💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 130 202
  • 2 612
  •   1
Отговори
# 2 130
Еййй, задържа се тая блатната. Силните жени останали. Смешница. И какво е това наказание 2 минути? На елиминационна? Като не можеш да го минеш - чемодан, вокзал. Поне шейната ѝ да беше натоварена. Поне с една гума, поне едничка. Хем си знаех, че Крис отпада, хем тъй ме е яд. Разсеян беше, да, но ми стана симпатичен още на битката, в която изравяха и опъваха въжетата между две гредички като мост. Забрави да си откопае въжето и тръгна да се муши по корем под преградата от греди. Павел му съска, че е забравил, а той такъв незлоблив "Ох, извинете. Извинявам се." Миличкия 🩵 Като видях оная некадърница без никаква тежест как бедства по препятствията, просветна надежда, но не би. Очаквам с нетърпение да се махне таз.

Оня пък - прежълтелия фикус. Канадски. Правилно му викате фикус. Като феникс бил възкръснал. Ти, жено миничка, дето нема т**ки даже да се разсърдиш коги разбра, че на Томчо и Шопчо си им у последна глуха.

Сапунджиева, Сапунджиева... Пекин не ѝ пукало, тя се заявявала смело, че играе за жените. На Сапунджиева това ѝ е най-благо, щото я грее - все някой да я варди. Защо се излагаш ти в ролята на слугиня и готвачка, която никой не уважава? Като я засегна Дино как се мазни на Симона с нейната манджа, приготвена от нейните ръце, що само на синхрон го каза? Какъв е смисълът изобщо да го повдига на въпрос, като няма да го повдигне там, на място, че да хване дикиш и да се знае, че не е съгласна да я правят на изтривалка? Сега мрънколи на това "младо, плахо, неориентирано момиче, което се притеснявало да се заяви" да я пази нея, зрялата жена. За какво ѝ е на Ръждавичка да пази нея? А тя пък и тя сега на Чикагото постила. Нямам думи.

Баш ми е драго, че Ивайло се върна. Докога, не се знае. Ама се върна. И още по- ми е драго, че мисли и то бистри мисли мисли - кракът му, изглежда, не е толкова зле, обаче не се напъна да спасява подопечните на блатната Горгона, а в същото време почтииии убеди продукцията, че няма да саботира. Покерджия стар е той! И е Овне. Че няма да остане на финал, то се вижда и от Зимбабве. Но ако успее да обрули някого от тия гореизброените, много ще ми е кеф.

Едит:
#НеНа15-килограмовитеЖилеткиВИгриНаВолята
Като сме започнали с не-тата...

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 00:56 от Maggie_393

# 2 131
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Аз съм с два епизода назад. Това, което видях преди малко ме потресе.....
Признаха за "тоя" захар, хляб, сандвичи, а всъщност това не е всичко.
Тук Томи държи в ръката си консерва/ май риба/.
Скрит текст:
Блатната няма да я коментирам, младо момиче, живота е пред нея
и така да се омаскари и не само себе си, но и близките си.....
Не мога да си представя как родителите и ще гледат този позор.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 01:08 от tutulina

# 2 132
  • София
Пуснал съм новата анкетка 😊
Имате 48 часа за гласуване.
Анкетата надявам се както винаги да ви е доста интересна, приятно разцъкване.

# 2 133
  • София
Някак колкото и да съм безочлива от дивана , не бих могла да нарека Пекин  слаба жена , просто тъпо ще ми прозвучи в моите уши,
Няма в игрите победител , който никогаш да не се е явил на елиминационна . Така, че и Калин ще мине по този път. Естествено очаквам канско ореваване , ще стане нечитаемо . Миро никога не е мрънкал, и е от малкото почтени хора които виждам на екран в последно време  ,но не очаквам да се оцени от виждащите Ивайло като смислен човек . През цялото време бях на страната на Ивайло, но започна да се показва и образът на умряла кокошка -страдалица  рязко се пропука. Пак извади налудничавия поглед , а Пекин за съжаление не е на работа там Joy

Има, има - Милен С2 никога не беше номиниран и съответно не е бил на елиминационна битка.

# 2 134
  • София
Ивайло ще отстрани още една жена според мен и силно се надявам да е Ники или Радостина, за да намалеят поне на 4 броя жени, не е спойлер, надежда една ми остана, много ми опротивяха жените като цяло. Тийм Пекин съм, коварна, но мислеща ми е, Ръждито след Лапунов "скатавката" ме издразни и сега се лепна за другите - Дино и Траян - не са от Феномените и още повече ме разочарова...

# 2 135
След битката, Ралица все едно не говори за Миро, а за друг човек. Бил ядрена бомба. Взривил арената GrinningGrinningGrinningGrinningGrinning

# 2 136
  • София
Те винаги си говорят така вече 6 години.
То само за него да беше...

Пуснал съм нова анкета!
Сори, че се повтарям ама много бързо минахме на нова страница и така да се види от повече хора, които цъкат директно на последната страница.

# 2 137
Спирам да гледам докато не дойде обединението.
Ясно ми е,че продукцията прави всичко възможно жените да отидат в топ 8 и ще ги крепи до край. НЕЗАСЛУЖЕНО.
Най-много ме е яд,че такива плъхове като Николета и Радостина ще бутат напред ,само защото са в коалиция и единствената им надежда да вървят напред.

Толкова са ми прозрачни...
И сега защото жълтите няма как да бият сините, Миро ще спечели утре и ще вземе Калин.
Калин пък на всички елиминации ще бъде изпращан,заедно с Ивайло,за да разчистват пътя на великата Пекин.

Скапана Продукция. Колко сте жалки.

# 2 138
  • София
След битката, Ралица все едно не говори за Миро, а за друг човек. Бил ядрена бомба. Взривил арената GrinningGrinningGrinningGrinningGrinning
Канадеца, мани мани, изпитвам неприязън към него голяма... 😅

# 2 139
Всеки път като чуя как водещите и играчите титулуват Миро като най-добрия за този сезон:

# 2 140
  • София
Дано Миро да не познае, Калоян не го харесвам, дано не победи, говежди надежди, гррр

# 2 141
Очаквам Ръждавичка да изгърми в най-скоро време. Прави ми впечатление начинът, по който отпадат феномените. А именно - когато много си повярват. Така отпадна Чикагото - отиде да отстранява Гордиенко, като нямаше грам съмнение, че ще се върне - поръча да му охладят бирата, са му изгладят ризата, въобще планираше да отсъства за малко. Да, ама не - върна се чак след няколко седмици. Лапунов тръгна по същия начин. Ръждавичка беше подла и двулична към него, но Лапунов доброволно се кандидатира за капитан, мислеше си за лесна победа и грошове,  не му е виновна нито Ръждавичка, нито продукцията. В тази битка Томи го победи честно - нямаше предимства, тежести и каквато и да било разлика между двамата. Вярно, всичко зависеше от леко трепване на ръката, но кулата на Томи не падна. И на мен Лапунката ми беше по-симпатичен от двамата, но тръгна с много голямо самочувствие, споменаваше нещо за черна мамба.
Благодарение на приказките на Дино, и Ръждавичка се възприе като много важна особа, повярва че всичко зависи от нея и очаквам скоро да си замине от игрите.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 10:52 от Poni69

# 2 142
Честно е победил Томи друг път. Драконът му не помръдваше, а на Лапунов се клатеше като разглобен.

# 2 143
  • софия
Много се газирам и аз, напрегнА ме  последния епизод.Всички жени се показват отврат - на продукцията тъпотиите.
Аман тая тъпотия женска коалиция. Още по-аман женски финал.
Кой ще го гледа, бе малоумници.  
И само за сеира го правят проклетниците. Trollface

За Ръждавичка, абсолютно споделям мнението - натискат я от продукцията. Както и Радулова миналата година. Ама Силвето хвърли кърпата. И нищо не и спестиха продукцията - с каквото можаха я намачкаха. И грозен хейт отнесе, ама незаслужено.
С Ръждето ми е дежавю - за мен тя си играе като мъж. Говори си да се пазят жените, ама само е на приказки, ей така да не излиза от наратива. Но на практика досега номинира по убеждение -  тези, които смята за слаби.  Дори и Лапунов. Blue Heart
Женската коалиция само Пекин може да я запази - доволна съм че и спестиха на Ръждето тоя товар.
Но очаквам че ще си плати за неспособността.
Хубав разбор на сините след битката. Добре я подкачаше Алекс. Grinning
Ръждето се смята равна на мъжете.
Но и слабостите си знае.  
Сапунджиува да и имам мисловната дейност, егати.... Ако Ръждавичка не се заявява, то  кой ....
Но не се заявява за женска коалиция. Ами не се - да. Не я иска, а и не и трябва, затова.  И наистина е единствената жена, коята мъжете харесват и уважават.
Прави много грешки, няма спор. Има си яко трески за дялане - и пак е свястна. Егото и е в повече сега и ако изпусне контрола, ще бере ядове с тая амбиция. И най-малкия неуспех да е трагедия- това натрупва толкова неудоволетвореност, че  може да отрови всичко хубаво в човека.

За Калин не се притеснявам - ще си блести в жълто.
И сега като станат първи приятели Анимето и  Мирко Потника Joy егати....
И ето ни завършен едит - най- достойните на финал. Rolling Eyes
Предвиждам предстоящо увеличение на Миркови фенове.

А вторите винаги са били и остават  любимите герои на сезоните си.
Да запазим традицията. Stuck Out Tongue Winking Eye

Пп. Да, притеснявам се и аз за Ръждето. Мирише ми на отпадане, поради неспособност за коалиционна игра  по "женски". (нищо че от продукцията ни набутват обратното, не ми минават и на мен тия)

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 02:45 от freespirit

# 2 144
Колко нелепо , криел се зад кринолина, май беше единствен от групата номинирани който вдигна ръка и сам пожела, а не като суперсилата Ивайло , който орева света

Май - май, но Не, не беше единственият, който се предложи. Миро се предложи с мъченически вид, след което Кристиян каза, че Миро бил немощен и не бил за битка, затова предлага себе си. /това от 05.10.2026г. 1:34:20/. Точно тогава Миро казва как не можел да гласува за контузения Ивайло, а преди две седмици гласува за контузения Ивайло. Но вече е в друга позиция и трябва да се прави на много съвестен. Та точно този, който защити немощния Миро, загуби от него.
А за втория съвет опциите за номиниране бяха три, трябва да се номинират двама. Шансът да си номиниран е 2:3, като другите са жени. Това ли е проява на смелост?!  Друг е въпросът, че си и знаеш съперниците.
И като дръпнем чертата, определяният за човекът с най-лошо физическо състояние победи всички и си прибра грошовете в джобчето.

Общи условия

Активация на акаунт