💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 96 848
  • 2 493
  •   288
Отговори
# 2 475
Я, какво хубаво сърдито глухарче е цъфнало на арената в Дуранкулак. Yellow Heart Yellow Heart

# 2 476
Явно аз съм единствената, която не харесва Жорето от Сезон 4. Ужасно противен ми е и лековат. Ако не ги споменавате няма да се сетя, че е играл.

На Калин жълтото ще му утива. Ще е като цветенце...Очите му ще изпъкват още повече. И ще го узлъчват повече за да му се радваме.

За Ръждавичка - най-комплексната и силна жена от всички сезони. Ваня да кажем, че ми е на второ място (тромаво и бавно минаваше трасетата, а Симона лети на тях) на трето място са ми е Милена - Сезон 3 и Зори Тъпото - Сезон 4.
Ръждавичка има какво да изглажда на трасе и чисто игрово. Липсва ми завършеност на играта и, нещо като Черешката на тортата...Сещате се.

Милена коя беше? Зори тъпото? Не,че нещо,но има много по-добри. (Силвето,Маги и Анджи от миналия сезон,Вики Пенелова от сезон 5,та дори и Дени)

# 2 477
Седя, чета и се питам следното: на нас "пенсионерите" над 40+ всичко ни е ясно. Обаче, Нова ТВ излъчва това предаване в праймтайма си, та въпросът - на какво учи подрастващите? Схеми, измами, шмекерии, липса на правила, провиненията и нарушенията се прощават, даже се поощряват.......
Наказват и се гонят се можещите, но виж нахалните, самозабравилите се и онези в облаците се величаят.
Пази Боже, сляпо да прогледа.....
Дълбоко се съмнявам, че някой подрастващ въобще се интересува и гледа ТВ, а деца не би трябвало да го гледат, заради късния час. Да не говорим, че ако някой родител разчита на ТВ шоу, да "учи" децата му, на практика не може да се нарече такъв.

# 2 478
Радулова за мен не беше кой знае какво на терен, Магдалена - също. Само Анджи беше машинка, но щом не съм я спомела, значи не ме е впечатлила особенно много и не я помня.

Милена беше от Сезон 3. Накрая я сготвиха съпленниците и след разместването. На Елиминационната битка на косъм и се размина победата от не помня кой силен мъж.

Зори "Тъпото" - блестяща на терен, а на пъзели кръгла 0. Имаше много издръжливост и страхотна плувкиня беше. Петобоец, с много златни медали. Просто на нея и липсваше мозъчно вещество.

НО Тъполета я бие от всякъде по тъпота. Имат подобен профил двете.

# 2 479
Тези снимки открих Simple Smile Ами Ръждавичка и Радостина никак не личи, че са вече толкова време в игрите.
Видимо са си качили килограми. Симона е на резиденция в повечето време, но странното е, че Радостинчето 7 седмици е на блато. Нооооо Томи се е свършил последните дни  Simple Smile
Аз нещо не мога да се справя, има ли възможност някой да пусне снимки на четирите отбора от първите дни? Предварително благодаря.

# 2 480
Радулова за мен не беше кой знае какво на терен, Магдалена - също. Само Анджи беше машинка, но щом не съм я спомела, значи не ме е впечатлила особенно много и не я помня.

Милена беше от Сезон 3. Накрая я сготвиха съпленниците и след разместването. На Елиминационната битка на косъм и се размина победата от не помня кой силен мъж.

Зори "Тъпото" - блестяща на терен, а на пъзели кръгла 0. Имаше много издръжливост и страхотна плувкиня беше. Петобоец, с много златни медали. Просто на нея и липсваше мозъчно вещество.

НО Тъполета я бие от всякъде по тъпота. Имат подобен профил двете.

Милена не е беше кой знае какво. (щом даже не я помня). Зорито не е от впечатляващите (други участници също  не я броят)За Анджи мога да се съглася,но за Силвето и Маги тук имаме разминаване.

# 2 481
Калин точно силни играчи ще отстранява. Пекин, Николета и Ръждавичка са подсигурени до финалната седмица да не излизат на елиминации. Радостина ще я пази коалицията известно време. Сапунджиева не е слаба, но на фона на Калин е. А всички останали мъже са силни. Реално котва е само Радостина.

# 2 482
Всеки харесва определени участници. Но от всички жени във всички Сезони Ръждавичка на терен е топа на топа на топа. Няма втора като нея, няма и да има. Сърце и душа влага в игрите. Гори на терен.
Единственият и нефостатък са схемаджийските изпълнения...Ако не са те щеше да с профил на Жена победител в Сезон 7.

Надявам се да я извикат в Олд Старс и да се реабилитира. Толкоз. Даже смятам, че Олд старс трябва да са 4 племена - 2 от жени и 2 от мъже и да играят жена-жена и мъж-мъж.
Дори може едното мъжко и едното женско племе да са олд старс, а другите две племена играчи, отпаднали от кастиг-битки или от онези отпаднали цели племена в стари Сезони.

# 2 483
Седя, чета и се питам следното: на нас "пенсионерите" над 40+ всичко ни е ясно. Обаче, Нова ТВ излъчва това предаване в праймтайма си, та въпросът - на какво учи подрастващите? Схеми, измами, шмекерии, липса на правила, провиненията и нарушенията се прощават, даже се поощряват.......
Наказват и се гонят се можещите, но виж нахалните, самозабравилите се и онези в облаците се величаят.
Пази Боже, сляпо да прогледа.....
Дълбоко се съмнявам, че някой подрастващ въобще се интересува и гледа ТВ, а деца не би трябвало да го гледат, заради късния час. Да не говорим, че ако някой родител разчита на ТВ шоу, да "учи" децата му, на практика не може да се нарече такъв.
Ами, аз съм ученик и предаването си го следя. Иначе никой на моята възраст не го гледа. Имат го за някакво психо телевизионно предаване. А ако трябва да сравня участниците от Игри на волята през тези всички сезони, ако те не ви харесват, спокойно, новото поколение сме далеч по-зле. При хората между 25-40 годишна възраст все още има някаква адекватност и възпитание. Обаче под тази възрастова граница е много зле положението.

# 2 484
....
Дълбоко се съмнявам, че някой подрастващ въобще се интересува и гледа ТВ...
Въобще! Моята тийнейджърка на няколко пъти се спира пред компа докато гледам, видя Калин, каза "Ауу, тоя е много готин! Жалко, че не гледам телевизия!" и си заминава по нейните дела. Satisfied

# 2 485
Слушам Надкаста сега и Туджаров каза нещо много вярно: “Ако махнеш сега Миро от играта никой няма да забележи, че го няма. Няма да има никакъв импакт.”😁 Ами така е!
Аз днес се чудех кога влезе и открих, че въобще не мога да си спомня.

# 2 486
Новак съм във форума, но ви чета отдавна. Страхотни сте, глътка свеж въздух в социалките, интелект, креативност, аналитичност, тънко чувство за хумор, добронамереност...Е, с малки изключения, някакви "мухи" бръмчат в последно време /поне 3 пъти на страница/, с грамотността, изразните средства, манталитета и вербалната агресия, присъщи на ФБ, не и на този форум, та развалят атмосферата, но се научих - видя ли името не чета поста. Хора, нямате ли някакви механизми за защита от подобен род "олекотяване" на форума?

За Игрите - Калин е и мой любимец, ама от онези любимци, за които уж всичко е казано, а все е малко и не е достатъчно.
Имам усещането обаче, че може сценарият съвсем да не е такъв, какъвто всички предвиждаме - че Калин ще бъде използван против волята си от лошите. Някак много кинематографичен ми е този сезон, твърде много усилия в сценография, създаване на образи, сюжетни линии, актьорска игра.
Напомня ми на сбор от няколко сюжета, но най-вече на Attack on titan. Калин - Ерен Йегър. Анимето с черна рошава коса /боядисана е май за формата/, огромни сини очи /пред камера зелените очи изглеждат ярко сини/, първоначално аутсайдер, но притежаващ сила, ум, доброта, емпатия, който благодарение на качествата си постепенно се превръща в лидер на най-добрите,  силни и способни. Изобщо  - учебникарски протагонист. И ако съм права - сюжетът ни води към превръщането на Калин в антагонист, в лошия герой. И изобщо нещата може да не се развият според настоящите ни очаквания и сам той да пожелае да мине на страната на "злите" сили. Калин би се съгласил да изиграе този образ, той е неконвенционален и по-приляга на приключенския му дух и жаждата му за екстремност. Такова ми е усещането. Ще видим. Какво точно ни чака е неясно, виждам препратки и към сюжети от видео игри. Ако е така - егати творческата немощ.

Питам се /с голяма доза страх от отговора/ дали при такъв сценарий феновете ще продължат да му симпатизират, дали ще "провидят" отвъд очевидното, или някой и друг треперлив кленов лист ще се превърне в по-приемлив победител. За  вас тук не се опасявам, но масата от фенове...

Защото едно е ясно - Калин е уникален, удивително откритие на продукцията, която май само за това може да бъде похвалена. А, и че извади на светло такъв човек. Иначе в изграждането на образите, сюжета, монтажа, актьорската игра има толкова дупки, че чак се чудим откъде се пръкват някои неща /като "страхливия" Лапунов, все "заспалия" Калин, "ядрената бомба" Миро и т.н./.

Миро ми е абсолютно загадъчен образ - хем високопарни тиради върху кадри, от които се вижда /и чува/ точно обратното, хем водещите грам не полагат усилия да са по-артистични, когато пеят дитирамби за него /а съм сигурна че и Ралица и Павел могат повече/, хем монтажът не се е постарал сякаш хич да отреже злепоставящите го моменти. Имам усещането даже, че го иронизират, подиграват му се. Не знам дали е нарочно, ако не е вариантите са два - некадърност на екипа или някой монтажист с изострено чувство за справедливост е "пропуснал" да изреже уличаващи кадри и звуци 😁

Съжалявам, че стана дълго. Моля се искрено и пожелавам Калин да излезе от всичко това само с позитиви и хиляди открити възможности за екстремната му и творческа натура.

P.S. Тук ми се иска да лепна един син - чиста проба Калин /на Жижик ли беше последната прекрасна снимка/, да не забравяме, но още не знам как 😅

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 17:45 от MikasaA

# 2 487
Тъпотии прави Ръждавичка,характера и е чапат  също.Социалната и игра йок😁,и в никакъв  случай не мога да я оправдая с годините.Не е дете вече .Аз на нейните години работех и сама се оправях с живота.Така чее при мама и тате най -лесно,но пък си седя зад думите че е най-силната жена от тези 7 сезона до сега,и ще е грехота да не влезне във финала, а такива като Паолина да ги бороят финаслистки.Даже Ванчето която ми е топа на топа,смятам  че Ръждавичка е една идея по-добра от нея.Ванчето беше котва в морските битки😃

# 2 488
Каква е тази смрад, дето някой я носи в темата? Вони на нечистоплътност и нахалство. Няма ли админ да почисти атмосферата?

# 2 489
. И ако съм права - сюжетът ни води към превръщането на Калин в антагонист, в лошия герой. И изобщо нещата може да не се развият според настоящите ни очаквания  и сам той да пожелае да е на страната на "злите" сили. Калин би се съгласил да изиграе този образ, той е неконвенциален и по-приляга на същността му и жаждата му за екстремност. Такова ми е усещането. Ще видим. Какво точно ни чака е неясно, виждам препратки и към сюжети от видео игри. Ако е така - егати творческата немощ.
Питам се /с голяма доза страх от отговора/ дали при такъв сценарий феновете ще продължат да му симпатизират, дали ще "провидят" отвъд очевидното, или някой и друг треперлив кленов лист ще се превърне в по-приемлив победител.
...
Мисля, че прекалено надценяваш продукцията и мотивацията й за подобни екстравагантни творчески решения.
Иначе подозирам, че на Калин би му харесал много подобен сценарий и би го изиграл с голям кеф!
Не за антагонист, а за воин-мъченик го готвят.

Общи условия

Активация на акаунт