💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 78 887
  • 2 201
  •   111
Отговори
# 2 085
Толкова ме е яд, че и Калин и Ивайло са принципни хора. Ако бях на тяхно място до обединението нонстоп двойни номинации и ги чистя тарикатите отвътре.
Че и пълни с грошове щяха да са за финалната фаза.

# 2 086
Аз наистина не мога да разбера защо слагат жилетки на мъжете (за протокола-жена съм, бивш спортист). Не виждам какъв е смисъла при бягане, гъбки, преминаване на варели, кула, както и препятствията с висене на ръце, да има жилетка. Това са неща, които зависят от издържливост, техника и нямат общо със физическата сила. Дори и при преминаване на препятствия с висене на ръце, там тежестта е собственото тегло, няма смисъл от допълнително. Единствено разлика трябва да има при носене на чували, бутане на вагонетки и т.н. И днес, ако Кристиян не беше с жилетка 15 кг, можеше и да успее. Но това не влиза в плановете на продукцията, а и жените за съжаление ще окапят много бързо. Просто нивото на женския каст е под всякаква критика, с малки изключения. Единствено Ръждавичка, Спунджиева и Пекин изглеждат добре тренирани и са атлети. Сапунджиева обаче ми е много фина и грацилна, макар и жилава, но няма масата на другите две. Николета има спорни качества, а Джар-джар не искам да я коментирам, защото ми толкова противна... Честно казано другите жени от този сезон вече ги забравих, осен Коеджикова, кяото чисто физически беше гротеска.
P.S. Джар-Джар има явно много забавен метаболизъм-от 7 седмици на блатото, без храна, не е мръднала на килограми. Лечителите бяха 2-3 седмици без храна и всички изглеждат като живи мощи. Как става това?

# 2 087
Мен ми е интересно Калин колко победи има общо до тук - индивидуални+племенни+единоборства.

# 2 088
  • София
Не знам как още не са си ъпдейтнали възхвалата за Блатната, като ѝ пишат и сегашната седмица на блатото, тоест вече цели осем! Grinning

# 2 089
  • Буркина Фасо
Калин вероятно ще победи Ивайло следващата елиминация.  

Мен ми е интересно Калин колко победи има общо до тук - индивидуални+племенни+единоборства.
на първа страница от тази тема са победите.

# 2 090
Че Калинчо отива при блатните отива, това на всички ни стана ясно. Предполагам, че даже ще ги заведе на резиденция. Което няма да им попречи да го пращат бушон на битките. Много захраниха Мирка 200 гроша. Пекин набързо ги кръсти наши, а дори не знае за сабите на Никито.

Интересно Пекин срещу кого смята да ги ползва тези общи грошове.Реално само Ивайло не е в тяхната коалиция.имат 5 гласа срещу 1.Значи ще трябва да номинират и един от коалицията.С общите пари ли ще стане това?

# 2 091
Тука всички сте доста наблюдателни — реално тази седмица Калин не го излъчват толкова, колкото предишните. Той почна да се активизира, след като им взеха Траян, и до сряда си беше добре, но последните три дни го няма никакъв. Отделно се е ушишкал бая и според мен е основният фаворит на продукцията.

Просто беше прекалено в комфортната зона. Сега, като развалиха „кокошарника“ и направиха племе, което няма да играе с коалиции, няма нужда от него там — никой няма да го номинира, защото всички го харесват. На пангара ще са Сапунджиева и Алекс, ако трябва да се избира.

Реално е най-логично да го „събудят“, като го пратят при най-големите интриганти — и точно така ще стане, за да има Ивайло съюзник. Аз си го знаех, че така ще бъде — беше ми теория отдавна. Тая продукция е толкова предвидима, че само като видях двете конфигурации, ми стана ясно какво ще е положението.

Тъпото за мен е, че той вече няма да може да бъде капитан до края на сезона. Сега при Безименните само Пекин има право да е капитан — освен ако не измислят някоя нова глупост и не почнат пак да я менкат.

# 2 092
  • Някъде там...
Има такава вероятност. Ако пак номинират по двама или загубят и двете битки, и двамата ще ги прати Пекин на заколение.

Колко седмици остават до обединението? 2-3, в зависимост от това дали ще има пак капитанска елиминационна или двойна елиминация. Смятам колко трябва да оцелее Калин докато пак се събере със своите.

# 2 093
  • София
За единоборства ги сметнах общо 3 (включително от вчера), индивидуалната (капитанска) му е само 1 и с племето си има 13 победи (също ги има на първа страница 10 до минала седмица и 3 от настоящата).

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 22:54 от dido2k

# 2 094
  • Буркина Фасо
Тука всички сте доста наблюдателни — реално тази седмица Калин не го излъчват толкова, колкото предишните. Той почна да се активизира, след като им взеха Траян, и до сряда си беше добре, но последните три дни го няма никакъв. Отделно се е ушишкал бая и според мен е основният фаворит на продукцията.

Просто беше прекалено в комфортната зона. Сега, като развалиха „кокошарника“ и направиха племе, което няма да играе с коалиции, няма нужда от него там — никой няма да го номинира, защото всички го харесват. На пангара ще са Сапунджиева и Алекс, ако трябва да се избира.

Реално е най-логично да го „събудят“, като го пратят при най-големите интриганти — и точно така ще стане, за да има Ивайло съюзник. Аз си го знаех, че така ще бъде — беше ми теория отдавна. Тая продукция е толкова предвидима, че само като видях двете конфигурации, ми стана ясно какво ще е положението.

Тъпото за мен е, че той вече няма да може да бъде капитан до края на сезона. Сега при Безименните само Пекин има право да е капитан — освен ако не измислят някоя нова глупост и не почнат пак да я менкат.
Ивайло няма никакъв шанс. знае го много добре.

# 2 095
Това, което и аз предполагам - Миро познава, взима Калин. Първа елиминация - Ивайло срещу Калин, Ивайло отпада, не че ми се иска, харесвам и двамата. Тази елиминация може да бъде след понеделник - битката за резиденция, евентуално Безименните може да спечелят, след това губят за елиминационна битка и предлагат Иво и Калин. Малко като залагане е това, което си представям, но мисля че като цяло следващата седмица ще бъде доста интересна, а темата ще "кипи" заради Калин.

# 2 096
Ами поне ще го гледаме повече.

# 2 097
Има такава вероятност. Ако пак номинират по двама или загубят и двете битки, и двамата ще ги прати Пекин на заколение.

Колко седмици остават до обединението? 2-3, в зависимост от това дали ще има пак капитанска елиминационна или двойна елиминация. Смятам колко трябва да оцелее Калин докато пак се събере със своите.
Те са 13 тази беше  9

# 2 098
Кристиян /Димитър/ гледа епизода и коментира:

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 22:52 от Гарганела

# 2 099
Това май Димитър Димитров от Димитровград го е казал. Не Крис

Общи условия

Активация на акаунт