💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 86 749
  • 2 418
  •   187
Отговори
# 2 055
Брей, познахме! /нямаше спойлер за това! чисто наши догадки!/
Ще се пленява! Кой? Ами Калин - кой!

# 2 056
  • Някъде там...
Айде заминА Калинката при жълтите. Ама хич не му ходи жълтото. Disappointed Relieved
Еее, при харпиите. Бушон.

# 2 057
  • София
Мръсни гадове... Това ако стане, да пленят Калин, ще е най-мръсния номер евър!!!

# 2 058
Най-силният мъж в сезона ще си избере друг играч, който да праща по елиминации, за да му разчиства път към финалите, гениално 😂

# 2 059
Защо пък аз си мисля,че Ръждавичка,ще пленят.

# 2 060
И опасенията се оказаха верни, ще пленят Калин. Не мога да си го представя в екип, различен от синия. 🥲💙

# 2 061
  • София
И отново се подхвана рефрена "Миро - финалист". Бил най-силният играч... Да, Радке, както и ти си от най-силните жени.

Оф, дали вярно ще вземе Калин?? То никой не заслужава да го заточат при змиите на блатото, ама Калин ще е голяма жертва.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 22:20 от лято!

# 2 062
  • В Града на липите
За какво им е Ръждавичка? Калин е много по-силен от нея. На тях им трябва най-силния по две.
Толкова са зле.

# 2 063
Имат три жени, не им трябва Ръждавичка, а мъж. Поне Калин ще мине на диета да е в топ форма за финалите

# 2 064
  • София
Лоооооол, пленяване на Феномен!
Колко са прозрачни и лесни за разгадаване от продукцията.
Сезон 5 се повтаря.
Живите мощи Безиименните ще се нуждаят от спешно захранване със свежа феноменска кръв.
Калин потъна социално при Феномените, не го дават изобщо, време е да блесне и да бъде изваден на показ.
Реално той е основния фаворит на продукцията след отпадането на Шопа и сега ще го извадят от комфортната му зона. Последен тест за него - ако иска да спечели сезона. Simple Smile Ако тук не отпадне се превръща в на хартия топ фаворит.
Най-логичното нещо на света е Миро да познае залога и да открадне най-добрия фенонен и Калин след това ще ги заведе на Резиденция, ще стане герой и флагман на Безименните.
Калин великолепни ще излезе на сцената.

# 2 065
  • Някъде там...
Никакъв шанс, защо му е още една жена. Има си достатъчно женски параван. Силен мъж им трябва.
Лошото е, че само един Ивайло ще си има Калин там. И то до време, той ще е първият номиниран пак.
Мале, ще има братоубийствени битки. Калин срещу сини.

# 2 066
Това са чисти глупости. Да си мамил като дърт ром и да ти позволят да закопаеш най- свестното дете. Срам за вас.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 06:17 от victoria vassileva

# 2 067
Btw Радка била второ поколение кючекчийка, с майка й заедно си танцуват кючеци Joy

# 2 068
Няма да е тя — няма логика. Трябва им мъжка сила, а тя си е близка с Дино и Траян. След формата играе с тях на сто процента. Обикновено след като свърши играта, се разбира кой с кого е бил близък, и тук не е изключение.

Ивайло пък знам, че е много близък с Калин след формата, въпреки че във „Феномените“ си казаха едва пет изречения общо. Така че…

# 2 069

Едва ли. Трябва им силен мъж за да чисти пътя на "най-силният". Всички са били при тях с изключение на Алекс и Калин. Другите не ги искат, Алекс е възрастен - воаля, ще изберат Калин да чисти.
Освен всичко друго, намекнаха и за локациите, предполагам, че ще върнат стопанството.

Общи условия

Активация на акаунт