💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 87 397
  • 2 423
  •   131
Отговори
# 2 370
Според мен на Калин му е все тая и единствено за Алекс му пука от сините. Ако беше Лапунов още там, щяха да са феномени, сега са новосъбрани хора. Лапунов каза, че Ръждавичка им е била ясна със схемите още от самото начало.
Тука си прав. Но и за Чикагото му пука — има си приказка и с другите, но основно си седи с Алекс. Приема го като бащина фигура. Отделно, Алекс е бая „във филма“, а Калинката просто си седи, бъзика се с него и си прави кефа.
Преди това с Лапунката си ходиха боси.
Според мен и с Ръждавичка си има приказка, но тя ми бие от онези момичета, дето ти обръщат внимание само когато няма други. А сега, като Дино и Траянката я ухажват, ясно е положението.
С Траян, поне според това, което ни показват, Калинката няма много приказка, а Сапунджиева и Дино все пак са нови там, така че…

# 2 371
Той Калин няма драма да си е в собствената глава и нивото на клявките не е проблем. На този етап му се ходи по битки, което го прави любим доведен син на Пекин. Подозирам обаче, че Иво ще го ръчка с някакви схеми и ще се натяга обстановката с Пекин, което няма да му е ок. И най-големия ми страх е, че Миро  към, мън, мен ще го умори от съклет
Калин го прие като следващо ниво в играта и ново приключение. Тъкмо умираше от скука. Дано си запази искрата в очите и в психодиспансера.
Незнам за вас ама по промото Калин бая се изкефил даже само неговия глас се чуваше.
Ръждавичка пак плаче Laughing
Това ново приключение на Калин сред русите прости котви хич няма да му хареса.
То е ясно че му се ходи на битки на Калин, но русите малоумни некадърни котви като го изпращат на елиминации за да си запазят женската мършава коалиция дали няма да му писне на Калин?

# 2 372
  • Някъде там...
Той Лапунов вчера бос и Мальовица е качвал в снега. Joy
Има готини клипчета на стори в ИГ. Лъчо бил много забавен тип. Жалко, че не можахме да видим повече от него.

# 2 373
Няма как да избере друг освен Калин. Той изпъква на арената.
С Дино, Траян и Чикагото вече е бил в едно племе. Знае, че не се разбират, знае им силните страни, те тепърва се захранват. Калин е отпочинал и нахранен.

Хареса ми реакцията на Калин или поне това, което показаха. И наистина му отива жълтото, да не повярваш. Надявам се да го приеме като поредното предизвикателство и приключение. И дано не го тормозят, след като виждат в него вид спасител.

Не знам как ще подкрепям сега жълтите, като сърцето ми е синьо. Очаквам и синя победа. Да видим как ще се справят без лидера си в битките.
То беше ясно чисто от сценарийна гледна точка — как до сряда даваха Калин на синхрон и после спряха.
Сега, като са по-малко, трябва да има повече екранно време, особено за най-големите им „машини“. Чисто социално, ако го гледаш, той сега там нищо не прави освен да се бъзика с Алекс.
При жълтите обаче ще го накарат да играе стратегически за първи път от самото начало на сезона.

# 2 374
Няма как да избере друг освен Калин. Той изпъква на арената.
С Дино, Траян и Чикагото вече е бил в едно племе. Знае, че не се разбират, знае им силните страни, те тепърва се захранват. Калин е отпочинал и нахранен.

Хареса ми реакцията на Калин или поне това, което показаха. И наистина му отива жълтото, да не повярваш. Надявам се да го приеме като поредното предизвикателство и приключение. И дано не го тормозят, след като виждат в него вид спасител.

Не знам как ще подкрепям сега жълтите, като сърцето ми е синьо. Очаквам и синя победа. Да видим как ще се справят без лидера си в битките.
Ръждето - и тя нахранена!И СИЛНА жена! Явно Миро не се е доопределил кат четвъртата блондинка!:laughing:

# 2 375
  • В Града на липите
И дано не го тормозят, след като виждат в него вид спасител.
Въобще не очаквам да го тормозят. Според мен всички го харесват. Странното е, че не съм забелязала някой да го гледа завистливо, като го хвалят или да го нарежда по синхрони.
Даже няма да се учудя, ако почне да се предлага сам, да ходи на елиминации.

# 2 376
Мисля си, че е на кантар положението. Те нямат ли три седмици само до обединението? Ще ми е интересно дали ще ги нареди клявките.
Иначе там нивото е мега ниско. Некадърни и нагли.
Той Калин няма драма да си е в собствената глава и нивото на клявките не е проблем. На този етап му се ходи по битки, което го прави любим доведен син на Пекин. Подозирам обаче, че Иво ще го ръчка с някакви схеми и ще се натяга обстановката с Пекин, което няма да му е ок. И най-големия ми страх е, че Миро  към, мън, мен ще го умори от съклет
Калин го прие като следващо ниво в играта и ново приключение. Тъкмо умираше от скука. Дано си запази искрата в очите и в психодиспансера.
Незнам за вас ама по промото Калин бая се изкефил даже само неговия глас се чуваше.
То е ясно че му се ходи на битки на Калин, но русите малоумни некадърни котви като го изпращат на елиминации за да си запазят женската мършава коалиция дали няма да му писне на Калин?

# 2 377
  • Някъде там...
За Ръждето има отреден друг сторилайн. Съперничество с Пекин. Grinning
Не би трябвало да е елиминационна капитанската сега, ще се позабавляваме. Любопитно ми е каква битка ще им дадат. Дано е трасе, а не изометрия.

Върнах си разговора между Калин и Алекс да се посмея пак. Калин Галантния лос с невинните зелени очички. Joy

Малко ми олекна засега, ще видим в понеделник как ще тръгне при жълтите. И дано дават повече Калин, а не Миро, че направо ме човърка отвътре тоя човек.

# 2 378
  • София
Защо да използва анулета Ръждавичка?
Този анулет е ако бъде номинирана на племенен съвет. Но тя реално никога не е била застрашена от номинация.
Най-добре е да си го пази за финалното племе.
Тя може да анулира капитанство, защото е решение на племето, но защо? Не виждам смисъл.
Няма как да дадат втора поредна директна елиминационна. Чисто статистически е много малко вероятно, а тя не е глупава.
Ако изобщо я направят капитан (така мисля), просто ще видим така чакания дуел между двете, но без кой знае какъв залог освен 50 гроша.

Анулета се пази само за племенен съвет. На ключов съвет.

# 2 379
  • Някъде там...
Защото някой спомена, че е само за племенната фаза въпросния анулет. За финалната не важи.

# 2 380
Аз искам да ги дават един до друг повече, че да видя къде аджеба бъркам за Миро - тайния атлет и абсолютно обаятелен човек. Някъде в темата прочетох, че сега му бил шанса на Калин да блесне и се притесних Миро да не го засенчи нещо 😉
За Ръждето има отреден друг сторилайн. Съперничество с Пекин. Grinning
Не би трябвало да е елиминационна капитанската сега, ще се позабавляваме. Любопитно ми е каква битка ще им дадат. Дано е трасе, а не изометрия.

Върнах си разговора между Калин и Алекс да се посмея пак. Калин Галантния лос с невинните зелени очички. Joy

Малко ми олекна засега, ще видим в понеделник как ще тръгне при жълтите. И дано дават повече Калин, а не Миро, че направо ме човърка отвътре тоя човек.

# 2 381
Мисля си, че е на кантар положението. Те нямат ли три седмици само до обединението? Ще ми е интересно дали ще ги нареди клявките.
Иначе там нивото е мега ниско. Некадърни и нагли.
Да три са тоест 10 ,11 и 12 седмица ще играе с тях а на 13 седмица се събират всички за финалите.

# 2 382
Ама нали жените могат да бият мъжете, защо толкова му се радват на Калин? Защото е най-силен, нали? Той и Ивайло е силен, сега излиза че и Мирослав също, а и вече бързо му мина неразположението. Три силни жени, силен Миро, и според тях - Ивайло горе-долу, защото те май гледат друг филм. Интересно ми е на какво основание ще пращат Калин на индивидуални битки, ако толкова много имат нужда от него. С обяснението, че той е толкова силен, че ще се връща. Т.е. той да печели битки, а те да си седят спокойно в коалицията с надеждата, че ще могат да стигнат до финал.

# 2 383
  • София
Защото някой спомена, че е само за племенната фаза въпросния анулет. За финалната не важи.

Ами вярвай на мен все пак. Написал съм го и на 1 стр.
Важи за целия сезон до полуфиналите. До последния племенен съвет на който се извършва номиниране.
С анулета можеш да анулираш решение, което е взето след гласуване от племето.

# 2 384
Аз мисля, че Калин ще се забавлява. Ние повече се тръшкаме. Laughing

Много ме кефи този млад мъж. И има много чисто излъчване. Освен, че е мега готин.

Общи условия

Активация на акаунт