💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 30 968
  • 873
  •   109
Отговори
# 510
Ръждавичка говореше как цялото племе си е сложило розовите очила,ама май само тя е останала с тях…..
Не знам Лапунов ѝ е направил толкова,буквално износи териториалната.

# 511
  • В Града на липите
Ееее, ще я отписвам Ръждавелката от моя топ 5.
Може ли да е толкова неблагодарна и сляпа за Лапунов.
Това, което каза за отпадането му беше супер грозно.
Най-големия нож в гърба за сезона.
Тези трите забравиха ли че имат камери и това, което правят ще отнесе голям хейт ?!?
Жълтите го отровиха това племе… А Ф4 можеха да стигнат до финала заедно.

# 512
  • Някъде там...
Много лошо, много. Змийско гнездо. С какви очи говорят против мъжете след точно тази битка...

# 513
Мъже vs Жени епизод 545 нека да започне СЕГА

# 514
Калин в това племе ли е въобще!? Мъжете се разправят, жените се разправят...Калин спи Satisfied

# 515
Ееее, ще я отписвам Ръждавелката от моя топ 5.
Може ли да е толкова неблагодарна и сляпа за Лапунов.
Това, което каза за отпадането му беше супер грозно.
Най-големия нож в гърба за сезона.
Тези трите забравиха ли че имат камери и това, което правят ще отнесе голям хейт ?!?
Ти пък - те се гордеят! Те са големите играчки, които ще ги наредят редом до Джаферович и Виолета! Коварни и опасни!

# 516
  • София
Ти пък - те се гордеят! Те са големите играчки, които ще ги наредят редом до Джаферович и Виолета! Коварни и опасни!
А всички знаем, че тези двете са най-обичаните участнички от ИВ на всички времена JoyJoyJoy

# 517
Официално мога да си я прекръстя на Наглявичка. Bowtie Много на минус отиде за мен Ръждето. Иначе дори и Радостина държи повече за Томи, отколкото тя за нейните. Браво, Симонка, топ си! Joy

# 518
  • В Града на липите
И как не ги е срам да се заяждат с Кристиян, който е една от причините да не мрънкат сега в изолатора.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 20:27 от hrissi_sz

# 519
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Скрит текст:
Странно ми е колко лично приемате някои неща. Ръждавичка си играе играта. Ама съм забелязала от едно време - българите обичаме някой да е жертва, пренебрегнат, скромен, по-нисък от тревата, и автоматично го награждаваме за това с нашите симпатии. Момчил и Гого (втория харесвах и аз) са примери за това как любимеца на народа винаги трябва да е някой по-особен и залюхан.

Все пак си спомняйте, че това е индивидуална игра. Да обиждате някого на лична основа колко бил "гнил" и "кофти човек", особено имайки предвид колко е тежка ръката на продукцията, е меко казано неадекватно и не говори добре за тези, които го правите.

И ме кефи също двойния стандарт - Симона е прецакала Лапунов, в същото време другите, които са гласували за него - били с най-добри намерения. Хайде, да не витаем в облаците. И да не се давим в пристрастията си. Не е нужно да харесвате някого, но да си измисляте някакви неща не е ок.
Според мен има съществена разлика в мотивацията при номинирането, затова са основателните критики срещу Ръждавичка. В това племе винаги са гласували според заслугите на арената, в услуга на племето и единодушно. Никога наказателно, никога злобно, никога коалиционно, никога с идеята да се чистят силните. Затова им сработваха нещата преди да се влее жълтата отрова в редиците им. Да, Алекс и Калин гласуваха по обичайната за това племе линия, защото вярват на Ръждавичка. Само че нейните приоритети вече са други. И да, нож в гърба си е - особено след разговорите с останалите оригинални Феномени в спалнята от миналата седмица, където тя потвърди лоялността си към тях.

Ако Лапунов наистина напусне, трябва задължително останалите двама оригинални Феномени - Калин и Алекс да отидат до самия край. Нека Ръждавичка разбере кои са били правилните хора, с които да отива напред. А тя самата би било хубаво да напусне преди новите си дружки - за да осъзнае, че това поведение е недостойно и неприемливо.
жижик моите адмирации за изразената позиция по отношение на Ръждавичка.
Аз все още съм с надеждата , че може би "омайва" русите патки, но има време и ще видим кое...как ще е.
Не съм изненадана, че Томи-то, докторката и блатната са недолюбвани.
Особено противна ми е кралицата.
ето на какво се натъкнах  във фейса за нея:
Скрит текст:
"Който не е разбрал, вчера Джар Джар Бинкс спечели битката за оцеляване…"

и следват коментари все в този дух:
"Хахахаха,разсмяхте ме искрено....Любим герой ми е този   ...Мии приличат си"
"Злобна, нахална и без особени качества. Кой я пусна тази в Игри на Волята. Все пак е добре хората в играта да дават някакъв добър пример. Когато и да отпадне ще е късно!"
"То като принтер....Такава прилика , рядко се среща ! Уникална прилика !"

# 520
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Разочарова ме Ръждето, бива ли така значи.
За мен става редник Гаднявичка, не може един генерал да се води по акъла на две бели птици и да изостави своите.

# 521
Официално мога да си я прекръстя на Наглявичка. Bowtie Много на минус отиде за мен Ръждето. Иначе дори и Радостина държи повече за Томи, отколкото тя за нейните. Браво, Симонка, топ си! Joy
Да! Ръждавичка ще разчита Томи да я пази, моля ти се! Довереният Томи! Ха! Ха! Ха! Лапунов не струва! Не струва!

Мале каква драматична музика! Горката Ръждавичка! Колко е страдала, колко много е сдържала през цялото време без ние да разберем при сините! Добре, че дойдоха  тези добри женички да я разтушат!

# 522
Ръждавичка тотално ми падна в очите , язък и за силата на жената ще бъде запомнена не със силата си , а с кuрвенските си номера и прецаква ето на собственото си племе , много съм разочарован от нея и си заслужава много хейта , който ще има сега , дано не е последната останала жена , а да си тръгне преди двете кокошки от байното племе.

# 523
  • В Града на липите
…Мале каква драматична музика!
Ами трябва да е драматична. В момента гледаме разпада на Феномените.
Драмата е на макс.

# 524
Разжалвам генерал Ръждавичка от листата на фаворитите ми. Стана ми противно, като жена да гледам  този змийски разговор. Мръсното им съзаклятие се надявам да не им донесе позитива, който искат да извлекат. Отвратена съм от липсата на реална преценка. Освен Ръждивия генерал, другите две са гола вода по отношение на половината битки. Личи си разликата в интелекта на възрастните мъже и на трите кифли. Пълен позор или грозен сценарии.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 20:50 от wiwala75

Общи условия

Активация на акаунт