💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 42 589
  • 1 289
  •   51
Отговори
# 240
Колко повече да очакваме от зелените, след 3 седмици глад. То и мозъкът вече не функционира.
Но злобата не заспива.

# 241
  • София
Уф, голяма тъпотия. Едните не могат да се сетят сума ти време, другите сглупиха с подредбата..

# 242
  • В Града на липите
Александър се сети за думата 'Справедливост'
Сече му пипето на Алекс.
Тук Траян ме изненада неприятно.

Ивайло мисля че се сети за думата.

# 243
Сече му пипето на Алекс.
Ивайло им я каза още в началото

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 00:42 от KatyaS

# 244
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не са преписвали, но на спокойствие им беше по лесно да мислят и то всички, а зелените само тримата мислят под напрежение и то. И Ивайло се сети коя е думата пръв, а не е на пъзела в момента. Думите трябваше да са различни за да няма такива неща.

# 245
  • София
Сече му пипето на Алекс.
Мисля, че Ивайло се сети, каза да пробваме

Тц, Александър се сети и каза на Калин.

# 246
  • Варна
Сече му пипето на Алекс.

Първо се сети Алекс, после Ивайло каза, че  трябва тази дума да наредят

# 247
Те и сините гледаха на спокойствие думата докато чакаха и си я наредиха, така че и тяхното не е честно. И зелените се сетиха жените като седят отдалеч коя е думата, ама там като знаеш, че всичко зависи от теб ти блокира мозъка.
Те знаеха първата и последната буква, а след като Павел каза, че думата е нещо, което е в основата на всяко общество Алекс и останалите се сетиха, че става въпрос за справедливост. Не са преписвали.

Пълни глупости пишете  , за думата се сети още Ивайло докато зелените изобщо не бяха стигнали дори до пъзела той каза да пробват "справедливост: и вече , когато отидоха там Алекс видя буквите и веднага им каза че е "справедливост" думата и тогава Пекин каза на зелените да преписват от сините

# 248
Знаех си,че на Чикагото не издръжливост,а пъзелите и като цяло логически задачи ще са му ахилесовата пета. Хич го няма с мисленето.

# 249
  • Буркина Фасо
няма как думите да са различни.

# 250
Седем години не съм се заканвала. Чинно си изгледах всички сезони, дори с Алекса Simple Smile Сега, ако се случи, ще чета само темата. Няма да имам нерви да ги гледам. Ще се информирам от вас.

# 251
Сините сглупиха от бързане да наредят думата , за да не припишат зелените …

# 252
  • София
Тц, Александър се сети и каза на Калин.
Тц, тц, тц,  тъй като гледам назад точно в момента съм на момента когато Ивайло казва думата и Алекс му вика "Не, много е дълга", върни си го после

# 253
Сече му пипето на Алекс.

Първо се сети Алекс, после Ивайло каза, че  трябва тази дума да наредят

Не първо се сети Ивайло още докато бяха  двете племена на басейна той каза на Алекс за думата , Алекс нещо му измрънка и като отиде при буквите и ги видя веднага каза че е тази думата ,

# 254
Не мога да повярвам колко време зелените стояха с ръце на кръста,вместо да се опитат на земята да наредят нещо или поне да пробват някакви думи на глас. За тях съм, но определено на пъзела се издъниха. Чикагото е там заради дългите си ръце. Но мисленето не му се отдава. Павел казва, че това е нещо, към което всички се стемят и той отвръща Свобода или смърт Simple Smile  ще падна с неговите мисловни бомби. Траян ме разочарова, очаквах той да е инициаторът тук, но стоеше като препариран.
И накрая, сините объркали думата. Ами не само Продукцията е с Лечителите. Явно и Боговете са с тях. Айде, стискам палци!
Поправям се, жалко,ще гледаме Освиенциум  отново.

Общи условия

Активация на акаунт