💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 64 622
  • 1 856
  •   88
Отговори
# 1 725
  • София
Просто тя явно не е чак толкова комплексна и силна колкото мислехме ние, а и самата тя парадира.
На трасе е добра, но има ли по-силова част ще бъде смачкана от Пекин

На трасе е добра?
На трасе няма по-добра от нея, от това което съм видял досега в историята. Само Силвия Радулова и Ваня са в нейната лига.
Надявам се, че правиш разлика между силова част и силова издръжливост, защото между едното и другото разликата е до марианската падина.
И тези единоборства не се научихте, че са безумни и неопределящи за абсолютно нищо.
В бойните спортове не случайно хората от много, много отдавна са измислили категориите.

И какво единоборствата не означават нищо - ама абсолютно нищо, защото не са в една категория? Значи Симона и на плуване и на сила е най-добра и е великолепна там - просто не се е случило да е срещу съперник, който да е в нейната категория?
Интересно - най-комплексна - пък поне в две дисциплини издиша, ако не са в една категория. Че и на пъзели и логически не сме сигурни как е - един с картинки, решаван със съотборник не се брои.

Обаче - ти самия казваш, при това редовно, че плуването е основен фактор - е, как тогава не особено плуващата е най-най-най и топ. И няма нито една грешка в играта на арената, да не говорим за социалната такава? Нито една - перфектна и безгрешна е във всяко отношение???

Следя ИВ от сезон 1 - както и темите - че си бил заслепен от визия бил си - Вики (русото) от сезон 5 още помня как все я хвалеше, а тя милата не знаеше къде се намира, но чак такава слепота - нямам спомен да си проявявал за друга участничка.
Но ти си знаеш де - само те моля за едно - слагай Симона на колкото корици искаш до края на сезона - даже и в следващия, но поне да не е на гиф, в когото се вдига яко прах при преминаване на елемента - направо ме заболяха очите тази седмица.
Не че битката как Симона ПАДНА от 2 пъти по-възрастен, гладен, с жилетка и при това Мъж - не си заслужава да се помни

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 01:26 от gg__

# 1 726
Аз мисля,  че Симона и Пекин са от известно време в една категория. Пекин е толкова измършавяла, крачетата са и като клечки, а Симона си е направо набита напоследък и доста добре охранена. Така че Симона не може да бъде оправдавана, поради разлика в категориите, просто Пекин е по силна, и това се доказа неведнъж.

# 1 727
  • София
Вики Пенелова е в топ 5, много незаслужено я подценявате, но аз отдавна съм прозрял, че тънкостите масово убягват на много голям процент от феновете. Извинявам се, в никакъв случай не искам да обидя някого. Това го наблюдавам и в реалния спорт, защото съм ветеран от най-популярните форуми за футбол, тенис и всякакъв спорт общо взето. Повечето коментари са 'бейсик'
Има едни такива дребни неща, казват се нюанси. Аз там съм много силен и отдавна съм се примирил, че няма да бъда масово разбран. Но съм абсолютно сигурен в това в което пиша. На 99.9%
100% както всички знаят давам само на Бог и Дон Диего де Армандо Марадона. Така де, то е едно и също... 😈

Да си видял да се дава единоборство на елиминационна битка? На полуфинал, на финал и т.н.?
Само колелото на смъртта се дава, но при него няма контакт.
Дават се комплексни трасета, изометрия и игри за ловкост, съобразителност и бърз ум.
Тези единоборства са винаги и само част от племенните номинационни битки.
Категориите са задължителни за всички видове битки, но особено наложителни са при единоборствата, защото там килограмите имат много важно значение. Освен ако единия не е борец например.

И все пак при една многокомпонентна битка има фактори, които се бият и малко или много правят нещата да са по-равнопоставени. Но все пак в рамките на нормалното.
Идеалната физика за жена за Игри на волята е горе-долу такава като изброените от мен. В случая Силвето е малко дребничка за съжаление.
При мъжете един Гешев (или Шопа за този сезон) пренаписа представите ни за потенциален топ претендент. Така че там вече е още по-широко понятието.
За мен идеалната симетрия е нещо средно между Светлин и Добрин от сезон 6. Визирам само физиката идеална за типа игри давани в Игрите.
Колкото до плуването, това е много сериозен проблем за 90% от жените. Ваня и Ръждавичка не са пример за този компонент, но и нямат кой знае каква реална съпротива. Силвия, Денислава, Анджела, Маги, всичките са слаби във водата. Вики Пенелова има добро плуване. Михаела също. Но и двете нямат много груба физическа сила за по-силово трасе. Ръждавичка и Ваня имат. Изобщо положението е малко 'трики'
Искам да видя Крамарска в топ форма и без контузия. Там има много голям потенциал. Просто не можа да блесне в своя сезон.
Иначе да, плуването е много, много важно. Джаферович за мен също е една от най-комплексните жени за всички времена, защото има и плуване и пъзели. Но там и годинките са фактор. И за това ми е по-назад в списъка.
Паулина имаше много добро плуване. Сигурно сте забравили за стюардесата. Тя за малко и втора да финишира...
Може би незаслужено подценявана. Тя намираше начин да измисля нещо в хода на самите битки, много иновативна беше. Но беше и яко подпряна от продукцията иначе беше АУТ още в началото на сезона от Мартин войника.
Най-важното нещо, което трябва да гледаш:
1) Двигателната култура.
2) Фината моторика.
Там е огромната разлика между родения за арената шампион и просто назубрилия материята отличник...

# 1 728
  • Sofia
Просто тя явно не е чак толкова комплексна и силна колкото мислехме ние, а и самата тя парадира.
На трасе е добра, но има ли по-силова част ще бъде смачкана от Пекин

На трасе е добра?
На трасе няма по-добра от нея, от това което съм видял досега в историята. Само Силвия Радулова и Ваня са в нейната лига.
...
Хубаво е,че в последния си пост си включил и Крамарска.Защото съм убедена,че ако се изправят една срещу друга,нещата няма да са в полза на Ръждавичка.
Та, чак в историята...

# 1 729
Начало:  Традиционният унизителен етюд - един яде другите да гледат.

Крис - вторият човек който не прекъсва когато го плюят.

Жълтите си тръгват, Ралица гледа злобно след тях (интересно пише ли го в сценария или отвътре ѝ иде?  Въпросът е реторичен.)

Чикаго:
- Добре добре, чак са харесах, ко съм една жена, направо са хвърлям като кърлеж на гърба!

Дино за Деси:
- Казваш нещо - веднага беквокал отзаде.
Продукцията услужливо онагледява.

Дино за Ивайло:
- Ако не го бия поне ще го направя дроб.

Алекс за Симона:
-Хем казва че може да бие Пекин, хем никога не може да я бие!

Павката:
-Миро изглежда смачкан сдъвкан и изплют.

Алекс:
-Деси е нещо като уголемена версия на Наталия.

# 1 730
Е как ги определяте категориите да питам.
На мен Ръждивата и блатната са ми еднакви на височина, дори на килограми Рада е по-лека и слаба. Ръждивата все на резиденция, отглеждана от мъжете (готвене, чистене след нея...) тя само да хубавее и съска е оставена.
Обаче на битката Рада я отвя, а Ръждата се хилеше непрекъснато и гледаше своите. Дино добре я коментира, но обрано, та кой чете между думите му разбра - Ръждата не се бори, подари победата, имитираше нещо си и беше направо смешна, много бързо падна отделно.
Ники-тъпото дори и то се усети и имаше мерак да я бие (щото така ще запише плюсче и ще се фука, видя възможност да запише победа срещу непобедимата уж синя, видя как не се бори и е за тях ръждивата) Само дето не пресметна , че така Ръждата пада и от трите жълти жени (нещо напълно съмнително и унизително отделно за нея) За Пекин повече се постара, но пък и е коментирала , че е за жените там и да ги пазела, за да се съберат. Еми....какво повече трябва да напишем. Самата Пекин толкова е отслабнала, че на килограми е по-слаба от ръждата, отделно не е яла нормално седмици, изпита, недоспала, колко още трябва да се изпише за категории, условия, хранене, килограми, а да...на височина също са еднакви Пекин и ръждата.
Толкова недостоен човек ни мъж , ни жена съм виждала във формата. Освен Мани и Фейгин със саботажа и съсипването на племето.
Ръждата знае, че мъжете няма да я номинират никога, тя е принцесата там, затова може да си пада и прави саботажи, да ги праща и чисти (а другите да пази от разстояние -троянски кон направо стана тази за своите). То и Дино се усети и го каза, че тя е принцесата на сините и няма никой да я бутне от мъжете. Прави ли ви впечатление, че Ръждата не се усуква около своите (там се е бетонирала и е спокойна) , но пък иска да ги бутне  и се увърта около Дино и Траян (новите в племето) Не знам защо не харесва Сапунджиева, ама поне жената се раздаде въпреки , че е само кости и кожа по нея останало (по думите на Дино) Защо тогава не си взе Пекинката, ама знае, че онази е по-хитра, по-добра от нея. Ръждата ще се наиграе според мен скоро, никой не е толкова наивен, дори Калин.
Лапунов в интервюто при Гала каза, че Калин си има социална игра своя и не е вярно, че нищо не правел по въпроса. Интервюто му беше претупано от Гала, нарочно отдели време за други неща да го пита, избягваше за игрите, също и не показа симпатия към него според мен, както е била с други. Изключително момче за мен поне, в никакъв случай обаче не е глупав и наивен и всичко му е ясно. С Гизем е близък , приятелчета са, може би ...може и да се харесат и по-натам нещо да излезе... За Гизем сме бъркали много. Не е въртиопашка, просто е жизнена , весела, а начина на общуване е при нея някаква защита. Много труден живот, братчето с проблеми, майката била тежко болна , изобщо... и пак с дух и усмивка към другите позитивна.
Пак дълго стана..ама да си кажа.

# 1 731
  • София
И аз се ужасих от коментари в пост на Калин. Толкова грозни думи.
Скрит текст:

Не знам дали е по темата,ако Diavolo прецени да го махне,но новия пост на Калин е атакуван от ботове.
Много грозни неща се пишат и не разбирам защо някой би се занимавал да го прави…..

# 1 732
Изобщо не съм сбъркала с Гизем, харесвам я, тя е отворен и комуникативен човек, компаньон.
 Съжалявам Пекин и Сапунджиева за гладуването, но и двете са кофти характери, и точно те са съскащи змии, не Ръждавичка. Тя директно си казва какво мисли, права или не.
А пък кой готви и чисти ми е най-безмисленото в това риалити ,нито е мастър шеф , нито ергенът , там пък хич няма готвене и чистене, а трябва 😜

# 1 733
Пекин и Сапунджиева съсипаха лечителите, особено първата и това съм го писала още в началото. Тук обаче смятате, че доктора бил виновен, че той започнал, а за мен това не е така. Но...Ръждивата застана срещу хората, които я смятат за приятел, пазят я, съобразяват се с нея, уважават я.
Не е мастър шеф предаването, ама и да ти прислужват мъже и да не си вдигнеш чинията, да не си събереш трохите и изобщо да сядаш и ставаш наготово, като в ресторант и да се хвалиш, че от толкова време в резиденцията два банана да намачкаш е единственото усилие дето си направил за тези хора си е цинизъм, ниска култура най-малкото. Всъщност тази ръждивата за мен има лошо домашно възпитание, ама това вече наистина е друг въпрос, останалото обаче...си важи.

# 1 734
От снощи се питам нещо. В игрите са вече почти 2 м. На Миро жената не роди ли? Нали я оставил в 8 м. бременна?

# 1 735
  • някъде другаде
Пекин съсипа Лечителите , а Сапунджиева е безгласна буква. Толкова глупав човек , без собствено мнение , само повтаря след Пекин и прави , каквото тя и каже.

# 1 736
И аз се ужасих от коментари в пост на Калин. Толкова грозни думи.
Скрит текст:

Не знам дали е по темата,ако Diavolo прецени да го махне,но новия пост на Калин е атакуван от ботове.
Много грозни неща се пишат и не разбирам защо някой би се занимавал да го прави…..
Ей, как ме е яд за това момче! Не знам колко е наивен в игрите, но по отношение на защита на лични данни в соицалните медии е мега безотговорен. Като знам колко психопати има... Обожанието може да е по-опасно от омразата, а обектът на обожание съвсем не е в безопасност.

# 1 737
Свършиха ми лайковете, но да знаете, че всеки казал обективната истина,  че Ръждавичка саботира и е лош човек лайквам от сърце.
Имам чувството,  че Дяволчето нарочно ни дразни и възхвалява Ръждата. Харесва я, но вижда как му скачат в темата и провокира. Отказвам да повярвам,  че е толкова сляп.

За съжаление и да оцелее Ивайло, ще е пак на пангара другата седмица.  Не е безсмъртен. Но вече винаги ще има номиниран от 4ката жени. 🥳 Като си махнат Крис и Иво, ще видим колко им е силна дружбата.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 08:21 от silveto_

# 1 738
  • Някъде там...
То и това се наглася. Ще ги карат да номинират само по един и готово.
По-важното е да ги нахранят. Не харесвам Миро, но е на изчезване вече.

# 1 739
Утре освен Миро, коя ще е номинираната жена? Николета или Радостина? По-скоро Николета според мен.
Аз вече го прогнозирах още в неделя, но според мен Кристиан е АУТ.

Е как така?Нали Миро едва диша и затова не гласуваха за него първият път.Нали е живи мощи?Как ще бие на тежко трасе с 15 кг. жилетка?

Общи условия

Активация на акаунт