💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 39 615
  • 1 232
  •   355
Отговори
# 75
Много ме е яд за Алекс, как се отказа накрая на колелото..

# 76
  • Някъде там...
Много силова битка. Тъкмо като за зелените е, очаквано.
Това колело много препъва сините. Очаквах поне Ивайло да го мине.
А Калин и Дино го направиха да излежда лесно отстрани.

# 77
Пекин - "Падни бе! Йес!" Triumph
Ей това не мога да го разбера. Да, 2 седмици са на изолатор/блато - гладни и изнемощяли, но вместо да подкрепя своите хора, да ги надъхва, тя се е вторачила в играта на другите и им пожелава провал. Йоана на битката с Мирослав по същия начин - молеше се Чикагото и Гордиенко да се изпокарат. Не гледайте чуждата игра, а своята, Пекин.

# 78
  • В Града на липите
Феномените ги застигна проклятието на надениците.
Да я видим и леля им Пекин, как ще го мине това колело. То отстрани е много лесно да злобееш.

# 79
  • гр.София
А, изпреварихте ме. Каква беше тая злоба- Падни,бе!
 Освен Пекин и някой друг се изцепи доволно.

# 80
Да видим зелените жени как ще се справят с колелото ?! Чакам Пекин да ни шашне с умения Simple Smile

# 81
  • Дубай
Не че не съм за сините ама много им се вдигнаха акциите... Време е да се приземят, че не са непобедими

# 82
  • София
Синете ще се закопаят с това зъбно колело...

Очаквам промяна в правилата...
Тези са пълни идиоти. Това е много сложен елемент и досега не е даван в Игри на волята.
А тук го дават дори и на жени.

Иначе това е шансът на Лечителите да бият.

# 83
Благодаря за темата, гласувах.
Гледам със закъснение, за да превъртам рекламите, така че ще коментирам по- късно.
Оуииии!

# 84
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Калин като един същински Тарзан къде се е качил, голям образ е.
Луканките и течния шоколад натежаха на сините и дори и на Ръждето и е трудно на терен. Зелените дето са станали наполовина определено ще го минат по-лесно. За тях съм, нека и те захлебят малко, че ми е жал да ги гледам толкова изпостеляли, сините още малко и ще стигнат предел на килограмите си.

# 85
Много странни двойки при феномените, Ръждавичка с Николета ли ще играе двойка? Защо пуснаха Калин и Лапунов заедно...?

# 86
  • Дубай
Много странни двойки при феномените, Ръждавичка с Николета ли ще играе двойка?
Да, и мен това ми направи впечатление, защо не се пускат мъж с жена, че да им по лесно при ваденето

# 87
  • София
Любопитно ми е да видя колко време ще копаят Феномените за своя 90 кг. дънер.
Иначе ако трябва да се вярва на думите на Дино, те са подготвили и варела. Т.е. сега 2 пост на Лечителите ако минат пустото колело, то ще имат предимство, защото варела ще е полуготов.

# 88
Синете ще се закопаят с това зъбно колело...

Очаквам промяна в правилата...
Тези са пълни идиоти. Това е много сложен елемент и досега не е даван в Игри на волята.
А тук го дават дори и на жени.

Иначе това е шансът на Лечителите да бият.

И аз очаквам да променят нещо или поне да дават наказание от 2 Мин. Но няма да го направят преди да ги настигнат сините , след това ще измислят начин да ги пускат отборите напред , очаквам и зелените да закъсат на това колело.

# 89
  • На Изток от Рая
Жените при зелените сигурно ще са в двойка с мъже, така че има кой да им го мине, не виждам кой от Лечителите ще има проблем с минаването.
Но този елемент определено не е за жени

Общи условия

Активация на акаунт