💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 130 306
  • 2 612
  •   1
Отговори
# 2 010
Щом за жените има бонус за изравняване на силите, защо няма бонус и за мъжете над 40 години? Жилетката им да е 10 кг или 7,5 кг...

Много са ми гнуси тези женски завери и като се прибави и нечестността на продукцията у мен остава едно гадно усещане за нещо нечистоплътно. То аз всъщност гледам само игрите, разните социални кроежи даже не ги слушам.

# 2 011
Стабилно бутане на жените ще има до края.

# 2 012
  • София
До гуша ми дойде да слушам за женски финали, женски коалиции и силни жени.

# 2 013
  • София
И номинациите и битката точно както предположих. Много плоски са вече сценариите. Радостина пак с глупостите за силните жени. Не разбрах само, защо мъжете хем с жилетки, хем дърпат по-тежки шейни. И захраниха Мирка с грошове.

# 2 014
Днес не ми бе интересна серията, даже почвам да се дразня:
1. Женски финал, силни жени - то вече на СЕКСИЗЪМ блъска! Живеем в страна, в която да си жена не си третирана като слаба ни физически, ни психически и тия приказки ми идват в повече. Да, мъжете генетично са физически по-силни - а това в тези игри има значение.
2. Какво е това представяне на 46-49 годишните като някакви СТАРЦИ, дето все едно е някакво постижение да махнат памперса и да идат да играят? Да, вярно е, че се състезават с 22-27 годишни мъже, но всеки си има своите предимства.

# 2 015
Хей Ръждавичке срам нямаш ма , как прецака собственото си племе заради едни жени не те е срам стана най - мразената този сезон отвратен съм от тебе .

# 2 016
Хей Ръждавичке срам нямаш ма , как прецака собственото си племе заради едни жени не те е срам стана най - мразената този сезон отвратен съм от тебе .
Уж ревала за Чикагото сега пак той и е в устата да го маха. Пак от своите хора да чисти. Ей лицемерие бе. 😁

# 2 017
Много тъпа серия. Ако продължават със скучни тъпи битки ще си изгубят аудиторията.

# 2 018
  • София
Айдеее, Ивайло се спаси, бравооооо, аз пак гледам назад! Стискам палци на Крис!

# 2 019
За разговора между Ръждавичка и Сапунджиева имах чувството, че гледам Биг Брадър. Joy  ИВ се печели от най-силният и комплексен участник, а не от хитър и слаб такъв, историята на предаването го доказва.

# 2 020
Чакам аз интрото за канстинг-битката...Радостина нито ми се гледа, нито ми се слуша.

Силен играч също е и Калин...ама всички ги е страх от него и никой не го споменава....А той милият само спи. Satisfied

# 2 021
  • София
Ръждавичка е на 23 г. само. В днешния социален свят е малко.
Останалите жени + гадните редактори и объркват играта.

Чухте на сихнрон, че Ръждавичка не вижда как ще има женски финал (т.е. не витае в облаците), обаче Сапунджиева я облъчва, преди това Радостина (облъчена от Михаела).
И всички говорят за вожд Пекин как това и е мисията.

Объркана е Ръждавичка. Хем си харесва племето и това че номинират според битките, хем и харесва да играе с мъже, хем я натискат да прави коалиция с жени, защото тя е най-силна сред тях.
Всеки я дърпа и това може да и изиграе лоша шега.
Но нищо, на 23 г. е и ще си научи уроците.
Сега и слуша хората около себе си, вижда грешките си.
По-плаха е в социалната игра. Иска едно, карат я да върши друго и това много я разколебва и разфокусира.

# 2 022
Най-вероятно е блатната жаба да е казала на продукцията за Томи Храната
Щяха да го излъчат 100 %

# 2 023
На Рада шейната беше с въже, а на Крис с тежка верига.

# 2 024
Продукцията няма да се кротне докато не спечели жена (някакси).

А на Ръждавичка стратегията не я разбирам. Хем иска Пекин да пази жените, хем не иска да играе с нея.

Накрая нищо няма да стане с женската коалиция. Не мисля, че ще останат повече от 3 жени за финалната осмица, а едната от тях - Ръждавичка ще прецака останалите жени и от там пак мъжки финал и всички тези мъчни приказки за жени-мъже ще са напразно.

Общи условия

Активация на акаунт