💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 32 156
  • 898
  •   102
Отговори
# 525
  • София
Споко, diavolo сега ще доприпка да я защитава с хилядата си плюсчета JoyJoyJoy

# 526
  • София
Жените промениха Ръждавичка.. Само сплетни и коалиции са им в главата. Ръждавичка лесно се поддава, а те си изпълниха планът, да изчакат малко с манипулациите и да ги включат след първата седмица.

# 527
Оф, нещо нанагорно ми идва това негативно женско трио. Все не им уйдисва.
Жена съм, ама нещо хич не ми допадат женските коалиции, дали сценаристите не целят точно това?
ПС. Да не говорим, че Михаела ми е от топ неприятните в ИВ (наред с Мани и Джаферович)

# 528
  • Някъде там...
Алекс как описа облеклото на Радостина - няма ли кой да й каже, че си е забравила горната блуза. Joy

# 529
Мале какво лицемерие от Триото...

# 530
  • Някъде там...
Много са добри в интригите и лицемерието. Радостина още вчера ми направи впечатление колко се мазни пред Ивайло докато бяха по терена, а зад гърба му супер гнусно го клепа. Много е добра, абсолютна змия.
Няма такива неприятници...

# 531
Ако може някой после да пусне снимки/гифчета когато Ръждавичка сресва Лапунов.. много хубава коса има Simple Smile)

# 532
Ръждавичка започна много да рие дъното, в заговор с двете бели птици олеква като характер. Много грозно.

# 533
  • тук, на мястото си
Не съм очаквала толкова бързо да поникнат пера на Ръждавичка. За отрицателно време тя се превърна  не в голяма, а в много голяма бяла птица. Забрави, че още  отначало мъжете ги носеха на ръце и накрая се обърна срещу тях.

# 534
Най - добрия подход. Защита срещу негативизъм. Човека е над нещата.
Калин в това племе ли е въобще!? Мъжете се разправят, жените се разправят...Калин спи Satisfied

# 535
Никога не съм харесвала Ръждата, даже съм писала тук за нея. Да, може би е силна на терен, но като човек е 0, а за мен това е най-важно. И това нейно високомерие, обвинения към другите, вечно назидание и сочене с пръст. Ами видяхме я вчера, че и тя не е всичкоможеща, но това не й попречи отново да се ежи и то на тези, благодарение на които днес отново е на резиденция. Изключително грозно отношение към Лапунов, за мен това е дъно.

# 536
Най-учудващото за мен е, че изобщо Ръждавичка има(ше) фенове тук, тъй като на мен ми е с няколко минуса от самото начало. Его до небесата, омаловажаване на другия, недоволство, мърморене, крещене по арената. Наистина ли някои виждаха тези червени флагове като "горене в играта" или "страхотно желание за победа"? Изглеждаха си като неуважение и егоизъм през цялото време. Случи на готини и лежерни хора, които ѝ помогнаха да си развие играта, а тя сега им сипва щедро за благодарност. Изолатор и после вкъщи - друг път няма.

# 537
Най - добрия подход. Защита срещу негативизъм. Човека е над нещата.
Калин в това племе ли е въобще!? Мъжете се разправят, жените се разправят...Калин спи Satisfied
Ще го събудят.

# 538
Хайде, трите кокошки ни подготвиха, че Лапунов ще пада. Нахраниха го на макс.
Томи го възхвалиха като великия мъченик, за да чуем от Ралица накрая: Респект Rage

# 539
  • Някъде там...
Този пипкав дракон накрая да не му изяде главата на Лапунов. Томи се справя с тези елементи по-добре от него.

Общи условия

Активация на акаунт