💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 32 672
  • 915
  •   100
Отговори
# 795
По принцип няма лошо на този етап да се гонят силни играчи, обаче не е необходимо толкова жлъч да се избълва на синхрони. Аз не виждам как ще стане ако не ти идва естествено отвътре. А и не беше нужно в този случай Ръждито да дава обещание на останалите в племето, че ще играят заедно и ще се пазят. Ако не друго, поне можеше на е честна с тях. Дано Ръжди сега си отвиси на изолатора и си тръгне безславно, прецакана от г-жа Жаба.

# 796
Да ви кажа аз Калин съм го оптисала като победител на финала. И не, заради разни спойлери и спекулации, ами просто в това предаване свестните хора не печелят. Това не генерира трафик и коментари. Очевидно се толерират интригите и кофти характерите. Така или иначе Калин е победителя на зрителите още от сега, почвам да гледам за сеир и няма да се ядосвам за глупости.

# 797
По въпроса за прехваленото тяло на Мрънкавичка, отдавна ми се въртеше да питам - само аз ли го забелязвам - тя редовно заема една такава стойка надупена като бебе с памперс.

Другият ми въпрос е - абе какво е това мощно нахвърляне към хладилника и протеиновите барчета от хора които преди няколко часа са били на същата тази резиденция?  Имам две теории:
1) При влизане в резиденцията сценарият винаги изисква да има ох и ах и показване стоката на рекламодателите
2) уж обилната храна свършва за два дни, след което карат на евтинджос с една идея над меню "Стопанството" и пет дни чакат с нетърпение да им заредят наново другата седмица. 

# 798
Kaк ли се е почувствал Лапунов след излъчването на изтупването на ръцете снощи? Дали изобщо до ден днешен си е давал сметка за чудовищните размери на това предателство? И дали Ръждавичка след като е изгледала всичко си е дала сметка, че предаде този, който най-много ѝ вярваше?

Нова ТВ, след необяснимият за мен "Лапунов е скатавка" едит и вялото му изпращане, мисля че му дължите един кулинарен формат като извинение. Шеф Ангелов, гледаш ли?

# 799
  • В Града на липите
Толкова ме е яд за Лапунов, че не ми се гледа и Надкаста с него.
Можеше да победи, но наистина беше много припрян накрая. Очаквах повече търпение и баланс.
Томи също се раздаде на макс, макар и да не го харесвам. И ако е ял тайно, значи не е бил чак толкова гладен и неравностоен на битката. Ралица се възмущаваше с доста патос, та може и да не е единичен случай. Ще видим.
И аз се зачудих за думите на Калин, сториха ми се странни, обаче като се замислих за играта му дотук, реших че е логично. Той вече преподреждаше играчите на шахматната дъска и тъй като вярва че Лапунов е много силен, ще е голям проблем да го заменят в племето. В началото мислех че е солов играч, обаче той е твърдо отборен. Харесва ми, че дава вайб на човек, на когото победата въобще не му е на всяка цена и си играе играта възможно най-добре, пък докъдето стигне. Точно това много му помага да е така хладнокръвен и аналитичен на арената, докато Дино и Чикагото се сдухват, започват да нервничат и това може да ги прецака в един момент.
Не мога да си обясня защо продукцията реши да закопае най-силната си женска героиня. Мислех че им е фаворитка. Няма как да не предвидят настроенията и реакциите на зрителите. Никой не харесва предатели. В случая тя е точно такава и поведението й няма как да се тълкува по друг начин. Радостина няма какво да я упрекваме. Това беше единствения й правилен ход и си постигна целта. Колкото и да не я харесвам, получи й се. Съсипа го това племе.
И си мисля че, ако не бяха злостните коментари на Ръждавичка за Лапунов, а само го беше пратила на капитанска битка, тя нямаше да отнесе толкова хейт. Лично аз, щях да го приема и да го прежаля по-лесно Simple Smile

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 10:16 от hrissi_sz

# 800
Аз си мисля, че сценарият изисква да показване стоката на рекламодателите.
Иначе за Ръждавичка сте казали всичко...

За съжаление в ИВ свестните, силните, честните хора не печелят!
Продукцията толерират интригите, раздорите, конфликтите, точно това генерира много повече коментари, обсъждане и трафик.
И сега доволно потрива ръце....

# 801
Гешев и жена при Гала- предложение и сватба

# 802
  • София

Миро много ме радва. Прехвърли топката към Чикагото за пъзела много ловко. И после на синхрона:
" Решаваме да са тримата мъже, защото са най-високи, най-яки и знам, че там трябва да се държат кубове и най-вероятно има риск да паднат" А той не е по рисковете 😂😂😂

Той явно не се определя като мъж сладура Joy

# 803
Демонстративното ядене на шпек Орехите, кисело мляко и лютеница на Лидл, си е продуктово позициониране и реклама. Както и протеиновите смеси и барчета, водата на dr Witt и прочие. Задължени са да го правят.
Снощи като се появи блатната жаба с това “рокле” мъжа ми възкликна “тая какво е облякла по дяволите” 😆
Много ми е интересно какво е станало за патоса на Ралица за предстоящия епизод. Това ли ще е дългоочакваното гонене на Томи? Аз вече бях загубила надежда. Но изниква в мен въпроса - само той ли е плюскал кроасани от ОМВ, не е носил на другите?

# 804
Хора, пуснете нов глас в анкетата! Не мога да повярвам, че в МОМЕНТА 50 човека харесват най-много Ръждавичка!
Това нейното не е просто подлост, а истински неморална, грозна същност на човек! И младостта не я оправдава, хората на нейните години деца гледат и на война умират!
*А, и ми е интересно кои двама освен Дяволо са пуснали глас за Мирослав?

Замених гласа си даден за Ръждавичка.И то не заради доводите и,че Лапунов се скатава,а за жеста на изтърсване на ръцете при синхрона. Това момиче мисли,че е направило най-стратегическите си ход.Което е жалко.Един стратег мисли,първо как да стигне по-напред в играта,и на второ място, за средствата за постигане на целта.Нейното мислене е на ниво интриганстване.Зарадвах се,когато се отдръпна от Гордиенко,тогава беше добро решение.Но към този етап на играта,при положение,че разполага с трима силни мъже,които нямаше да я накофтят,си е направо глупаво.Жалко за силата и на терен,но мисля,че скоро ще си намери майстора,както се получи при играта и с Чикаго.Видя се,че в единоборство със силен мъж издиша тотално.

# 805
  • В Града на липите
... Но изниква в мен въпроса - само той ли е плюскал кроасани от ОМВ, не е носил на другите?
Щом Пекин се възмущаваше толкова, значи не е носил на другите Simple Smile
Чудя се само, дали тази баничка не си я е скрил за резерва, а ние да набедихме продукцията Grinning
Определено беше много гузен, докато порицаваха триото пред строя.

# 806
И аз мисля, че тази баница му е била запас и триото без да искат са я намерили Grinning голяма забава ще е довечера Joy а в спойлерната тема метнаха нов сценарий какво точно е правил Томи. Малко е невероятно, но ако се окаже, че е вярно, ще е върха на топа на топа JoyJoyJoy

# 807
В началото симпатизирах на Ръждавичка, чисто по женски и най-вече защото се представяше добре на арената. Обаче още от самото начало ми правеше впечатление, че си е леко злобна и не обективна. Това в момента просто избухна. Дали от продукцията не са излъчвали подобни  "бисери" от нейна страна, няма как да знаем, но в момента това момиче е на дъното. Не знам какво й се е случило в този живот, но аз не мисля че съм срещала/виждала по-намусено, мрънкащо, злобно и лицемерно същество. Млада, права, здрава, с професия, която е много хубава и благородна-наистина не знам каква е причината за този негативизъм. Не казвам че е красива, защото според моите критерии, не е , но да речем, че това си е мое мнение. Дали там не й липсва внимание и поради тази причина да е таква злоба, не знам. Както много от вас са писали, тази година каста на жените не е много добър, нормално е тя да изпъкне, но се видя, че и тя не може да се справи със всичко. И това е ОК. Но нейното самочувствие е скандално. Интересно ми е да я видя на пъзел как ще се справи. С изказването си за Пекин, ще вземе да ме накара да симпатизирам на докторката. Че и тя не е цвете за мирисане, не е, ама чак такава липса на реална самооценка и злоба, при нея не видях.
И сега като излезе, сигурна съм че ще каже че всичко е било игра и тя не е таква в реалния живот.
Мъчно ми е за Лапунов, беше един от малкото, които не казаха нищо лошо за никой, беше позитивен, смирен, спокоен и беше наистина добър играч.
Рада и онова русо недоразумение, не ми се коментират.

# 808
Колко време може обаче да издържи скрита баница лятно време? И как не са я налазили мравките или...гларусите?
Който си взима запас, би заложил на нещо пакетирано с дълъг срок на годност.

# 809
Смешно ми е как мъжете са силата на отбора, а слугуват на простакесите.
Като сте отбор, ще си миете чиниите и приготвяте храната заедно, всеки ще участва.
Те /мъжете/ бършат масата, поднасят закуска. А от тях се очаква и да са първи в битките, да печелят и да не очакват да ги хвалят! Грозно изказване на Пекин и Ръждавичка, за жестовете няма да коментирам.

Общи условия

Активация на акаунт