💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 28 275
  • 836
  •   118
Отговори
# 810
  • Буркина Фасо
Колко време може обаче да издържи скрита баница лятно време? И как не са я налазили мравките или...гларусите?
Който си взима запас, би заложил на нещо пакетирано с дълъг срок на годност.
той е трябвало да си вземе запаса, но тримата са го изпреварили. на камерата се вижда, че Томи минава пред нея. може би се е запътил да си я вземе, но  ... изненадааа  Grinning

# 811
Баницата може да е намерена непосредствено след като е била скрита, ще видим.

Иначе в двубой Пекин - Ръждавичка, ще викам за Пекин. Тя поне не се крие, че е гаднярка и всички си я знаят Grinning

# 812
Мдааа малко прозвуча " ние жените се събрахме и решихме" 😁
А на самия клип се вижда как стърчи над Томи по височина.

Миро много ме радва. Прехвърли топката към Чикагото за пъзела много ловко. И после на синхрона:
" Решаваме да са тримата мъже, защото са най-високи, най-яки и знам, че там трябва да се държат кубове и най-вероятно има риск да паднат" А той не е по рисковете 😂😂😂

Той явно не се определя като мъж сладура Joy

# 813
Смешно ми е как мъжете са силата на отбора, а слугуват на простакесите.
Като сте отбор, ще си миете чиниите и приготвяте храната заедно, всеки ще участва.
Те /мъжете/ бършат масата, поднасят закуска. А от тях се очаква и да са първи в битките, да печелят и да не очакват да ги хвалят! Грозно изказване на Пекин и Ръждавичка, за жестовете няма да коментирам.
Те са големи хора. Не са отишли там да се превъзпитават. Тепърва ще учат мамините Богданки как да готвят и чистят ли?

# 814
Не разбирам, защо повечето от коментиращите са изненадани неприятно от поведението на Ръждавица. В нейната визитка тя всичко си казва в прав текст, и за сладката победа над мъж, и за лицемерието.

Защото визитките не са релевантни - там всеки се изкарва по-по-най-. На прима виста се сещам за визитката на Крум от сезон 5, защото ми направи най-ярко впечатление как се постараха да го направят на палячо в нея, а той излезе мислещ и стратегически ориентиран.

Аз също съм от неприятно изненаданите. Мислех я за изискваща от другите и то с право, защото изисква и от себе си много и се представя добре. Черногледството и мрънкането ѝ малко ме дразнеха, но на фона на играта ѝ в Ф4 и на терен - пепел му тури. Обаче това предателство я изключи от класациите ми окончателно. Даже в инста спрях да я следвам. Не че ще ѝ накривя капелата.

Колкото до паралелите с Джаферович, тя по- ми се връзва с Пекин като тип образ. И двете са ми крайно неприятни от самото начало. Джаферович доста повече. Или май наравно. Абе, не мога да преценя. Да, Джаферович повече.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 10:54 от Maggie_393

# 815
  • гр.София
Чак не ми се вярва,че вече искам Симона да прекара дълго-дълго в Изолатора.

# 816
Смешно ми е как мъжете са силата на отбора, а слугуват на простакесите.
Като сте отбор, ще си миете чиниите и приготвяте храната заедно, всеки ще участва.
Те /мъжете/ бършат масата, поднасят закуска. А от тях се очаква и да са първи в битките, да печелят и да не очакват да ги хвалят! Грозно изказване на Пекин и Ръждавичка, за жестовете няма да коментирам.

Ами слугуват. Иначе ще стоят мизерни с трохи и чинии по масата, докато и жените се сетят, че трябва да си разчистват след като ядат.

# 817
  • София
Вчера не догледах заради Предателите, но разбрах какво е станало. Разхаресвах Ръждавичка, като гледам още хора са махнали гласовете си за нея. То и без това я посочих като любимка просто да има още един глас. Иначе съм твърдо за Калин. Чакам и него да сготвят или предадат, тюх.

# 818
Чак не ми се вярва,че вече искам Симона да прекара дълго-дълго в Изолатора.
И аз искам Феномените на изолатора. Мъжете ще мрънкат, но няма да е чак такава драма, предполагам. За трите грации обаче ще е трагедия. Simple Smile
За всички сезони на ИВ никога не съм имала толкова любимо племе. Страхотен екип бяха. Ръждавичка им разказа играта. Искам в следващия сезон да няма нито една жена. Или да правят две състезания паралелно - за жени и за мъже.

# 819
Калин много ми напомня на Гого, от по предходните игри. Не помня кой бяха, но се сещате всички.

Аз Ръждавичка не я харесвам. Да, като атлет е много добра и до там. Нито визуално, като започне да говори дефекта и ме дразни, и отделно като човек още от началото нещо не ме кефеше, както писах след Гордиенко съвсем ми падна в очите.
Дали е стратегия или не, няма значение важното е как е казано. Едно е да кажеш, доволна съм, защото отпадна един конкурент, друго е да злобееш.
Но то толкова си може момичета, това е видяла в къщи, така е научена.

# 820
  • София

*А, и ми е интересно кои двама освен Дяволо са пуснали глас за Мирослав?

Е кои, потребителката НелкаНещо си и... може би самият Мирослав. Grinning

Томи го използваха като маша да изхвърлят Лапунов (все още незнайно защо) и след това - гръм в рая, шок и ужас, нерегламентирано плюскане! Вероятно предвиждат захласнати от невероятния обрат зрители, залепени за екраните...

# 821
То и за Ръждавичка сега, ако има анкета ще има само 1 глас, на Дяволо..

# 822
  • Be realistic - plan for a miracle.
На Ръждавичка ѝ липсват следващите 15 години Simple Smile Малка е и все още реагира като в гимназията, където такива като нея обичат да се събират в групички с други mean girls и да си хранят егото, тъпчейки комплексите по-навътре. Самото прилепяне на тричките заедно ми доказа моментално, че на акъл и емоционално са все още 12-14 годишни.
Ако и на 35 е такава, каквато е сега, вече би било тежък проблем. Но ако започне постепенно да се осъзнава и израства, на което се надявам, би могла да стане супер готин и зрял човек, с цялата спортна дисциплина, която съществува в нея.

# 823
  • тук, на мястото си
Какъвто си на 23 такъв си и на 33, и на 43. Такива хора така са оформени още от първите 7. Лапунов не е много по- голям,  но досега не съм видяла да се изказва с такава омраза за никого, Калин също.  В началото  сякаш Ръждавичка не ми беше чак такава злоба, започна да ми се просветлява при двубоя с Чикагото и въпреки, че  е силна и добре подготвена злобеенето и взе връх. Смирение малко трябва, но то липсва, не може винаги "аз".
За мене Ръждавичка се превърна в най- манипулирания участник, а най- големия манипулатор е Радостина, дори Пекин и диша праха.

# 824
На Ръждавичка ѝ липсват следващите 15 години Simple Smile Малка е и все още реагира като в гимназията, където такива като нея обичат да се събират в групички с други mean girls и да си хранят егото, тъпчейки комплексите по-навътре. Самото прилепяне на тричките заедно ми доказа моментално, че на акъл и емоционално са все още 12-14 годишни.
Ако и на 35 е такава, каквато е сега, вече би било тежък проблем. Но ако започне постепенно да се осъзнава и израства, на което се надявам, би могла да стане супер готин и зрял човек, с цялата спортна дисциплина, която съществува в нея.
Ами не, няма да се промени. Дори хейтът, с който ще се сблъска, ще я доведе до самосъжаление и как не е разбрана от света, който е под нивото и. Ще се вглъби все повече във вътрешното си съвършенство, в което вярва. След 15 години вече ще е и лелка, така че и мъж няма да може да и помогне да падне "на земята". Това е джинс, ген. Ние си идваме с някаква програма и колкото и да ни се иска не се променяме.
Only fans за ръждавичка.

Любопитно ми е дали си има мъж приятел? По-скоро не... Не че ми е работа, но би имала шанс (известен), ако може да споделя с някого радост от секса и да разбере, че понякога да си с друг и по-ценно, отколкото да си сам като църковна мишка (или приятелка с двете грации от блатото).

Общи условия

Активация на акаунт