💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 80 461
  • 2 222
  •   95
Отговори
# 2 070
Защо водещите непрекъснато напомнят, че Рада е престояла 7 седмици на блатото, което е най-дълго време въобще в ИВ!? Явно искат да подчертаят, че е най-слабата и при толкова игри не е успяла да се измъкне от там 😀

# 2 071
  • Буркина Фасо
със жилетките мъжете ги правят по-тежки или по-бавни?  каква е целта им?

Защо водещите непрекъснато напомнят, че Рада е престояла 7 седмици на блатото, което е най-дълго време въобще в ИВ!? Явно искат да подчертаят, че е най-слабата и при толкова игри не е успяла да се измъкне от там 😀
защото е рекордьорка.  забравили са само да ги извикат от Гинес за да подпечатат рекорда Simple Smile

# 2 072
  • София
Чухте ли как намекнаха, че ще върнат стопанството?
А, добър ден.
Нещастници скапани.

# 2 073
  • Някъде там...
И сега Калин ще разчиства мъжете. Хем ще ми е приятно да го гледам по битки, хем ми е жал за момчето, ще го побъркат в онази отровна атмосфера.
И Мирко ще се крие зад фустите, а Калин ще ходи на елиминации.
Момчил при амазонките... Същата история. И Жорката с Алекса и женките му.

# 2 074
  • София
Добре, Миро беше ок на арената, но въпреки всичко нещо ми липсва да го харесам, знам, че е коментирано, но живец и нещо не му достига според мен, искам да кажа браво на Иво, контузена машина, ау-ау!

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 23:37 от opsatropsa

# 2 075
  • София
Че Калинчо отива при блатните отива, това на всички ни стана ясно. Предполагам, че даже ще ги заведе на резиденция. Което няма да им попречи да го пращат бушон на битките. Много захраниха Мирка 200 гроша. Пекин набързо ги кръсти наши, а дори не знае за сабите на Никито.

# 2 076
Ами той е мъжът от сезона с най-силни способности да делегира - на Пекин интригите, на Калин - битките. Малко се налага да мрънка по синхрони, че не си е намерил говорител ама от него да мине
Най-силният мъж в сезона ще си избере друг играч, който да праща по елиминации, за да му разчиства път към финалите, гениално 😂

# 2 077
Не мога да се въздържа.

Мирко намери сили да вика, че победи куция, бинтован Ивайло с 30 секс.!?

Радке, много си глупава. Крис го е яд, че оставя Ивайло, а не че си го била ти. Не си силна. Долна си.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 22:56 от Stasiva

# 2 078
Добре, Миро беше ок на арената но въпреки всичко нещо ми липсва да го харесам, знам, че е коментирано, но живец и още нещо му липсва според мен, въпреки всичко браво на Иво, контузена машина, ау-ау!

Било му лошо, виело му се свят...и накрая избухна. Обаче каза, че Ивайло без малко да го бие. Така че тук браво на монтажистите. Добре ни заблудиха, че Ивайло много е изоставял.

# 2 079

Като й гледам бутовете.....баш 7 седмици не е яла. Гнус.

# 2 080
Това са чисти глупости. Да си мамил като дълт ром и да ти позволят да закопаеш най- свестното дете. Срам за вас.
Искам да ти вдигна 1000 палчета!👍

# 2 081
Добре де, защо беше целият тоя цирк с това „племе на изгубените“ или както се казваше там? Направиха сините твърде силни, и след един ден пак го развалиха — ебати простотията. Защо просто не ги оставиха както са?

Можеха просто да накажат тея дето са били жълтите с един служебен номинационен глас и да не ядат следващата седмица, или нещо такова. А те — вместо това — ги смесиха, пратиха ги на блатото и какво стана? Зелените ги отслабиха като махнаха Томито, Чикагото без храна е за никъде… Така че цялото нещо за мен беше напразно.

# 2 082
Никакъв шанс, защо му е още една жена. Има си достатъчно женски параван. Силен мъж им трябва.
Лошото е, че само един Ивайло ще си има Калин там. И то до време, той ще е първият номиниран пак.
Мале, ще има братоубийствени битки. Калин срещу сини.
А дали няма да е първо Калин срещу Ивайло?

# 2 083
  • София
На първо място защото сценаристите не могат да смятат, защото точния престой на Радка е 6 "телевизионни седмици" и 1 ден, което се равнява точно на 31 календарни дни (все пак има хора следяли през лятото коя битка кога се е провеждала). Същите тези сценаристи имат и нужда от Гинко Билоба, защото в сезон 5 дъщерята на Дунев изкара на плажа на изгнаниците 37 дена, но нали тогава не беше блато а плаж. А и трябва да се дънят високопарни изрази и рекорди да ловят масовата аудитория дето не могат да си напишат и името без да го сбъркат.
Допълнение: Миналия сезон и Борисенко изкара толкова време на блатото.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 22:28 от dido2k

# 2 084
Заради огромната сметка в денонощния 😂😉

Общи условия

Активация на акаунт