💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 33 522
  • 939
  •   138
Отговори
# 900
Преди епизода Лапунов водеше на Ръждата с 2 гласа . Той имаше 62, тя 60 и не беше на второ място. Водеше Калин
Аз съм гласувала за Лапунов и Дино и зорко следях гласовете за първия. Дори не помня признавам си Чикагото дали и той не беше с толкова гласа, но Ръждата не беше на второ място, Лапунов я водеше с малко, но водеше.
Хехее, Радостната жаба има 1 глас вече))) Супер, много достойна и добре в предаването, може би на тоалета вечерния))

# 901
Да, разбира се, всеки има право да гласува както иска.
Но не съм в грешка, че този сезон заряза принципите си и си крайно пристрастен. Липсват ОБЕКТИВНИТЕ ти коментари.

# 902
Томи и Въртолета са с 0 в анкетата Sob
Дори Радостина има един фен Money

Тази година колко ще са финалисти?
Осем или девет?

# 903
  • София
Ръждавичка беше на 2 място в следобедния ден, аз след 16/17 часа имах работа и после влязох във форума пак в полунощ.
Явно Лапунов е минал черешката с 2 гласа малко преди старта на епизода или привечер.

# 904
  • Bayern
Аз докато следях анкетата Ръждата все беше на 3то място, при това от Калин беше на светлинни години ...

# 905
 На Ръждавичка защо и викат Черешката?

# 906
Значи да напиша, че според мен бъркате за думите на Ивайло и какво е мислил.
Всъщност той наистина коментира задните части на Николета, но не като мъж, а като играч. Малко преди това мъжете коментираха жените, че трябва повече да тренират, че нищо не правят, че претенции имат. Дори Алекс даваше интервю пред камерите и трите влъхви минаха и Мяуууу, Алекс се разконцентрира и нещо коментира, че това е при тях, две -три обиколки на къщата и лигавене, нищо не правене. След малко излезе Николета по бански загърната и уж небрежно хавлията падна и Ивайло коментира не като мъж , а съюзник , че са се ояли и напълняли, затова и на битките не могат да минат трасето и ги дърпат, ето виждало се как са напълняли и на какво приличат. Така поне аз го разбрах. После Бялата птица се загърна (след като си показа прелестите задни) изтича към къщата, камерите още снимаха и Алекс дори май не беше свършил да говори. Това не беше коментар на мъж към жена с мераци за нещо, а колко са безполезни и как са се ошишкали . Поне аз тока го разбрах.
Отделно на Радостина уж класния тоалет за резиденция, дето трите се гласеха и искаха да покажат блясък, ама..то кой да ги оцени остана, та толкова се напъват.

Не виждам в случая нюанса с "извора" на коментара какво променя? Грозно е да се коментира така, дали го е направил като мъж или съюзник в случая е от третостепенно значение.

# 907
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Договорите им изтичат след 2 години. Това по повод Лапунов и какво имал да казва срещу Продукцията.
Иначе аз съжалявам,че отпадна. Смаза Томи на трасе,но малшанс.

Ръждавичка колкото повече я дават,толкова по-противна става. Страшна злоба и грознотия отвътре.
Днес ще е интересно.

# 908
Значи да напиша, че според мен бъркате за думите на Ивайло и какво е мислил.
Всъщност той наистина коментира задните части на Николета, но не като мъж, а като играч. Малко преди това мъжете коментираха жените, че трябва повече да тренират, че нищо не правят, че претенции имат. Дори Алекс даваше интервю пред камерите и трите влъхви минаха и Мяуууу, Алекс се разконцентрира и нещо коментира, че това е при тях, две -три обиколки на къщата и лигавене, нищо не правене. След малко излезе Николета по бански загърната и уж небрежно хавлията падна и Ивайло коментира не като мъж , а съюзник , че са се ояли и напълняли, затова и на битките не могат да минат трасето и ги дърпат, ето виждало се как са напълняли и на какво приличат. Така поне аз го разбрах. После Бялата птица се загърна (след като си показа прелестите задни) изтича към къщата, камерите още снимаха и Алекс дори май не беше свършил да говори. Това не беше коментар на мъж към жена с мераци за нещо, а колко са безполезни и как са се ошишкали . Поне аз тока го разбрах.
Отделно на Радостина уж класния тоалет за резиденция, дето трите се гласеха и искаха да покажат блясък, ама..то кой да ги оцени остана, та толкова се напъват.

Не виждам в случая нюанса с "извора" на коментара какво променя? Грозно е да се коментира така, дали го е направил като мъж или съюзник в случая е от третостепенно значение.
Променя, защото поведението и беше предизвикателно и нарочно направено с хавлията да падне точно застанала с гръб срещу мъжете и навела се , после уж се загърна и изтича. Коментара не беше на мъж съблазнен обаче, а на съюзник, дето коментира колко са натежали и преди това коментираха как нямат никакви тренировки и не се справят на трасето, ама иначе имат претенции към тях и дори сметка им държат как се справят.
Грозно е да изтипосаш някой дето изобщо не стои в кадър или да сме го чули нещо да говори и споделя за любовници и т.н. Но на Ръждата всичко е позволено и по принцип на жените (Пекин как очерни доктора дето уж се хвалел с нови и лъскави коли , както и възможности)

# 909
Прочетох и реших и аз да гласувам СЛЕД епизода и ЗА Ръждавичка. Нищо, че не е популярна в момента. Искам да я подрепя, аз я чувствам добър човек. ОК, не сме много в момента на това мнение.
Момичето просто се взе много насериозно, ама и играта е сериозна. Като се види отстрани, като мине време - ще разбере какво губи като печели и какво печели като губи, тя е доста умна. Успехите често водят до самонадеяност, което започна да й личи и на терена според мен.
Нямам желание да ги противопоставям с масовия любимец Калин, когото също много харесвам (НО Гого е един-единствен Simple Smile  - идеолог и философ на движенията на тялото и на човешката воля Simple Smile ), все пак, поклониците на Калин, моля обърнете внимание и на неговите изказвания, макар и доста лаконични, каза си момчето - най-лошото ще е, ако Лапунов е пленен - тогава ще играе срещу нас, сиреч - ако е отпаднал ще е по-малко лошо. Калин по-свободно коментира флиртовете и задявките, отколкото стратегията. И за Чикагото обаче така се разсъждава, довчера делиха хляб и постеля, сега го солят. Всеки мисли за себе си, видно е, че мъжете и жените се разделиха, видно е, че взаимно не се харесват, за което жълтите носят главната заслуга. Не може цялата вина да се хвърля върху Ръждавичка. Жалко за синьото племе, но причините са от ясни по-ясни. Черешката спокойно можеше да си спести синхрони, в които искрено разказва за стратегията си, за да е по-харесвана, можеше и с колационните си партньорки да се изказва по-политкоректно, просто тя не се крие. Дълбоко се съмнявам, че по-мълчаливите в играта не кроят никакви подобни схеми, така са ги учили, т.нар. "социална игра" в този формат отдавна се изтърка и не може да се предложи нищо ново. Някакво изключение, наистина феномен беше синьото племе преди да дойдат жълтите.
А и понеже наистина е силна и стана централен образ сега Ръждавичка ще си сърба попарата на своята самонадеяност двойно и тройно. Но пък и урокът за нея ще е по-добър.

# 910
Чак пък да смаза Лапунов Томи на трасето... мисля че под минута беше разликата. Томи счупи всички делви с по един удар. Което ме учуди, защото имаше една отборна игра, в която сума време не уцели бъчвата.

# 911
  • София
На Ръждавичка защо и викат Черешката?
Според мен, защото е от Кюстендил, ако греша, моля да ме поправите.

# 912
Видяхте ли промото?
Ръждавичка твърди че не жените са проблем за племето,а Ивайло и Кристиян.
Тя какво си мисли,че когато ги махнах, Николета и Радостина ще вадят дънери и ще дърпат варели.
Калин май отрязва мераците за игра с Ръждавичка и се е преориентирал да продължи с Алекс.

# 913
Точно сега трябва да се подкрепят и после след обединението кой как може и всеки за себе си, но сега е важно да останат за обединението (след толкова дни и състезания) Така направи Юлиян в първи сезон с Пламен и честно му го каза. Въпреки, че беше номиниран всеки път от женската коалиция , а Пламен мишкуваше и уж все се омотал в гласовете (бяха супер тандем, но Пламен го беше страх за мен от жените да не го нарочат и него, а Добринчо мина метър, като фикусче безполезно)  Та до обединението се подъжаха, поне Юли си удържа на думата, после удари по Пламен и го победи, хората не му го простиха, но ...победителя е само един, а и той го пази, както и онази Венца до последно.
Сега трябваше да направят същото сините. До обединението да се подкрепят, да влезнат по-силни и с ядро, за да стигне поне един, а защо не двама на финала техни. Нямаше тогава да ги бутне продукцията, щеше доста да се озори какво да измисли, но сорта червиви череши ...видя им сметката.

# 914
А и понеже наистина е силна и стана централен образ сега Ръждавичка ще си сърба попарата на своята самонадеяност двойно и тройно. Но пък и урокът за нея ще е по-добър.
Ама какъв урок- вземате желаното за действително. Ръждата си живее в свой свят, в който тя си е творение божие, снизходило да им смачка два банана. Такава самозабрава клони към шизофрения.
Никакъв урок няма да си извлече, а пък и ако я направят победител- не знам къде ще излети- ще трябва да търсим Илън Мъск, за да може Дяволо да хвърли макар и един поглед на любимата си и най-силна жена ever...
И въобще няма лоша кожа. Само е малко пъпчива- май ще излезете прави, че е неизживян пубертет. Светът акселерира, ние сме с отрицателно съзряване.
Скрит текст:
и в много странна поза "а...ам" в Инстаграм

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 19:20 от victoria vassileva

Общи условия

Активация на акаунт