💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 40 614
  • 1 252
  •   270
Отговори
# 225
Продуцентите убиха с един куршум два заека - хем пратиха зелените на резиденция по план, хем недоволството от нечестната игра ще вдигне интензитета на обсъжданията и рейтинга.

# 226
  • София
Ако зелените спечелят тая битка, спирам да гледам предаването.

А аз спирам да гледам, ако зелените паднат и сините са на резиденция.
Не мога да гледам гладни хора. То от тях нищо не остана.

Значи каквото и да стане, игрите губят фен днес JoyJoyJoy

# 227
  • София
Мирослав да не е близък на някого от продукцията или да си е платил, че чак толкова да го славословят? То епитети, то суперлативи... Аз онзи ден го забелязах, че изобщо участва в ИВ и то ми блесна с тъпота и мишкуване, не с нещо друго. Но тук Павката и Ралица се опитват да ни внушат, че е голямата работа и истински герой. Rolling Eyes

Чикагото е много силен и ловък, но на горния етаж е малко тегаво положението. Мисленето не му е силната страна. "Сила, победа, свобода или смърт". Много се смях. Тримата глупаци на пъзела. Joy
Между другото се изненадах много от Траян и аз, не очаквах, че думата ще го затрудни. Добре че са големи мъже и преписаха достойно. Joy
Яд ме е за недоглеждането на сините, въпреки че вече е крайно време Лечителите да хапнат нещо, че са се свършили.

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 22:15 от Reinа

# 228
Те и сините гледаха на спокойствие думата докато чакаха и си я наредиха, така че и тяхното не е честно. И зелените се сетиха жените като седят отдалеч коя е думата, ама там като знаеш, че всичко зависи от теб ти блокира мозъка.
Те знаеха първата и последната буква, а след като Павел каза, че думата е нещо, което е в основата на всяко общество Алекс и останалите се сетиха, че става въпрос за справедливост. Не са преписвали.

# 229
Лапунов също мина два пъти, раздаде се на макс, както и Кристиян.

За протокола! Три пъти мина Simple Smile
Е и десет пъти да е минал не е достатъчно. Нали Ръждивата го нарича "момчето с чирпака", защото им прислужва и готви. Че и скатавка бил. Нищо не е направил за нея генералката, пешак някакъв с врътка на главата.
Бе само на мен ли ми прилича на самурай Лапунов.
Ми Пекинката си е лукаво човече, ще препише, ама Павел праведни какво прави там и защо му плащат да питам.
ПП. Сините се сетиха за думата още преди да почнат зелените да редят и носеха последния дънер. Нали Калин привика Алекс да мислят за думата, дори Павел оповести, да подсети зелените и те да мислят коя е, да не би случайно да стане гаф. Сините я знаеха още преди да са почнали зелените да редят, а Павел се утрепа за общества да говори и кое е важното и почващо със с буквата и завършваща на т. Повече от това...ама не стигна, дори преписаха, което трябва да ги елиминира.

# 230

Еми кой им е виновен че 10мин стоят и гледат тъпо и не могат да  наредят една дума , която Павката им подсказа по 100 различни начина Пекини другите зелени се сетиха само тия тримата не можаха , имаха огромна преднина и грешката на сините дори им дава огромен шанс и сега ако не спечелят само тримата зелени на пъзела ще са виновни

# 231
Чикагото е красота на терена😍Дано победят зелените, че милите са изнемощяли😞Сапунджиева и Дино са пред изчезване…
Съгласна съм. Чикагото на арената направо е терминатор. Раздава се на макс, не се предава и не се отказва. Феноменален. Удоволствие да се гледа.

# 232
  • Някъде там...
Дано е последната седмица на изолатор. Това е издевателство вече!
Иначе битката си е отвсякъде за зелените като елементи. Дали ще я вземат, зависи изцяло от тях.

# 233
  • София
За 7 години кога е имало паравани?
Не гледаме от днес Игри на волята...

# 234
Колко повече да очакваме от зелените, след 3 седмици глад. То и мозъкът вече не функционира.

# 235
  • София
Бях приела, че зелените ще са на резиденция. Ама начинът, по който ще стане... Яд ме е

# 236
  • На Изток от Рая
Александър се сети за думата 'Справедливост'
Сече му пипето на Алекс.
Тук Траян ме изненада неприятно.
Мисля, че Ивайло се сети, каза да пробваме

# 237
Зелените не са ми симпатични, но имат нужда от храна. Сините се оядоха доста и натежаха.

# 238
  • Буркина Фасо
Александър се сети за думата 'Справедливост'
Сече му пипето на Алекс.
Тук Траян ме изненада неприятно.
сините чуха от зелените какви са буквите, които се бяха развикали като на стадион.

# 239
Нека и лечителите да видят малко лукс де. Няма да е нито първата, нито последната съмнителна битка. Свикнах вече

Общи условия

Активация на акаунт