💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 27 382
  • 827
  •   123
Отговори
# 495
  • Някъде там...
О, аз много оптимизации забелязвам специално от него. Следя го, нали ми е любимец. И в хода на играта се напасва много сполучливо.
Паркирането на лодката на брега в онази битка, ползвайки инерцията и с натиск на тежестта в задния край. Спести на племето дърпането по наклонения морски бряг.
Вчера подсказа на Алекс, че трябва да мине отгоре на куба, той се беше разсеял. И още много има, просто сега не се сещам конкретно.
Хубавото е, че има съмишленици в синьото племе. И отстрани изглежда, че им се получава с лекота. А те просто мислят, не се хвърлят с главата напред.

Лошото е, че продукцията не я интересува кого харесва публиката. Рейтинг и шум да има. А ако не спечели любимецът, ако отпадне такъв, ще има реакции.

# 496
Това е извън темата,но прави ли ви впечатление,че последните две теми са изписани над 100 стр. за игрите. Към настоящия момент Ергенът и Игрите са наравно,което не е зле за уж слаб сезон с безлични играчи,както коментират в другите подкасти (визирам Чакалкаста в случая).
Аз не гледам онази, не знам как да се изразя по- меко, боза, ама вкиснала по съседната телевизия. Спорадично в социалните мрежи виждам откъси, които са потресаващи, та надявам се публиката на игрите и трейтърите да ги задминава.
А за великия им женски съюз, всяка с повече от половин мозъчна клетка трябва да й е ясно, че Ръждавичка ще трябва да е първата на прицел за отстраняване, защото е силна, включително и на нея самата. Айде, Николета за мен е по- скоро безопасна игла, когато става въпрос за стратегии и мисъл, но Радостина е хитра и е чиста пепелянка, та изобщо няма да се изненадам да изпързаля и Ръждавичка. В лицето на Лапунов и Калин, Алекс няма да го слагам в това число, защото не бих му вярвала,но първите двама съм 99% сигурна, че биха били лоялни и сигурни съюзници за нея. Но като е решила да гони дивото, да видим до къде ще я отведе. Все още се надявам да не залитне безвъзвратно да играе с жените, но натам върви.

# 497
Един пакт между Радостина и Алекс на по-късен етап би кибичнал генералската шапка.
Щом няма племе на сините и всеки си играе идивидуално, то всичко е възможно. Най-логичното е Радостина в един момент да провиди враг в лицето на Ръждавичка /например да я заподозре на синхрони в недостатъчен феминзъм/ и това ще бъде достатъчно.

# 498
Калин е планинар, той е свикнал да работи в различни условия и да мисли бързо,и да съобразява. Имам наблюдения над подобни хора и мога да кажа, че наистина много бързо съобразяват в такива ситуации. Евала му правя на него. Отделно, че планинарството учи да помагаш на хората в групата, защото в планината е опасно и всеки е важен.
Ето тук се вижда много добре на какво учат отборните игри и самостоятелните такива. Отборните играчи почти винаги отпадат бързо, защото не мислят само за себе си.

# 499
  • Някъде там...
И друго, пак в тази връзка, че Калин е планинар и алпинист. Никога не тръгва презглава. Бавно, спокойно. Не се прибързва, не се рискува. В планината това може да ти струва живота. Или на някого от другарите ти.
А че се грижи за изоставащите видяхме още с Наталия и Гордиенко, когато ги изчакваше в битките.

Чудя се въобще гледа ли игрите. Нали нямал телевизор и не бил запознат с предишните сезони. Simple Smile

Много се надявам днес Паунов да надделее над Томи. Дано не го сготвят като Радостин, като Генчо и други симпатични на публиката играчи, които отпаднаха на капитанска.

# 500
  • Bayern
Симона с кой акъл го изпльоска това за любовниците и жените на Ивайло? Не стига, че ръси непрекъснато грозни коментари  за съотборниците си, но да засягаш личния живот на някого с тази между другото подхвърлена реплика е много долно!!! Лошото е, че е толкова самовлюбена, че едва ли и сега си дава сметка колко зла и нетактична е!!! Рядко неприятна персона! Продължавам да смятам, че на терен  е средна хубост и се забеляза само заради посредствения женски каст. Но дори и да беше машината, която се опитват да я изкарат е все тая като не е Човек...

# 501
И друго, пак в тази връзка, че Калин е планинар и алпинист. Никога не тръгва презглава. Бавно, спокойно. Не се прибързва, не се рискува. В планината това може да ти струва живота. Или на някого от другарите ти.

Калин е пещерняк.Поне така помня че го представиха.Което не пречи да е и планинар, а в пещерите също използват екипировка за алпинисти. Но тези обобщения за планинари и алпинисти не мисля че са верни.Познавам доста пещерняци и планинари.Ами има ги всякакви.Има и доста луди глави, които хич не мислят и доста рискуват.Калин си е такъв, не защото е планира, пещерняк и алпинист, а просто защото си е Калин.

# 502
  • Някъде там...
Според мен си има влияние планинарството. Родителите му са алпинисти. Той също катери и въобще се занимава с доста екстремни дейности. Факт е, че каквото ти е заложено като характер, няма как да не се прояви, тук си прав.  Справка - Миро. И той е планинар, а при него виждаме доста по-различно поведение. Simple Smile

Просто си разсъждавам на глас, каквото ми е хрумвало по време на предаването.

# 503
На мен ми направи впечатление как Калин вчера непрекъснато питаше човека, с когото играеше в двойка, дали нещата са ок и даваше съвети как да подходят без да повишава глас или с налагащ се и стресиращ тон. Доколкото схванах родителите на Калин имат бизнес за тийм билдинг в планински, пещерски и други природни условия и той и брат му помагат като водачи на групите. Не знам вече, доколко това им е основна дейност, но добре се възползва от интереса към него в социалните мрежи да пуска реклама без да прекалява и да се натрапва.

# 504
Може тая сесмица да минем 200-те страници... Гледах интрото в инстаграм...Разочарована съм от Ръждавичка....Много съм разочарована от поведението и. Имаме си нова Триглава змия - Ръждата, Тъполета и Жабата...

Михаела добре се е погрижила...Беснея в момента, а още не е започнал епизода...
Съжалявам Дяволо, но Ръждата ще изяжда от тук нататък огромен хейт заради поведението си.

# 505
Може тая сесмица да минем 200-те страници... Гледах интрото в инстаграм...Разочарована съм от Ръждавичка....Много съм разочарована от поведението и. Имаме си нова Триглава змия - Ръждата, Тъполета и Жабата...

Съжалявам Дяволо, но Ръждата ще изяжда от тук нататък огромен хейт заради поведението си.

Ще бъде подобно на случаят със Силвия само че без нощничка гейт.

# 506
  • Bayern

АА моля ти се , сега защитниците на Ръждавичка ще ти обяснят как продукцията я кара да говори и да се държи така... Ма как така пък Продукцията не е  принуждавала Калин или Лапунов да ръсят жлъч...

# 507
  • Някъде там...
Ау, много лошо това с Ръждавичка Sad Защо, бе Симона... Алекс ги надуши накъде вървят нещатa, така че се надявам да не ги хванат неподготвени.

Еделвайс се казва клубът за приключения на родителите на Калин - пещери, катерене, рафтинг, тийм билдинги. И аз мернах въпросната реклама с участието на Калин и брат му в ИГ и оттам разгледах и сайта.

# 508
  • София
Във ФБ вече я започнаха. Не ми се мисли какво ще стане ако след малко Лапунов отпадне.

# 509
Ау, много лошо това с Ръждавичка Sad Защо, бе Симона... Алекс ги надуши накъде вървят нещатa, така че се надявам да не ги хванат неподготвени.

Еделвайс се казва клубът за приключения на родителите на Калин - пещери, катерене, рафтинг, тийм билдинги. И аз мернах въпросната реклама с участието на Калин и брат му в ИГ и оттам разгледах и сайта.

Той нали по професия е 3D аниматор. То реално кога му остава време да се занимава с всичко това.

Общи условия

Активация на акаунт