💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 39 800
  • 1 233
  •   337
Отговори
# 300
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма тая Пекин тоя Томи, що не го споменава?
Той не беше ли на пъзела, какво се прави на луда, брей, коли и беси тя в това племе. Дано тоя Томи, отпадне утре.

# 301
Дали утре, ако Томито случайно вземе битката, няма да му предложат размяна на локацията...

# 302
Ох с тея дракони лесни за манипулация.  Въпросът е ,защо толкова искат да сготвят Лапунов

# 303
  • Буркина Фасо
жените не минаха колелото, но на номинацията ще са в стихията си. Grinning

# 304
  • В Града на липите
Лапунов пак  ще играе бос.
Имам гадното предчувствие, че ще се разделим с Лапунов. Много ще липсва. Много.
От две седмици го нареждат, явно поне ще го изпращаме с чест и похвали.

# 305
Ами, опасенията са потвърдени. Капитанската е директна елиминация. Стискам палци на Лапунов, макар че с думите на Ралица накрая и особено ,,респект", изходът е ясен.

# 306
  • Някъде там...
Айде, утре Боговете на Игрите ще наказват сините, знаех си. Дано се справи Лапунов, дано!!!
Всички синхрони днес покрай избора на капитан сочеха към елиминационна капитанска.

# 307
За жалост Лапунов май го сготвиха. Ама това е.

# 308
Лелее, дано не ми замине Лапунчето! Малшанс за него да се падне в сезона на Калин, остана в сянка, но си го харесвам от ден 1!. Утре съм за него!

# 309
Ами мисля, че от финалните думи на промото си стана ясно кой е спечелил капитанската-елиминационна.

# 310
Еми, съжалявам да го кажа, но се радвам, че победителят е зелен. Все пак справедливост трябва да има.
Според зелените не трябва, дори не им минава през ума тази дума. Шегата настрана, но по тази логика, ако най-измъченият трябва да спечели, тогава да дават чека на Радостина и да финализират предаването.

# 311
  • София
Познахме, директна елиминация.
Битката е равностойна, но Томи е гладен, а Лапунов е сит. Освен това Лапунов е по-нисък и би трябвало да има леко предимство на лодката.
60 на 40 за Лапунов като елементи, но реално си е 50 на 50.
Сори, но прогноза няма да правя. Тото не желая да пускам.
Иначе ще стискам палци на Лапунов.

# 312
Защо Лапунов на елиминация, какво им е крив на тия...чакаха от продукцията 4 седмици да го пратят на елиминация. Много ги е страх, че може той да спечели игрите. Дано се справи утре.

# 313
И аз много харесвам Лапунов. Много гадно. Искам Томи да отпадне.

# 314
Много ще ме е яд за Лапунов, много ....не разбирам на кой му пречи, ужас ...от сега ме е яд. Дано да не сме прави за утре.

Общи условия

Активация на акаунт