💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 78 887
  • 2 201
  •   111
Отговори
# 2 115
  • София
Любо от сезон 2 им беше гост на Чакалкаста
Изтъкна като най-цветни/интересни персонажи: Дино, Чикагото и Ръждавичка.
Чакала е на същото мнение.

Но се разказаха интересни неща как са правили какви ли не пинизи да си набавят храна и да заобикалят продукцията.

Иначе като цяло пак за пореден път си хейтат сезона, но този път са по-обрани, защото много ги критикуваха в ютюб канала им, а и тук.
Много дразнеща е Ясмин. Все за Ергенът я влече да коментира. Тя най-много критикува сезона. И все за Микяй си говори.

Любо каза, че яко бутали сестрите в сезон 2
За Тошко коментираха. Шак шак.

Споменаха как Вальо е бил сготвен със слайд пъзела дето нямаше решение.

Абе общо взето нищо конкретно за сезон 7.

Аз не знам дали гледат изобщо.
Сигурно превъртат.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 23:21 от Diavolo

# 2 116
И ето Калин хваща пътя към психодиспансера. Добрата новина е, че на него и без друго му доскучава вече и е единственият, който приема предаването като щафетна игра. Лошата е, че обитателите на фустата на Пекин могат да изпият позитивната енергия и на най-големия непукист. Ивайло се е озлобил. Клена е страшен съклет. Клявките - мега елементарни момичета Егати атмосферата. Добре, че може да спи по цял ден.
При феномените - Десислава си мисли, че Овошката подкрепя жените и иска женска коалиция. Тц - иска коалиция със слаби играчи. И сега ако ми каже някой за уговорката с Калин - това си беше чисто замазване на очите.
Плахата, неопитна девойка крещи като каруцар по съотборниците си жени и нарежда мъжете наред -  Калин беше глупав и не можеш да мисли, Лапунов е страхлив и скатавка, Алекс - много знаел пък няма покритие,само нашата Убавица е идеална!
И тук идва дилемата и драмата! Трябва да и изберем един недостатък, дали е кофти човек с неприятен характер или е просто глупава и се  води по акъла на мастър майнда и топ манипулатора на игрите успешно прикрит зад професията на кючекиня?
Когато се наложи Деси е първа на елиминация. И при обединението ще има 4 жени.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 23:34 от MagdalenaM

# 2 117
Любо ми беше любимец с Сезон 2. Него го сготвиха там.

# 2 118
Супер ако Калин отиде в племето на жените. Там имат нужда от истински мъж, който не се страхува ни  от жени ни от битки. Така злобния Ивайло , който е смелчага да ходи на елиминации само ,когато има за съперници Александри и други статисти , едва ли ще саботира отново под страх , че може да се яви на елиминация с не когото трябва. Хубаво са го измислили продуцентите, на всеки хитрец му намират цаката .
П.П Сега разбрах от къде му идва прякора на Дино, явно често върти опашка Joy

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 23:33 от AuroraBB

# 2 119
Томи ги е хранил редовно. Миро е ял най-много от жълтите. И най-вече ТОЯ захар.
Да върви да се скрие под кринолина на мама.

# 2 120
Колко нелепо , криел се зад кринолина, май беше единствен от групата номинирани който вдигна ръка и сам пожела, а не като суперсилата Ивайло , който орева света

# 2 121
На мен, между другото, това с инстаграм профилите ми е много смешно. То реално тръгна от Неделчо и Туджаров, но, разбира се, Чакалчето си обича така тъничко да ги копира — видя, че има хляб в това, и почна да го дъвче всеки епизод. Инстаграм е платформата на кифлите и мутрите. Нормално е там първо жените да имат много последователи и второ — да не са следвани толкова много. „Ергенът“ сега върви все пак — той винаги си е бил фабрика за развиване на инстаграм профили, а и отделно рейтингът и аудиторията, заради многото риалити предавания този сезон, се размиват и не са толкова концентрирани на определено място (демек има повече опции за следване на много хора). Сравнението с профилите е нелепо, защото в сезон 4 и 5 нямаше откъм други предавания конкуренция и лесно трупаха последователи, но сега е различно и това трябва да се вземе предвид.

# 2 122
  • тук и там
Нямаше спойлер за пленяването на Калин.Просто всички вече им знаем номерата  на Продукцията. Имам 1 % надежда,че ще вземат някой друг,но не вярвам.Пекин ,РадостинЯ,Тъполета и Мирослава ще колят и бесят,Иво и Калин ще им изнасят битките,ако стигнат до елиминации -пак те на пангара .Тези имат  и 400 гроша,саби и какво беше друго и ей ти ги на финал.Отвратена съм.За 2те минути наказание  на РадостинЯ да не отварям дума,пак беше несправедливо,все пак става дума за елиминационна битка..
Та  вероятно мишки финалисти,и мишка победител  ще е този сезон..

# 2 123
Супер ако Калин отиде в племето на жените. Там имат нужда от истински мъж, който не се страхува ни  от жени ни от битки. Така злобния Ивайло , който е смелчак да ходи на елиминации само когато има за съперници Александри и други статисти , едва ли ще саботира отново под страх , че може да се яви на елиминация с не когото трябва. Хубаво са го измислили продуцентите, на всеки хитрец му намират цаката .
П.П Сега разбрах от къде му идва прякора на Дино, явно често върти опашка Joy
Мен ме кефят феномените, ама сега някак си ми се струва, че ще е по-добре Калин да отиде при жълтите — там ще има по-голяма роля (Откакто Траян и Дино дойдоха той е в социална сянка ). Траян и Дино нещо съвсем се побъркаха – уж не искаха да играят в коалиция, а сега искат да играят с Ръждавичка, което малко ме издразни.

Реално Лапунов беше сърцето на феномените, а Калин – мозъкът. Той им правеше стратегиите, и след като махнаха Лапунов, племето вече не е същото. Харесвам Дино, забавен е и носи енергия, но взима цялото внимание за себе си и малко се налага.

В Лечителите, ако махнем Пекин и върнем доктора, отборът щеше да е супер – точно като в старите добри времена.

# 2 124
  • София
Не е фейк, а си има наистина таен съюз между Калин и Ръждавичка.
И двамата са в добри отношения в момента.
Не мога да разбера как всичко, което направи Ръждавичка е фалшиво според вас.
Сигурно и сълзите и за Наталия и Чикагото са фалшиви.

100% монтажа играе яко тук. Махат и всички хубави думи за съотборниците и оставят само лошите, за д се генерират коментари и реакции.

Няма как да мине този номер при Дяволчето, защото Ръждавичка е много емпатична.

# 2 125
Любо от сезон 2 им беше гост на Чакалкаста
Изтъкна като най-цветни/интересни персонажи: Дино, Чикагото и Ръждавичка.
Чакала е на същото мнение.

Но се разказаха интересни неща как са правили какви ли не пинизи да си набавят храна и да заобикалят продукцията.

Иначе като цяло пак за пореден път си хейтат сезона, но този път са по-обрани, защото много ги критикуваха в ютюб канала им, а и тук.
Много дразнеща е Ясмин. Все за Ергенът я влече да коментира. Тя най-много критикува сезона. И все за Микяй си говори.

Любо каза, че яко бутали сестрите в сезон 2
За Тошко коментираха. Шак шак.

Споменаха как Вальо е бил сготвен със слайд пъзела дето нямаше решение.

Абе общо взето нищо конкретно за сезон 7.

Аз не знам дали гледат изобщо.
Сигурно превъртат.

Тя Ясминчето още я боли, че нейният възлюбен излезна като пълно мекотело и затова ги храни толкова много.

# 2 126
Защо водещите непрекъснато напомнят, че Рада е престояла 7 седмици на блатото, което е най-дълго време въобще в ИВ!? Явно искат да подчертаят, че е най-слабата и при толкова игри не е успяла да се измъкне от там 😀
Чакат да се появи някой от селото, който да си иска парите за изхранването през тези 7 седмици на Радка Simple Smile

# 2 127
Сапунджиева каза нещо доста умно, което трябва да го чуят всички млади, макар да бе насочено за Пекин, а именно, че е важно да се заяваваш и да държиш на позицията си. Пекин е много неща, но не е страхлива, наистина си отстоява позицията. Аз лично не смятам, че Сапунджиева ще доизчака Пекин, сигурно ще я сготвят и нея. За момента като слаби звена виждам - Радостина, Николета, Миро (донякъде), Сапунджиева и Траян (него просто не го харесвам, но и не съм видяла кой знае какво представяне). Останалите за мен са достойни да бъдат част от финалистите. Ръждавичка и Пекин просто са невероятни. Калин, Чикагото и Ивайло също. Алекс го виждам като пълнеж към племето, там е, но няма голямо значение. Ииииии Дино, силен, но фурнаджийска лопата, за Феномените е чужд и съвсем скоро ще е на “пангара” (любимата дума на 6 и 7 сезон😂) , ако е малко умен и издрапа до обединението и ако Пекин е там, трябва да се преориентира към нея, защото ядрото ще го изплюе, аз освен Траян не виждам друг съюзник за него, така че всичко което изсипа върху Пекин важи и за него.
Въобще не са слаби Сапунджиева, Мирослав и Траян

# 2 128
  • Някъде там...
Освен смяната на цвета на Калин, който явно продукцията ще прави поредния мъченик, ни чака и капитанска битка между Ръждавичка и Пекин. Или поне загатнаха за такава.
При цялото противопоставяне на двете, сблъсък очаквам да има. Дали само сега, дали и на по-късен етап, ще видим.
Е, поне Калин ще има възможност да забогатее ако си печели битките.

# 2 129
  • София
Тя Пекин за постоянно ли ще е капитан на това племе?
Това е БЕЗУМИЕ.
Бахти и наглото бутане.

Аз разбрах, че ще е капитан само за тази седмица + имунитет пак само за тази седмица.

Общи условия

Активация на акаунт