💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 101 649
  • 2 572
  •   266
Отговори
# 2 055
Имат три жени, не им трябва Ръждавичка, а мъж. Поне Калин ще мине на диета да е в топ форма за финалите

# 2 056
  • София
Лоооооол, пленяване на Феномен!
Колко са прозрачни и лесни за разгадаване от продукцията.
Сезон 5 се повтаря.
Живите мощи Безиименните ще се нуждаят от спешно захранване със свежа феноменска кръв.
Калин потъна социално при Феномените, не го дават изобщо, време е да блесне и да бъде изваден на показ.
Реално той е основния фаворит на продукцията след отпадането на Шопа и сега ще го извадят от комфортната му зона. Последен тест за него - ако иска да спечели сезона. Simple Smile Ако тук не отпадне се превръща в на хартия топ фаворит.
Най-логичното нещо на света е Миро да познае залога и да открадне най-добрия фенонен и Калин след това ще ги заведе на Резиденция, ще стане герой и флагман на Безименните.
Калин великолепни ще излезе на сцената.

# 2 057
  • Някъде там...
Никакъв шанс, защо му е още една жена. Има си достатъчно женски параван. Силен мъж им трябва.
Лошото е, че само един Ивайло ще си има Калин там. И то до време, той ще е първият номиниран пак.
Мале, ще има братоубийствени битки. Калин срещу сини.

# 2 058
Това са чисти глупости. Да си мамил като дърт ром и да ти позволят да закопаеш най- свестното дете. Срам за вас.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 06:17 от victoria vassileva

# 2 059
Btw Радка била второ поколение кючекчийка, с майка й заедно си танцуват кючеци Joy

# 2 060
Защо пък аз си мисля,че Ръждавичка,ще пленят.
Няма да е тя — няма логика. Трябва им мъжка сила, а тя си е близка с Дино и Траян. След формата играе с тях на сто процента. Обикновено след като свърши играта, се разбира кой с кого е бил близък, и тук не е изключение.

Ивайло пък знам, че е много близък с Калин след формата, въпреки че във „Феномените“ си казаха едва пет изречения общо. Така че…

# 2 061
Защо пък аз си мисля,че Ръждавичка,ще пленят.

Едва ли. Трябва им силен мъж за да чисти пътя на "най-силният". Всички са били при тях с изключение на Алекс и Калин. Другите не ги искат, Алекс е възрастен - воаля, ще изберат Калин да чисти.
Освен всичко друго, намекнаха и за локациите, предполагам, че ще върнат стопанството.

# 2 062
Защо водещите непрекъснато напомнят, че Рада е престояла 7 седмици на блатото, което е най-дълго време въобще в ИВ!? Явно искат да подчертаят, че е най-слабата и при толкова игри не е успяла да се измъкне от там 😀

# 2 063
  • Буркина Фасо
със жилетките мъжете ги правят по-тежки или по-бавни?  каква е целта им?

Защо водещите непрекъснато напомнят, че Рада е престояла 7 седмици на блатото, което е най-дълго време въобще в ИВ!? Явно искат да подчертаят, че е най-слабата и при толкова игри не е успяла да се измъкне от там 😀
защото е рекордьорка.  забравили са само да ги извикат от Гинес за да подпечатат рекорда Simple Smile

# 2 064
  • София
Чухте ли как намекнаха, че ще върнат стопанството?
А, добър ден.
Нещастници скапани.

# 2 065
  • Някъде там...
И сега Калин ще разчиства мъжете. Хем ще ми е приятно да го гледам по битки, хем ми е жал за момчето, ще го побъркат в онази отровна атмосфера.
И Мирко ще се крие зад фустите, а Калин ще ходи на елиминации.
Момчил при амазонките... Същата история. И Жорката с Алекса и женките му.

# 2 066
  • София
Добре, Миро беше ок на арената, но въпреки всичко нещо ми липсва да го харесам, знам, че е коментирано, но живец и нещо не му достига според мен, искам да кажа браво на Иво, контузена машина, ау-ау!

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 23:37 от opsatropsa

# 2 067
  • София
Че Калинчо отива при блатните отива, това на всички ни стана ясно. Предполагам, че даже ще ги заведе на резиденция. Което няма да им попречи да го пращат бушон на битките. Много захраниха Мирка 200 гроша. Пекин набързо ги кръсти наши, а дори не знае за сабите на Никито.

# 2 068
Ами той е мъжът от сезона с най-силни способности да делегира - на Пекин интригите, на Калин - битките. Малко се налага да мрънка по синхрони, че не си е намерил говорител ама от него да мине
Най-силният мъж в сезона ще си избере друг играч, който да праща по елиминации, за да му разчиства път към финалите, гениално 😂

# 2 069
Не мога да се въздържа.

Мирко намери сили да вика, че победи куция, бинтован Ивайло с 30 секс.!?

Радке, много си глупава. Крис го е яд, че оставя Ивайло, а не че си го била ти. Не си силна. Долна си.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 22:56 от Stasiva

Общи условия

Активация на акаунт