💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 42 589
  • 1 289
  •   51
Отговори
# 555
  • София
Направо ми опротивя да гледам.
Резиденцията толкова дълго не им влияе добре и ментално и физически.

# 556
  • в моя гьол
Докато Ръждавичка решеше косите на Лапунов, си представих Самсон и Далила. Симонка, която решейки косите взема силите му.
Точно тази сцена ми беше много символична. Същото си помисих и аз и си казах - Сбогом Лапунов.

# 557
Направо си изтрих анкетата и гласувах отново. Това е края на сините. Каквото и да стане с Лапунов за мен, това в което вярвах и се надявах - племе без подмолни номера приключи.

# 558
Лапунов е радост за очите. А и е добро момче Two Hearts

# 559
Ръждавичка да не е била отхвърлена любовно от Лапунов, че така му сипва и го хапе от няколко епизода насам?

Или нещо не е излъчено поради някаква причина, защото аз не видях явно причина за нейната обсесия по него.

Да не отварям пак темата, че за поредна година "силните" жени чакат на мъжете да се предлагат и да ходят на битки, за да им пазят гъзовете 🤯

# 560
Направо си изтрих анкетата и гласувах отново. Това е края на сините. Каквото и да стане с Лапунов за мен, това в което вярвах и се надявах - племе без подмолни номера приключи.
И защо, питам, трябваше да е жена предателят, екзекуторът! Това е толкова обидно! Една от най-обичаните жени досега в Игрите, най-силната, равноправна отвсякъде с мъжете, влиятелна, с авторитет!

# 561
Направо не ми се гледа тази вечер.
Само за две неща се надявам до края на сезона:

1) Феномените да са вечно  на Изолатор заради  трите кокошки,само за Калин и Ивайло ми е жал

2)Когато стане обединението Радка заедно с Томи в комбина да отстрелят Ръждата и Николета

# 562
  • София
Още съм в началото, но тези сини жени вече много ме ядосват, такова плюене - мъжете, та мъжете, Ръждавичка с каква ирония говореше за Лапунов, че бил минал трасето 3 пъти, и уау, за първи път помагала за готвене за племето. Много съм разочарована от нея, за другите две е ясно...

# 563
На Лапунов дракона нещо не е нивелиран както на Томи.
Изключително неустойчив дракон. Невероятно. Там ще го бутнат.

# 564
  • Някъде там...
Ау, въобще не ми харесва Лапунов на синхрона.
А на дракона е много припрян, много рязък. Томи ги е тренирал тия елементи със сигурност. И винаги е бил много лесно манипулириуем този дракон...

# 565
Лапунов си отиде.

# 566
Искам да се включа в защита на Ръждавичка. Представяте ли си колко и е било трудно да си сдържа гадния характер при сините?!
Да се гонят мъже е легитимна стратегия в играта, но избълваната жлъч от трите влъхви си е грозна и отблъскваща постъпка както и да го погледнеш. Тези трите се намериха. Нивото им е еднакво ниско.

# 567

Сготвиха го...Триото и продукцията.

# 568
  • София
Мислех, че Лапунов ще бъде по-балансиран, по-внимателен, по-дзен, а той е точно обратното.. Резки движения и неконцентрираност..

# 569
Тази Радостина е като плесен- заразява всичко, до което се докосне. Много гнил човек...

Общи условия

Активация на акаунт