💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 46 991
  • 1 357
  •   126
Отговори
# 570
Абе тази Радостина колкото и да се гологъзи, по-хубава няма да стане, няма да почнат да я харесват хората. Айде стига. А от Ръжди и аз съм безкрайно разочарована. Красива, способна, но голяма гадина. Мислех, че имаше един момент, когато се беше променила, може би покрай Наталия, но сега кофти характерът се завърна с пълна сила.

# 571
Ръждавичка ми дойде в повече днес. Все си казвах, че продукцията и подшушва разни неща, но думи в устата няма кой да ти сложи. Много се разочаровах. Ще и паднат доста акциите ако продължава така.

Лапунов е пътник за съжаление. Жалко, за мен си е стойностен играч, положителен, не напрягащ, тепърва можеше да се покаже, но …. да живее изнервящата женска коалиция.

И по синхроните на двамата вече може да се предвиди какъв е бил края на битката.😥

Мисля, че на сините им стигат толкова резиденции, че почвам да им се дразня колко видимо са се ушишкали всички.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 21:16 от Ameli_xxx

# 572
  • София

Сготвиха го...Триото и продукцията.

Лапунов този дракон за пръв път го вижда явно. А си личи, че Томи доста го е тренирал.
Много ме е яд за него! Много!

# 573
  • Някъде там...
Като Пекин съм спрямо кулата на Томи - падни бе, падни. Joy

# 574
Дойде края и на Лапунов … точно сега ли капитанска елиминационна ?!

# 575
Не мога да слушам Томи колко е умен..много тъпо момче..Жалко за Лапунов. На Ръждата желая да и се случи ръждопреобразовател- долно същество.

# 576
Няма как да ме убедят, че при равни условия, сиреч драконите да не са манипулирани в полза на единия играч, Лапунов да не може да се справи, като Томи. За мен и двамата са напълно равностойни.

# 577
Браво на Лапунов. Води през цялото време.
Браво и на Томи. Събра сили.

# 578
Павел ми идва доста нанагорно.

# 579
Искам смяна на Павел… няма ли елиминация и за него Sad

# 580
Ясно ни е, че архитектите са зелени на дракона, млъкни Павеле! Тук баланса може да се пипне, това ни е ясно.

Павел му бил поръчал билета за влака....

"Вижте го този Лапунов как се измъкна ..."

Говори още ...всичко ще си кажеш...

# 581
  • В Града на липите
ПаФка, нали щеше да мълчиш да не ги разсейваш. Има няма, издържа 3 секунди.
Сигурна съм, че ако падне Лапунов, Ръждавичка ще се скъса да реве за него. Току виж се сетила и че им трябва в племето Simple Smile

# 582
Ако не беше този змей...Лапунов спокойно си изпраща Тони Бонбони вкъщи.

# 583
Павел ми идва доста нанагорно.

Аз го мютнах 😁

# 584
Искам да се редуват тези дракони по някакъв начин. Или да редят на един и същ дракон един след друг - за определено време колкото ще наредят.

Общи условия

Активация на акаунт