💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 70 467
  • 2 015
  •   355
Отговори
# 1 515
Ооо поздрав за Лапунов 💙💙💙. Иначе Томи голям змей. Оказа се че всичко сам си е изял. А каквото останало го изяли Иво и Крис.

# 1 516
  • В Града на липите
…Само да не им прелеят Калин!!!
Няма да се учудя. За кралицата и придворните дами, само най- доброто.

Жените в този сезон нямат нужда от монтаж. Природно надарени са да се излагат и без сценарий.

# 1 517
  • Някъде там...
Пекин постоянен капитан ли е?! Ужассссссс!

# 1 518
А според мен си е точно тъпа. Едно е Пекин, която винаги сама си плете кошницата и дърпа конците. Друго е Николета, която само подтичва зад силните, крие се зад тях и един смислен довод на съвет не може да изкара. Обаче и подариха саби и грошове и сега няма за наказание да и ги вземат, за да добута до финалната седмица.

# 1 519
Горкия Ивайло... направо ми е жал за него Confused Ужасна гнусна Пекин!

Оффтопик малко, но ми попадна пост на Траян и коментар на поредния зрител, който бърка Траян и Миро Joy

# 1 520
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Добре, че са сините да отдъхнем от тинята. Чикагото ми е такъв образ заедно с Дино и Калин, веднага ми оправят настроението.

# 1 521
  • София
Лапунов! 💙

# 1 522
  • София
Радка ме дразни повече от Гордиенко.. Дано жълтите паднат, със или без саботаж, тя да е номинираната и да отпадне.

# 1 523
  • София
Бляк, таз тиня.
Дуранкулак е много гнусен. Когато и да видя все водорасли там.

# 1 524
Тези жълтите със сандвичите наистина ли очакват ентусиазъм от Крис и Ивайло!

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 10:17 от victoria vassileva

# 1 525
Пекин щяла да "даде всичко от себе си", а иска контузеният и номиниран Ивайло да даде също всичко за нея и придворните й, дето продукцията ги пази безсрамно.

# 1 526
Ахаха гнусната жълта женска коалиция е напълнила гащите ,да не паднат и да изгорят те и само саботажи им се привиждат

# 1 527
…Само да не им прелеят Калин!!!
Няма да се учудя. За кралицата и придворните дами, само най- доброто.

Жените в този сезон нямат нужда от монтаж. Природно надарени са да се излагат и без сценарий.
Е това ще е най - логичния ход на продукцията да пусне на Пекин силен мъж , който да ходи и да елиминира силните мъже и да оставя плявата за по - късния етап , не виждам кой друг от сините може да свърши тази работа без да и се репчи много , като Ивайло което ще е жалко за Калин , който без да мрънка ще си ходи на битки .

# 1 528
  • София
Радостина явно не е чувала израза "По-разумният отстъпва", и самодоволно натъртва как си бил мълчал Ивайло. О, свещена простота!

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 21:39 от лято!

# 1 529
Ръждавичка е казала "Моля те, пази ги" - защо всички пазят двете кухи блондита, какво е това чудо? Върнете Александра, тя беше цвете на фона на тия двете.

Общи условия

Активация на акаунт