💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 29 564
  • 857
  •   118
Отговори
# 765
Казаното от Калин за Лапунов, не смятам, че беше с лошо. Той видя на какво заприлича Чикагото след влизането му при зелените. Защо да става същото и с Лапунов?
Жалко е, че по този начин си тръгна, а Радка е в играта, но силно се надявам да извлече само плюсове.
Докато Радка и Томи ще отнасят още много негативи. След един сезон няма да се споменават. Докато Лапунов ще се запомни.
Успех му желая, въпреки подлата продукция.

# 766
  • някъде другаде
Искам на следващата игра да им дадат пак колелото и да го минават силните жени от сините. Мъже не им трябват , че се скътавали.

# 767
И аз като много от вас силно се разочаровам от Мрънкавичка. Единствения начин да си върне малко уважение... то не че моето и вашето има значение, но поне от хората на които държи, е да каже публично че от продукцията са я накарали/подмамили да говори всички тия глупости.

Послучай спечелената резиденция, мъжете хвалят отбора, Симона мисли че хвалят само себе си.

Много хубаво било Лапунов да си ходи. Добре последно - силен ли е или не е силен? Щото ако е силен "скатаването" е допринесло да не се обзаведе с грошове. Тоест добре че се е скатавал.  Ако пък е слаб, тогава за какво ѝ е да го иска изгонен?

Томи:
-Дните на лишения и глад ме изградиха като човек!
Боже прибери си вересиите. Значи твоите родители и учители, а и приятелите после, не можаха да направят тоя градеж, обаче гладът в шоуто те изгради!  Резил, срам и резил!

Лапунов:
-Аз съм черната мамба!
Като Ума Търман!  Simple Smile

Дино:
- Тоя дългокосия е като ракета.

Павката:
 -Лапунов, биеш се с високо вдигната коса!
Бисер до бисера, Павка!

- Играл съм я тая битка.
Интересно как си я играл като нямаше стена.

Томи:
-Толкова виках даже и в Сърбия може да са ме чули.

Ралица:
-Нов рекорд невиждан и нечуван по своята наглост!
Мале, мале, продукцията е постигнала нови висоти в безмерната си наглост.
Ако някой пак (Томи?) е ял тайно - хвала на такива участници. Колкото повече случаи,
толкова по-вероятно някой ден продукцията да се замисли и да спре садистичните си методи.

# 768
  • тук и там
Ивайло има тъпа визитка,после филиягейт с Александра не бяха окей,но след това някак започна да се показва в друга светлина,започнах да го харесвам като играч,силен и хладнокръвен,без мишкуване и грозни коментари за останалите,направи всичко за племето си.Снощи обаче ми направи много лошо впечатление,стори ми се че си  позволи да коментира *адника на Тъполета,когато беше по бански,нещо от рода на "цяла нива,братче",та не му прави чест ,ако е така.Коментират се качества,не външният вид на който и да било..Грозно беше.
Очаквам и аз да започнат да колят и бесят жените,Ръждавичка да ползва амулета и да я направят нея капитан.Започва да става неприятна играта за гледане вече с тези женски коалиции,интриги и лицемерие..Играчи като Лапунов са вън,а РадостинЯ и Тъполета са вътре...
Ръждавичка вече е  позната и като Злобавичка в мрежата,освен Мрънкавичка..

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 07:48 от Кайсия

# 769
  • София
Подразних се от реакциите на жените на Феномените по адрес на Лапунов.
Ясно е, че за тях това е добър вариант. Да отпадат силни мъже, но все пак им е съотборник. Можеше далеч по-тактично да го изиграят и без тази жлъч. Но явно им липсва житейска зрялост.

Много грозно впечатление ми направиха Алекс, Ивайло и Кристиан (по-скоро Алекс и Иво), които се подиграваха на килцата на Николета. Николета си има много добро тяло, не берете грижа за нея.

Разочаровах се и от Калин и как каза, че по-добре Лапунов да го няма в играта отколкото да е пленен. Разбирам какво има предвид, но един истински приятел не би пожелал отпадането на съплеменника си от формата.

Като цяло племето на Феномените се отрови отвътре.
Ф4 са история!

😥

Д-р Пекин и Сапунджиева наредиха доминото:
Стрелят първо по Чикагото, той им е най-черен. След това Дино и чак тогава Траян.
То ако не беше Чикагото това племе щеше да е история...

Битката
Много качествена и оспорвана битка. Една от най-добрите този сезон.
Лапунов за 7 курса, нито веднъж не падна от гъбките?! Все едно гледах Мартин Императора (на него това му беше любимия елемент). И как си шляпаше бос. Уникална Лапунка!
Браво и на Томи, който видимо изнемощял и гладен не изостана с много. Около 40/50 секунди макс изостана преди финалния елемент с лодката.
Друго си е когато няма жилетки. Точно от това ни лишават тези кретени с тези жилетки. Давали са жилетки и при изцяло мъжки битки. Това визирам. Че това е безумие и прави битката да изглежда бавна и грозна.
Дано от сезон 8 отпаднат!
Да се върна на битката. Лапунов беше много по-добър на трасето, но на дракона Томи беше по-добър. Но на този Дракон по едно време си беше истинско тото. Я този има мачбол и му остават 2 крачки, я онзи (първо за Томи и после два пъти за Лапунов и пак за Томи имаше мачболи от буквално 2 крачки преди финалната линия на опашката на дракона).
Жалко, много жалко за Лапунов. Ще липсва.
Браво на Томи, бори се достойно и си спечели момчето.
Успех в живота, Лапунка!

Следващия капитан ще е Александър. Мъжете са четирима, а жените три.
Видях и промото. Очаквам синя победа на битката. Ивайло е силен и ще издържи, а Чикагото е гладен и изнемощял.
Бензиностанция гейт най-накрая ще я видим.

# 770
Е, как да не сме коментирали зелените. Сума хора казахме, че не им симпатизираме, но все пак им е ред да идат малко на резиденция и те. И в играта бяха подпирани, какво повече трябваше да направят сините, да седнат и да ги изчакат да си наредят думата, за която така или иначе преписаха от тях. Сбъркаха, събориха всичко и пак спечелиха. Никой не им е крив на лечителите освен те самите, да бяха си сложили други пъзелисти, не е да нямаше още високи в племето.
Дракона на Лапунов наистина изглеждаше по- лабилен, но за жалост няма как да се докаже. Беше наистина по- припрян в началото, но после успокои и, въпреки това пак много повече се клатеше. Наистина е жалко, че отпадна, може би плюса му е, че вън продукцията няма как повече да се опитва да го изкара, какъвто не е. Ако наистина оставиха Томи, само за да го унижат публично, когато на тях им е удобно, наистина са много зле.

# 771
  • Някъде там...
И днес се събуждам с горчивина. Направо ми се отщя да гледам, много се напрегнах.
Кой знае какви гадости ни чакат още. На Симона й пожелавам да я сготвят новите й най-добри приятелки. Вече е наместена на дъното на класацията ми. Огромно, огромно разочарование. Какво коварство само!
Довечера и аз прогнозирам синя победа. Утре обаче зелена. Номинирани Чикагото и Кристиан. Ако са по двама, Радостина или Николета от сините. От зелените ми е трудно да преценя кого ще пратят. Може би Сапунджиева.

# 772
На мен пък ми харесва, че Калин не реагира емоционално на напускането на свои съотборници. Не си го слага много на сърце, но и не е казал нищо лошо за тях (за разлика от Ръждавичка). Относно това, което каза за Лапунов, Калин изрази мнение, какво би било по-добре за племето АКО Лапунов не се върне и за мен си беше правилно.

# 773
  • Някъде там...
Изпуснала съм я тази реплика на Калин, изключих тв да не гледам завръщането на Томи при зелените. Като ми мине яда, може да си върна и да видя кой какво е казал и в двете племена.
Но явно от чисто стратегическа гледна точка е казано, май същото бяха казали и за Чикагото преди. Факт е, че така стават уязвими за другите - знаят се силните и слабите им страни, тактиката. Едва ли му е приятно на Калин, че отпадна най-близкия му човек във формата. Или поне така си мисля, сега при мъжете остана той и "пенсионерите". Лапунов му беше най-близък по възраст, ходеха си двамцата боси. Sweat Smile
Като казах боси, прави ми впечатление как често на отиване или връщане от битка, Калин е бос, без значение дали на стопанство или резиденция. Другият, който беше вечно бос, е Лапунов.

Ако продукцията е знаела какви ги върши Томи и след всичките високопарни думи от него след битката с Лапунов, след всичките хвалби на Ралица, просто нямам думи. Явно са изчакали, за да е по-голяма бомбата.

И като всеки сезон сме на панаирджийско влакче - ту на най-високото с радостта и еуфорията от някоя победа или изява на любимец, ту падаме шеметно надолу с разочарование от загуба или коварство.

# 774
Дяволо, бягаш от темата за любимката ти, като я обобщаваш под един знаменател с другите две жени при сините. За мен тя е още по-нефелна, защото Лапунов не е отишъл да го реши мадам "р" или Николета. Това е много интимен жест.
Сега ще се опитате да сложите знак на равенство между "играта" на Симона и реакцията на Калин. За Калин случващият се сценарий е вид схема, който е в главата му като на геймър и 3d. Той не изразява лични чувства към приятеля си , а прави анализ на предстоящата игра и варианти в нея. Това поколение така прави разграничението между реалност и абстракция в игрите- затова и някои от игрите се наричат "стратегии". За Калин и неговото мислене в този анализ няма "нищо лично". Докато при Ръждата личното его е водещо- тя се чувства "майстор на човешките души". Как се опитваше само публично да изобличи Кристиян и да го накара пред всички на масата да се обяснява и той като всеки средно почтен мъж стана да показва защо и какво е направил. А не каза, че даже измъкваше Николета по пясъка на рова. В главата на Симона има не игрови сценарий, а червената пътека на личното и тотално превъзходство- като стратег, жена, хубавица и т.н. Интересно ще ми е като се сблъска челно с "народната любов". Нямам съчуствие към нея , защото е "незряла". Просто си е такъв човек, който издрапва и се самомотивира като си е внушила, че е физически, естетически и морален стожер на света... Помните ли, когато в нейното племе Александър каза нещо за жените, че са непригледни и тя изрично подчерта- да само две от тях. Тя винаги е над ситуацията... Грозна работа.
Допускам, че за Ивайло много не са ни показали- типове като него съм абсолютно сигурна, че имат цинично отношение към жените и ги коментират точно по начина, на който станахме свидетели. Ама то така става, като не си прочел нито една книга... Александър ми се струва в класи над него в това отношение. И тогава бледият и немногословен Мирослав остава алтернатива на не много очернил се мъжки екземляр- засега не ял банички, не говорил за задниците на жените като за "два декара нива" и т.н. Приемлив за ТВ "морален" образ. Не забравяйте, че от победителя те правят пари и след игрите, а Калин ще се духне нейде  из Китай или Индия и кой ще им играе турнирите?

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 08:52 от victoria vassileva

# 775
Така де, има позиция Калин.. пее в хора. Съгласява се с текущото мнение. Гъвкава работа, така се оцелява.

Шушляк, минал между капките?
Имаш предвид Рълев, Андрей или кой точно шушляк?

По-принцип се старая да ти прескачам грозните и неадекватни коментари лишени от смисъл и всякаква правилна преценка, Но Калин не е скатавка. Той не пее в общият хор. Той е там за приключението. Не е ходил при треньорите, а е самоук талант - умен и можещ. Играта я играе умно без да се напряга и да влага емоции. Та те почти не го излъчват...Излиза на терен - раздава се, после спи и яде. Общо взето това прави.

# 776
Дяволо, по принцип не се обръщам към пишещите тук поименно, но не мога да подмина липсата ти на коментар за Ръждавичка в снощния епизод Grinning Подразнил си се от реакцията на жените??!?! Само това ли ще кажеш? Чакаме си разбора на поведението на твоята любимка Simple Smile

# 777
  • Някъде там...
Много добър анализ на victoria vassileva, чудесно казано!

Развалиха й едита и на Ръждавичка, разжалваха Генерала. Мина към злодеите. Освен ако това не се смята за велика стратегическа игра, защото, признавам си, тези стратегии, да прецакаш близкия си, не ги разбирам. За мен са си морално падение, а не подвиг...

# 778
Така де, има позиция Калин.. пее в хора. Съгласява се с текущото мнение. Гъвкава работа, така се оцелява.

Шушляк, минал между капките?
Имаш предвид Рълев, Андрей или кой точно шушляк?

По-принцип се старая да ти прескачам грозните и неадекватни коментари лишени от смисъл и всякаква правилна преценка, Но Калин не е скатавка. Той не пее в общият хор. Той е там за приключението. Не е ходил при треньорите, а е самоук талант - умен и можещ. Играта я играе умно без да се напряга и да влага емоции. Та те почти не го излъчват...Излиза на терен - раздава се, после спи и яде. Общо взето това прави.

Напротив, аз друго виждам. Постоянно го снимат в нечия компания. Винаги е усмихнат и каквото и да се говори, той кима и казва Да да. Съгласен е с Ръждавичка, с Алекс, с Лапунов, с Ивайло, с всички е съгласен.
Един единствен Алекс противоречи на злобата на Ръждавичка. Калин защо не защити 'приятеля' си Лапунов?

# 779
Е, Дяволо направи максимума в ситуацията. Grinning Ръждавичка няма да му стане от топ любимка- антигерой, дори да не й е одобрил постъпката. Няма да тръгне да я защитава и оправдава, предполагам, но няма и да влезе с коментари да я очерня.
Иначе коментара на Иво беше наистина кофти, макар да е продиктуван според мен чисто от разочарованието му от нея, но е грозно, особено пред камера. Но пък и жените имаха далеч от ласкателни коментари, по адрес на мъжете и това, от което сме видели излъчено, защото и за тях не знаем без камерите наоколо какво още биха казали, щом се държат по този начин, когато ги снимат.

Общи условия

Активация на акаунт