💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 42 497
  • 1 288
  •   39
Отговори
# 645
Олеее какви бяха тези коментари на Ивайло  за Николета, два декара нива вика, ужас Close
Ошишкали са се видимо. Факт. Пък и не ги кефят, та да ги жалят.

# 646
Като жена мога да кажа ,че играта на жените от Феномените е отвратителна,освен Ръждавичка другите две къде и с кой се сравняват с мъжете?!Тази година жените са отврат...Ръждавичка е ужасен харакъер,как говори пред Лапунов и зад гърба му се моли да го елиминират   ..... колкото и да се радвам на играта и на арената,искам да падне в елиминационна битка!Можеше да си играе с мъжете,щяха да е пазят до последно,но си показа истинското лице.Съжалявам,че вскяа година отпадат много добри играчи ,които заслужават да играят на финалите,за сметка на някакви палячовци.Надявам се поне Ивайло да стигне финалите.

И аз това си повтарям, че Ръждавичка щяха да я пазят сините до края, нали си стиснаха ръцете. Но не тя се поддаде първа на барбитата и стана по-зле и от тях.

# 647
Ахаа, сега като мина елиминацията Алексчо много смело се предложи за капитан

# 648
  • Буркина Фасо
Олеее какви бяха тези коментари на Ивайло  за Николета, два декара нива вика, ужас Close
и на Ръждето е толкова  Simple Smile

# 649
Продукцията, някой чете ли форума на заплата? Не сме слепи, видяхме ви "обрата". Не сте най-великото предаване, най-корумпираното и нагласеното сте.

Продукцията, ако някой чете тука, да знаете, че може да си правите каквото си искате. Колкото и да ги ядосвате хората, те винаги ще си гледат, сезон след сезон, година след година. Даже и като ги ядосвате повечко и има по-голям трафик и ангажираност към предаването.Wink

# 650
Ръждавичка с този глупав ход е пътник.Може да не е сега ,но победител че даже и в топ 6 няма да влезне.Много лошо си изигра картите.Много грешна коалиция избра.Жалко .Имаше шанс за повече .

# 651
Ако са хитри мъжете на сините да не си дават зор на номинационните и да пращат патиците една по една на елиминации. Но те пак ще се раздават и патиците ще си мислят как да думкат по силните мъже.

# 652
  • Някъде там...
Много ме е яд! Както обикновено, на капитанска елиминационна си тръгва положителният образ. Смятам, че Лапунов излиза с позитиви от предаването. Уважителен, незлоблив, достойно представяне.

# 653
Какви оди за Томи и как изпратиха един от най-добрите участници този сезон. Хем го бутнаха нарочно с този дракон се презастраховаха, хем поне лицемерно да бяха казали нещо по-така и дали моменти от представянето му. Толкова вяло, толкова явно искаха да си тръгне по-бързо, че...слепец да си ще видиш.
Лапунов беше тихият обединител от ден едно на племето. Помните ли Алекс как на първата още битка като ги питаха как са с храната той обясни, че нищо им нямало, хапвали слънце и били добре под ръковоството на Лапунката. Още тогава ги обедини, храни ги, беше в основата на победите, не се жалеше, с никой не се конфронтира, изобщо....
Най-светлият и чист образ в това предаване и стойностен млад човек. Дори пред Калинчо (него също харесвам)
Направо нямам думи наистина. Нищо не печели предаването, ама те си знаят щом така рейтинга им се качвал . То веднъж стомна за вода, втори път...трети път няма и да видят хората как се чупи ми се струва.
Хора млади ще има наивни да им се вържат на глада, мизерията и всичко, но зрители....не знам. След първи сезон много хора не гледаха следващите, някои се прежалиха пак и ...пак греда. Ама щом така си знаят и ние си знаем.

# 654
Е как да не са галеници. За толкова седмици веднъж бяха на изолатора и ореваха света. Помним Ръждавичка колко мрънка и рева в изолатора. Нали е игри на волята, каква воля проявиха те. Какво понесоха. Ходиха на битки винаги наспани и наядени, и надрусани с кафета. То така и баба знае да печели.

# 655
Ехото Сапунджиева. Пекин каже нещо и тя бърза "да, да" , "да, да, и аз мисля така"! Цял сезон! "Да, да"

# 656
  • София
Радке, Радке, как пък не те изядоха комарите или глиганите на блатото..

# 657
  • София
Наистина ли не се осъзнават как изглеждат и звучат трите кокошки? Радостина с кой акъл се радва, че щяло да им бъде по-лесно? Къде, на изолатора ли??

# 658
Алекс, колкото и да ме дразни, добре ѝ го каза на Ръждавичка.

# 659
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Продукцията, някой чете ли форума на заплата? Не сме слепи, видяхме ви "обрата". Не сте най-великото предаване, най-корумпираното и нагласеното сте.

Продукцията, ако някой чете тука, да знаете, че може да си правите каквото си искате. Колкото и да ги ядосвате хората, те винаги ще си гледат, сезон след сезон, година след година. Даже и като ги ядосвате повечко и има по-голям трафик и ангажираност към предаването.Wink
Това не е вярно и огромния срив миналия сезон го доказа колкото и да не се признава и отрича. Те и затова спешно този сезон вкараха такъв каст, без Калин, Лапунов, Чикагото, Ивайло и Дино щяха да ги закриват след този сезон.

Общи условия

Активация на акаунт