💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 78 910
  • 2 201
  •   111
Отговори
# 2 100
Това май Димитър Димитров от Димитровград го е казал. Не Крис
О, верно, не видях! Иначе и аз се учудих на бойния дух на Крис!

Иначе докато едни ходят на Мальовица, други две приятелки се забавляват с чалгийка в колата - сигурно на път за Злият зъб!

# 2 101
  • Някъде там...
Аз така им се зарадвах за този поход. Нека популяризират походите сред природата. Не чалготеки, молове и пози.

Симона и след игрите ли е останала близка с това недоразумение. Ужас.

# 2 102
Аз така им се зарадвах за този поход. Нека популяризират походите сред природата. Не чалготеки, молове и пози.

Всъщност и двете са по-популярни от Калин в социалните мрежи. Щото това нали било някакъв критерий там. Мерили си го нещо.

# 2 103
Е, то в тези мрежи са основно кифли, та нормално други такива да са популярни. Какво ги интересува някакъв си пещерняк?

# 2 104
  • гр. Шумен
Ужас. Не мога да повярвам. Не мога да си представя как ще сготвят сега Калински. Горкото! Само за да им разчиства пътя на тези... кокошки! А тази Радка-Пиратка, че ще ми вика, че видиш ли Мирослав е най-добрият!? Моля! Е, не мога, съжалявам, ама не виждам с какво превъзхожда Калин, само че... хм... като знам какво стана с Момчи, почти същото му се готви на Калин... Много Жалко! Докога! То пък един път не стана фаворитът на публиката и победител! 🥲🥲🥲

# 2 105
  • София
Мен ми е интересно Калин колко победи има общо до тук - индивидуални+племенни+единоборства.

На 1 стр. има всичко, от-до. 😊
Без текущата седмица:
Калин има общо 1 индивидуална победа.
Капитанската битка срещу Д-р Коеджикова и Кристиан.
Лидери са:
Ивайло: 3
Чикагото: 3
Ръждавичка: 3
Гизем: 3
Виж как съм ги разделил. Има ги всички битки от епизод 1. Ама не в дългите фермани обзори, а първото мнение - статистиката с битки. Има ги по племена и индивидуални.
Аз смятам за индивидуална победа и когато имаш изометрия или друга игра в която един човек остава сам на финала и побеждава реално сам за племето си (например Кристиан с кръста и Гизем с играта за памет с цветовете).

# 2 106
Калин ще разчиства силните, докато мама и Мирко кроят завери и седят на завет.
После Мирко ще блесне свеж и бодър.
Не бил ял. Ай сакън!

Пародия.

# 2 107
Миро го спасява единствено това, че ще плени някой от феномените, който да ползват за бушон. Иначе той е втори номиниран след Ивайло. За жалост не виждам как двамата биха играли заедно(потенциално и с пленения) срещу Пекин и другите две жени.
Че Калинчо отива при блатните отива, това на всички ни стана ясно. Предполагам, че даже ще ги заведе на резиденция. Което няма да им попречи да го пращат бушон на битките. Много захраниха Мирка 200 гроша. Пекин набързо ги кръсти наши, а дори не знае за сабите на Никито.

Интересно Пекин срещу кого смята да ги ползва тези общи грошове.Реално само Ивайло не е в тяхната коалиция.имат 5 гласа срещу 1.Значи ще трябва да номинират и един от коалицията.С общите пари ли ще стане това?

# 2 108
Чакалът пак е качил клип. Ако някой си е направил труда да ги гледа, може ли да пише дали са говорили нещо конкретно за сезона, или пак обичайните си тъпотии дъвчат?

# 2 109
  • София
Не бил ял. Ай сакън!

Пародия.

Не само не е ял.
Не е ял като хората, 5 седмици.
Това са грубо 25 дена.
Докато Калин например има само 1 изолатор за целия сезон. Няма див плаж. Няма блато.
И има 5 резиденции.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 23:20 от Diavolo

# 2 110
Чакалът пак е качил клип. Ако някой си е направил труда да ги гледа, може ли да пише дали са говорили нещо конкретно за сезона, или пак обичайните си тъпотии дъвчат?
Обичайните тъпотии дъвчат. Днес ги минах по бързата схема. Много тъп е този сезон, никой не изпъква, никой не си качва последователите в Инстаграм, лесни игри, незапомнящи се характери и т.н.
Беше им гост някакъв от втори сезон, ама аз не съм го гледала и не го знам.

# 2 111
Не бил ял. Ай сакън!

Пародия.

Не само не е ял.
Не е ял като хората, 5 седмици.
Това са грубо 20 дена.
Докато Калин например има само 1 изолатор за целия сезон. Няма дивия плаж. Няма блато.
И има 5 резиденции.
Щото си ги е заслужил и е бил по-силен.А Мирето яде пердах още с влизането си от Траян и затова си виси на изолатора .😃Па ти продължавай да си го защитаваш ,и самозалъгваш колко бил силен и комплексен.😁

# 2 112
  • Някъде там...
То и повече резиденции не е добре. Ошишкват се. Помня Гешев миналата година как се беше окръглил.
И сега изглеждат надебелели.

# 2 113
Любо (първият отпаднал капитан на капитанска битка в ИВ) от втори сезон обясняваше в началото кой кога и как ял през сезоните. После... обичайните тъпотии за сегашния сезон...

# 2 114

Всъщност и двете са по-популярни от Калин в социалните мрежи. Щото това нали било някакъв критерий там. Мерили си го нещо.
Хаха, нали сега в Чакалкаст бяха поканили Любо от сезон 2, и Ясмин още с първия въпрос го пита колко последователи има в Инстаграм 😂. Май само това я интересува! После почна да се чуди как е възможно Гешев да стигне до финала, да вземе трето място и да има само 11 хиляди последователи 😅.
Иначе Симонка и Радка са жени — естествено, че ще ги следват повече.

1Гери
2Ръждавчика
3Александра
4Томи
5 Радостина
6Калин
7Чикагото
8Николета
и9 Дино
това са най много последователи в социалните мрежи този сезон
Томи ми е чудно от къде ги извадил 17 хиляди

Общи условия