💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 40 614
  • 1 252
  •   270
Отговори
# 885
И аз да ви донеса един гиф Grinning Спестила съм ви мазната гнусна чалгия, на която се кълчат.  Ей това е! Блатната принцеса! И после се чудите що отива да вечеря полугола..

Pov: Ръждавичка и Рада в резиденцията  след като успешно елиминират всички мъже Joy

# 886
Калин много ми напомня на Гого, от по предходните игри. Не помня кой бяха, но се сещате всички.
Има нещо общо в начина, по който играят социалната игра. Гого беше лоялен към своите хора, раздаваше се на терена, но беше мега пасивен по отношение на вътрешноплеменните интриги, спорове и скандали. Сякаш отсъстваше, а имаше авторитет и понякога ме беше яд на него, че не се намесваше повече, за да тушира напрежението /примерно, когато Алекса се вихреше една вечер там/.
Един единствен път изрази емоция - когато разбра за саботажа на Мани и я гледаше ядосано с присвити устни и юмруци две минути от упор.
Колкото до Калинката много е възможно и собствения му брат да беше на мястото на Лапунов, да беше реагирал по същия начин. Да минимизира щетите, а не да го оплаква и съжалява.

Обещала съм си да не се ядосвам повече на Игрите. Ще ги гледам тези мили хора там какво ще надробят и как ще си отиграят ситуациите и ще съм дзен!

# 887
  • София
*А, и ми е интересно кои двама освен Дяволо са пуснали глас за Мирослав?

Ръждавичка преди епизода беше твърдо на 2 място след Калин. Това казва всичко. Доволен съм.

Апропо в архив секцията се вижда как съм гласувал. Няма да ти казвам как. Лесно е...

И финално да те светна, че не позна.
Гласувал съм за най-добрата жена за всички времена, Генерал Ръждавичка и за Чикагото.

# 888
И аз мисля, че тази баница му е била запас и триото без да искат са я намерили Grinning голяма забава ще е довечера Joy а в спойлерната тема метнаха нов сценарий какво точно е правил Томи. Малко е невероятно, но ако се окаже, че е вярно, ще е върха на топа на топа JoyJoyJoy
🤣🤣🤣
И аз си мисля,че баницата на тримата е била за Томи.
Ако се окаже вярно това от спойлерната рязко ще захаресвам Томи.То тези чукундури от продукцията точно това заслужават заради гаврата с играчите и зрителите .

# 889
Дяволо е лоялен човек. Не съм и очаквала да зачеркне любимката си, заради един епизод. Така трябва, Дяволо!
Тя все пак е Денерис Таргариен!

И снощи просто каза "ДРАГАРИС"!

# 890
Е как пък го извъртя.. преди епизода какво било Simple Smile нищо де, харесвай си я, няма лошо. Гифчето с кючека е супер зле

# 891
Дяволо е лоялен човек. Не съм и очаквала да зачеркне любимката си, заради един епизод. Така трябва, Дяволо!

Всички знаем как свърши Денерис - загуби всичко, защото беше жестока, самовлюбена и опиянена от собствената си извратена идея за справедливост...

# 892

Всички знаем как свърши Денерис - загуби всичко, защото беше жестока, самовлюбена и опиянена от собствената си извратена идея за справедливост...
О, да. Но тук говорим за нейните рицари, които са й се клели във вярност и не бива да я предават.
Все пак им е кралица и така е редно. Wink

# 893
Ръждавичка ще предаде и Калин. Няма как да е вечно номинирания с двата гласа на Рада Николинка. Добре да се очука до финала, за да куца, бинтован и сецнат. Много добре.

След снощната тъпотия нито ми се пише, нито ми се гледа. Довечера с превъртания. Сполай им на продукцията.

# 894
Ох, този Томи не ми харесва...
Начинът, по който се носи и какво точно казва в определени ситуации, женската ми интуиция крещи да стоя далече 😀
Дано да го разкарат тази вечер. И тия пърформатив приказки за Господ и родителите ми дойдоха особено в повече.

Ще ме накарате да си върна да чуя какво е казал - няколко коментара споменаха за това. Аз като започнат накрая да се обясняват на арената с един патос заедно с Ралица, направо превъртам целия разговор, че става голям небет шекер.

# 895
Ръждавичка ще предаде и Калин. Няма как да е вечно номинирания с двата гласа на Рада Николинка. Добре да се очука до финала, за да куца, бинтован и сецнат. Много добре.

След снощната тъпотия нито ми се пише, нито ми се гледа. Довечера с превъртания. Сполай им на продукцията.

Да, естествено. Малко ги носи на гръб досега Калин, че сега явно трябва да отстрани всички мъже сам и да иде на финал с пет жилетки, гипс и патерици...

# 896
Значи да напиша, че според мен бъркате за думите на Ивайло и какво е мислил.
Всъщност той наистина коментира задните части на Николета, но не като мъж, а като играч. Малко преди това мъжете коментираха жените, че трябва повече да тренират, че нищо не правят, че претенции имат. Дори Алекс даваше интервю пред камерите и трите влъхви минаха и Мяуууу, Алекс се разконцентрира и нещо коментира, че това е при тях, две -три обиколки на къщата и лигавене, нищо не правене. След малко излезе Николета по бански загърната и уж небрежно хавлията падна и Ивайло коментира не като мъж , а съюзник , че са се ояли и напълняли, затова и на битките не могат да минат трасето и ги дърпат, ето виждало се как са напълняли и на какво приличат. Така поне аз го разбрах. После Бялата птица се загърна (след като си показа прелестите задни) изтича към къщата, камерите още снимаха и Алекс дори май не беше свършил да говори. Това не беше коментар на мъж към жена с мераци за нещо, а колко са безполезни и как са се ошишкали . Поне аз тока го разбрах.
Отделно на Радостина уж класния тоалет за резиденция, дето трите се гласеха и искаха да покажат блясък, ама..то кой да ги оцени остана, та толкова се напъват.

# 897
Аз съм един от хората, критикуващи поведението на Ръждавичка, но уважаващи играта й на арената.
Чисто обективно, ако се абстрахирам от негативните коментари от нея насочени към ВСИЧКИ без Николета и Радостина, хода й да загърби оригиналните Феномени е обективно ужасяващо слаб стратегически ход.
За мен ако тези 4мата се държаха заедно буквално финалната фаза на играта не им мърдаше. Сега не виждам как Томи, Миро, Пекин и ко ще играят с нея, най-малкото, защото Пекин не я харесва (поне с такова впечатление съм останал).
Играта й е буквално самоубийствена, че си заряза оригиналното племе, за да гони дивото и несигурното. Не е хитро да елиминираш "силните", които са ти верни и с които можеш да стигнеш по-напред. А не смятам, че Ръждавичка се има за по-слаба от Лапунов или че не може да го бие.
Сега очаквам продукцията да я подхлъзне, ако не го направи "лоялната" Николета.
Жалко за Ръждавичка...можеше да е героят този сезон

Иначе от синхрон на Радостина разбрах, че сега без Лапунов ще й е по-лесно - предлагам тя да поеме постовете на Лапунов тогава Satisfied

# 898
Дяволо, пиша само от телефона, няма секции, няма архиви, а и не ме интересува как си гласувал.
До този сезон беше еталон за точно и безпристрастно мнение и отлични анализи. Беше.
Защитата на предателката беше повече от смешна - преди епизода била на второ място. Ами чудесно, ще се срине от високо. И най-добрият спортист като е гнил човек, ами не става...
Вече е с 41 гласа, чакам да пада още, заслужава си го.

# 899
  • София
Просто ти казвам, че си в голяма грешка, защото питаш кой е гласувал за Мирослав освен мен.
А аз съм гласувал за Ръждавичка и Чикагото, така че не отклонявай темата.
И между другото всеки има право да гласува за когото си поиска.

Общи условия

Активация на акаунт