💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 59 400
  • 1 727
  •   17
Отговори
# 1 560
Хахахах Миро смелия... "Не искам да ходя на битка. Искам да се бия и да побеждавам."Дооообре

Казано с ниско женско изплашено гласче 😀
Всички други мъже са много по-добре от него.

# 1 561
Имам чувството, че Ръждавичка играе срещу своите. За да се отърве от двама мъже, саботира играта на своите.

# 1 562
  • София
Всъщност е обида за Траян да го бъркат с Миро Безличний. Траян поне е симпатичен мъж. Ръждавичка не играе хич в тази битка според мен.

# 1 563
Ръждивата имам чувството , че саботира. Не може да падне два пъти, не е толкова слаба и то от Радостина, да ме извиняват. Ръждивата саботира , срам пълен.

# 1 564
  • Някъде там...
Само дето е много изкривено това понятие социална игра! Интриги, удари под кръста, арогантност, лъжи, лицемерие. Плюя на такава игра, простете. Човек трябва да има достойнство. Игрите са два месеца, срама - за цял живот.

# 1 565
Малеее Ръждата е разнасят , като пръскачка из лозе на тази битка ,  тотал щета е " най - силната жена " тази година

# 1 566
Браво Ръждавичке, пази ги ...много яко, саботаж при сините от баш генерала, така ли стана?

# 1 567
Ръждавичка дали не саботира???

А Миро го вадят от водата като водорасло....

Искам жълт съвет.
Само да чуя как ще се номинират.

# 1 568
  • София
Ама, моля ти се, Дяволо,  социална игра било….
Мирослав е мишкар. Той не смее да се обади, той може да мънка и да е беквокал като Сапунджиева.
Тази социална игра какво показва, особено на младото поколение? Бъди гаден, подмолен и мачкай всичко и всички, за да постигнеш целта. А, аз патката се опитвам да възпитам сина си да има морал и достойнство.

# 1 569
Раждавичка - кръгла нула Simple Smile

# 1 570
Само дето е много изкривено това понятие социална игра! Интриги, удари под кръста, арогантност, лъжи, лицемерие. Плюя на такава игра, простете. Човек трябва да има достойнство. Игрите са два месеца, срама - за цял живот.

Точно това е социалната игра - едно надцакване. Въпросът е да го правиш с някакъв финес и да градиш добър имидж, а не обратното.

# 1 571
  • Някъде там...
Победа на всяка цена... Нали такова е мотото на сезона. Бляк.

# 1 572
  • София
Гледаме дуел на 1 век. Simple Smile

# 1 573
Ръждивата имам чувството , че саботира. Не може да падне два пъти, не е толкова слаба и то от Радостина, да ме извиняват. Ръждивата саботира , срам пълен.

Пълен срам, Пекин я издаде, казала й като вървели към пояса "Моля те, пази ги"

# 1 574
Ръждавичка яко съботаж  да спаси двете патки от жълтите И който каже"глупости" да си отвори  очите .Аз съм съм от фенките и заради силата и способноста на арената ,но тя очевидно пада без да си дава грам зор.

Общи условия

Активация на акаунт