💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 42 589
  • 1 289
  •   51
Отговори
# 255
  • София
Има ли значение кой се е сетил първи?

# 256
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Стига де, това е несериозно зелените сами си го правят. Томи защо е на пъзела, той е абсолютно безполезен.
кой да го решава?
нали решиха най-високите да са на пъзел.

Очеизвадно е, че дори и с височината си не е в помощ. Една Сапунджиева щеше да е по-полезна.

# 257
Бях приела, че зелените ще са на резиденция. Ама начинът, по който ще стане... Яд ме е

Да, и аз искам да са на резиденция, но ми се щеше да видя как Лечителите изриват арената така както Чикагото дърпаше варелите при Феномените след изолатора.

# 258
  • Варна
Не мога да повярвам!!!

# 259
Ха ха ха ха ха ха ха ....колкото и да ви бутат, сините са супер бързи

# 260
  • В Града на липите
Колкото и да ги нагласяват битките, който си го може, го може Simple Smile
Малко ми е жал за Лечителите. За Дино и Чикагото най-вече.
Уф, наистина имаха нужда от малко гориво.

# 261
БРАВО БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

ЛАПУНОВ ПРЕЗИДЕНТ, КАЛИН МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ, ИВАЙЛО МИНИСТЪР НА ОБРАЗОВАНИЕТО

# 262
Продуцентите убиха с един куршум два заека - хем пратиха зелените на резиденция по план, хем недоволството от нечестната игра ще вдигне интензитета на обсъжданията и рейтинга.

Да, ама не Simple Smile Голям майтап. Само мускули не стигат, требе и акъл Simple Smile

# 263
Да върнат Стопанството!!! Не е човешко да ги държат на изолатор, независимо, че не ми допадат като племе и сами си го направиха.

# 264
Бях приела, че зелените ще са на резиденция. Ама начинът, по който ще стане... Яд ме е

Да, и аз искам да са на резиденция, но ми се щеше да видя как Лечителите изриват арената така както Чикагото дърпаше варелите при Феномените след изолатора.
След една седмица, а не след две седмици изолатор и блато.

# 265
Отбелязвам само, че беше Ивайло първият, който се сети за думата още на басейна, когато си обсъждаха и я каза на Калин и Алекс

# 266
  • София
Уау! Не мога да повярвам! Не вярвах, че ще го позволят от продукцията!
Жал ми е за лечителите, ама 10 мин да седят и да гледат умно.. Дано махнат тоя изолатор, поне стопанството

# 267
  • София
Браво, Феномени!!! Не вярвах,,че зелените ще останат 3 седмици в изолатора...искат да се бесят и да се хвърлят от нос Калиакра..
Жал ми  е и на мен..

# 268
Хаха така е хората са го казали не става само със сила и АКЪЛ трябва понякога , а не знам дали забелязахте какво правиха Алекс и Калин и как чертаха за да им е по - лесно нареждането на думата , тези малки детайли водят до победата понякога

# 269
  • София
Ееее, аз съм в ШОК.
Битката изцяло си беше за Лечителите.
Нарисувана победа дет се вика.
Трети поредем Изолатор за Лечителите. Това е безумие и абсолютна гавра на продукцията.

Общи условия

Активация на акаунт