💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 110 382
  • 2 612
  •   63
Отговори
# 2 520
  • В Града на липите
Този сезон от продукцията са заложили на скандалното и явно им е кеф да ги хейтим, затова си мисля че Калин няма да има имунитет Grinning

# 2 521
  • София
Имах предвид Калин да получи имунитет за текущата седмица. Естествено, че за следващата седмица вече няма да има имунитет.
Но ако сега го пленят и после го номинират за мен ще е против неписаните правила и за пореден път ще се изложат. Аз не го вярвам. Винаги е имало имунитет за 1 седмица, или в над 90% от случаите.

# 2 522
  • София
Някой си е изтрил мнението.

Редактирам си поста:

Шансове за елиминация в края на седмицата:
Сапунджиева или Радостина, т.е. жена: 60%
Ивайло или Дино: 40% - но само заради Ивайло. Дино е свеж и не вярвам да падне при тези съперници. Ивайло обаче твтрде много му се насъбра. Той е голямата изненада на сезона между другото.

# 2 523
Този сезон от продукцията са заложили на скандалното и явно им е кеф да ги хейтим, затова си мисля че Калин няма да има имунитет Grinning

hrissi_sz Няма да дадат на Калин имунитет. Трябва да е скандално. Ако паднат жълтите и на двете Елиминации залагам на двубой Калин-Ивайло. Още не са намерили онзи драматизъм ит Сезон 3...Морунов-Андрей.

# 2 524
# 2 525
Дяволо, всички срещу Юлиян и пак няма да го настигнат.
Ходът му да номинира Пламен, никой няма смелост да повтори. Юлиян само изчака да вземе имунитет и го Издумка. Първо Пламен не го спаси, че уж не сметнал гласовете и хвърли глас ей тъй, а после на синхрони разправяше как не бил обещавал никого да пази. Ами полагаше му се.
Но, да. Юлиян все им повтаряше бистър ум, никакви емоции и комуникация. Ама кой да слуша.
Мен ме запалиха по игрите децата ми, а те след първи сезон не гледат. Останах само аз. Друго по ТВ не гледам. И децата не гледат. Но, гледат тик-ток, Инстаграм и попадат на тия идиоти от 3 сезон насам......

За утре - Ръжадичка капитан, сини в резиденцията, първи жълт съвет и син. Номинации - Ивайло и Чикаго или Десислава.

# 2 526
# 2 527
Лапунов пак се заземява

# 2 528
Юлиян завинаги ще остане в историята с двата си злодейски хода с които извади от равновесие и от играта Георги Иванов, ямболския бек и след това Пламен.
Такива ходове не помня да е имало след това, особено ножа в гърба на Пламен.
И всичко това на терен, бърза мисъл и на момента.
А не след това да имаш скрити оръжия и какво ли не още.
Всичко тогава беше неподправено, естествено.

Но продукцията измисли това гласуване, за да го накаже.
Никой не може да ме убеди, че Добрин би спечелил гласуване срещу Юлиян при популярността тогава на Юли.
Продукцията беше бясна на Юлиян че превъртя играта им още преди да е започнало това предаване в България, а годината е 2019( техните схеми ги направи на мармалад). И Юлиян не е бил в коалиция. Да бъдеш привидно с един човек в съдружие не е коалиция. Къде виждате в последните сезони коалиция между двама души която да успява? Ква коалиция е това бе? Юлиян си беше ВЪЛК ЕДИНАК, който се изпика на тия измислили правилата и внушили на участниците, че трябва да има коалиции.. Ако не беше зрителския вот той ставаше шампион..Вълкът Единак който САМ пребори системата Игри на Волята. Що не го извикаха на кастинг за All Stars? Щото Юлиян само може да ги напсува в ефир че му отнеха стоте бона, нищо друго.

Значи да играеш заедно с някой не е коалиция?И не беше само с ямболския бек а и с други в началото.И се наговаряха.Ти както искаш му викай, за мен си бяха коалиция.Аз ли не помня добре, или и без гласуване Юлиян нямаше да спечели, по простата причина, че не спечели последната игра.Друг е въпроса, че наистина беше най-добрият на терен. Но колкото го харесваха, поне толкова хора имаше и които не го харесваха.

# 2 529
  • В Града на липите
Даже ако искат да са още по-скандални, ще направят и капитанската елиминационна. Нищо че ще е нетипично. То в този сезон е очаквай неочакваното.

# 2 530
За капитан-Ръждавичка.
Номинирани:
Сини-Деска(или Алекс) и Чикагото(за съжаление). Деска,ако не измисли нещо с Алекс да се съюзят,е със сигурност.За Чикагото имам леки надежди,че може и да му се размине,но Генералшата му е хвърлила мерник,а и Траян му няма вяра.
Жълти-там е ясно. Ако няма имунитет е Калин. Ако пък е с имунитет-Мирко КанадИцЪ.

# 2 531
Лапунов пак се заземява

Доколкото гледах Лапунов изкачи почти цялата планина бос.
От цялата работа д-р Манчев не беше доволен...Било му много студено.Satisfied

# 2 532
Аз също мисля, че Ръждавичка ще бъде капитан утре, трябва да се проследи сторилайна между тях с Пекин. Надявам се жълтите да са на Резиденция, но най-вероятно ще са на изолатора.
Този сезон няма нито един силен пъзелист, каквито е имало предните сезони, то и пъзели, каквито имаше-  сега няма 🙄
Алекс и Траян са откроящи се на пъзели, но сега са от един отбор и това е зле за жълтите

# 2 533
  • Някъде там...
Или ще има за 1 съвет имунитет, да ни замажат очите.

# 2 534
Страхотни са! Много се забавляват и как са се събрали, направо ...
Вече давам Гиземчето на Лапунчо, харесва ми момичето.
Лапунчо, бре мама, обуй се , не ходи бос в снега, ще ми настинеш, еййй-значи))

Общи условия

Активация на акаунт