💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 46 765
  • 1 349
  •   119
Отговори
# 585
Ръждавичка започна много да рие дъното, в заговор с двете бели птици олеква като характер. Много грозно.

# 586
  • Някъде там...
Е, те много добре знаят кои са силните и слабите елементи на всеки. И могат да побутнат в желаната посока.
Стоян на този дракон ли отпадна от Мани?

# 587
Е как може такъв пипкав елемент да сложат на елиминационна капитанска. Целият дракон се клати от вятъра. Безумие е, ако най-дзен участникът и глътка свеж въздух в предаването си тръгне от него по такъв абсурден начин.

# 588
Искам да се редуват тези дракони по някакъв начин. Или да редат на един и същ дракон един след друг - за определено време колкото ще наредят.

Зеления са го бетонирали и Томи пак падна ...то се вижда кой колко се клати.

# 589
  • София
Че съм за Лапунов ясно, но ако остават зелените и без Томи няма да мръднат от блатото. Все пак това предаване е режисирано и се цели да има баланс

# 590
Няма да казвам през кое ми е за баланса на продукцията и техните разбирания, само от уважение към хората в темата. Заслужават друго обаче.

# 591
Леле, вярна е приказката, че една гнила ябълка стига да развали кошницата. Това създание Радостина трови всяко племе. Толкова женска злоба изляха трите. Ръждавичка се оака баш накрая. Николета просто да е в хора

# 592
  • тук, на мястото си
Гледам без звук, не понасям Павел.

# 593
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Продукцията си е нарочила Лапунов и веднага удобно ще го премахне. Така синия отбор много се отслабва, Калин попада на мушката и ще е абониран хем да носи на гръб тъпото грозно трио, хем ще го разсипят от битки. Целта е ясна, мъжете да отпаднат и на финал да остане Гаднявичка, Пектин и някой слаб мъж, или фикус (уинър едит от няколко предавания). И воала, жена победител или определен избран мъж, най-достойните, силните и прочие лъжи. Продукцията, за толкова тъпи ли ни имате, не ядем доматите с колците.

# 594
А дали наистина има вариант Томи да плени Лапунов?
Аз бих била доволна и на този вариант, поне момчето още ще е в играта, пък и може да стане дори и по-интересно разпределение на силите.

# 595
Е, те много добре знаят кои са силните и слабите елементи на всеки. И могат да побутнат в желаната посока.
Стоян на този дракон ли отпадна от Мани?
Да. Даже се коментираше, че Димо го е бутнал Grinning

# 596
Да, добре е да се готвим психически за отпадането на Чикагото, Дино, Траян ....за да останат накрая Пекин, Ръждавичка, Николета, Сапунджиева, Алекс, Миро и Калин. И на косъм да дадат победата на Калин или Миро.

# 597
Направо ми изпили нервите Павката,абе що не млъкне да малко тоз човек.Очаквах много повече от Лапунов в тази игра на баланс.Би трябвало да може да се събере,и абстрахира от всичко около него,да поеме дъх и напред...ноооо...Жалко.Sad

# 598
  • Някъде там...
Калин как ли ще бъде използван от коварната си "сестра" за интересите на жените? Не й вярвам вече на Симона и за това обещание. Как с лека ръка предаде своите.
Дано поне Алекс се светне. От Калин не го очаквам, той е в облаците. Там е за битките и адреналина.

# 599
Направо ми изпили нервите Павката,абе що не млъкне да малко тоз човек.Очаквах много повече от Лапунов в тази игра на баланс.Би трябвало да може да се събере,и абстрахира от всичко около него,да поеме дъх и напред...ноооо...Жалко.Sad
То всички очакваме, но на когото сложат клатещия се дракон е аут. Тъй че какво да коментираме.

Общи условия

Активация на акаунт