
Това няма как да се компенсира с 1 резиденция.
Ще му трябват поне 2 поредни резиденции.
Няма логика да се класира за полуфиналите дори.

Румен Радев и Мишо, млади спортисти така и не си върнаха силите.
Те бяха така яко глад и си отпаднаха безславно.
Мишо додрапа по-напред в Игрите, стигна финалното племе все пак. Но не се запомни с нищо, освен плуването.

Мирослав е и на 36 години.

Респект.

# 1 990
Много ще се кефя, ако Радостина падне.

# 1 991
  • София
Много ще се кефя, ако Радостина падне.

Да, но едва ли

Много ме напряга тази госпожица. Даже не мога да я слушам

# 1 992
Тръгнали Женките да се мерят с мъжовете, ма на всяка елиминационна игра мъжете с жилетки, жените - сал по екипче!
P.S.  Като малка ритах изотзад много подло и болезнено младежите между чатала, дет ми викаха "Женка"!

# 1 993
  • София
Но да си го кажем:
Кристиан е на 49 години, с 15 кг. жилетка и дърпа шейна с две гуми.

Радостина тренира усилено, млада в разцвета на силите си
Без жилетка и дърпа шейната без гуми.

И въпреки това Кристиан води с малко.

Е, как да спечели жена... :/

# 1 994
Този Кристиян е като бавноразвиващ. Все не разбрал,  бавен, муден...

Общи условия

Активация на акаунт