💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 9 (03.11 - 09.11)

• 130 273
  • 2 612
  •   1
Отговори
# 2 100
Чакалът пак е качил клип. Ако някой си е направил труда да ги гледа, може ли да пише дали са говорили нещо конкретно за сезона, или пак обичайните си тъпотии дъвчат?
Обичайните тъпотии дъвчат. Днес ги минах по бързата схема. Много тъп е този сезон, никой не изпъква, никой не си качва последователите в Инстаграм, лесни игри, незапомнящи се характери и т.н.
Беше им гост някакъв от втори сезон, ама аз не съм го гледала и не го знам.

# 2 101
Калин ще разчиства силните, докато мама и Мирко кроят завери и седят на завет.
После Мирко ще блесне свеж и бодър.
Не бил ял. Ай сакън!

Пародия.

Не само не е ял.
Не е ял като хората, 5 седмици.
Това са грубо 20 дена.
Докато Калин например има само 1 изолатор за целия сезон. Няма дивия плаж. Няма блато.
И има 5 резиденции.
Щото си ги е заслужил и е бил по-силен.А Мирето яде пердах още с влизането си от Траян и затова си виси на изолатора .😃Па ти продължавай да си го защитаваш ,и самозалъгваш колко бил силен и комплексен.😁

# 2 102
  • Някъде там...
То и повече резиденции не е добре. Ошишкват се. Помня Гешев миналата година как се беше окръглил.
И сега изглеждат надебелели.

# 2 103
Чакалът пак е качил клип. Ако някой си е направил труда да ги гледа, може ли да пише дали са говорили нещо конкретно за сезона, или пак обичайните си тъпотии дъвчат?
Любо (първият отпаднал капитан на капитанска битка в ИВ) от втори сезон обясняваше в началото кой кога и как ял през сезоните. После... обичайните тъпотии за сегашния сезон...

# 2 104
Аз така им се зарадвах за този поход. Нека популяризират походите сред природата. Не чалготеки, молове и пози.

Симона и след игрите ли е останала близка с това недоразумение. Ужас.
Всъщност и двете са по-популярни от Калин в социалните мрежи. Щото това нали било някакъв критерий там. Мерили си го нещо.
Хаха, нали сега в Чакалкаст бяха поканили Любо от сезон 2, и Ясмин още с първия въпрос го пита колко последователи има в Инстаграм 😂. Май само това я интересува! После почна да се чуди как е възможно Гешев да стигне до финала, да вземе трето място и да има само 11 хиляди последователи 😅.
Иначе Симонка и Радка са жени — естествено, че ще ги следват повече.

1Гери
2Ръждавчика
3Александра
4Томи
5 Радостина
6Калин
7Чикагото
8Николета
и9 Дино
това са най много последователи в социалните мрежи този сезон
Томи ми е чудно от къде ги извадил 17 хиляди

# 2 105
  • София
Любо от сезон 2 им беше гост на Чакалкаста
Изтъкна като най-цветни/интересни персонажи: Дино, Чикагото и Ръждавичка.
Чакала е на същото мнение.

Но се разказаха интересни неща как са правили какви ли не пинизи да си набавят храна и да заобикалят продукцията.

Иначе като цяло пак за пореден път си хейтат сезона, но този път са по-обрани, защото много ги критикуваха в ютюб канала им, а и тук.
Много дразнеща е Ясмин. Все за Ергенът я влече да коментира. Тя най-много критикува сезона. И все за Микяй си говори.

Любо каза, че яко бутали сестрите в сезон 2
За Тошко коментираха. Шак шак.

Споменаха как Вальо е бил сготвен със слайд пъзела дето нямаше решение.

Абе общо взето нищо конкретно за сезон 7.

Аз не знам дали гледат изобщо.
Сигурно превъртат.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 23:21 от Diavolo

# 2 106
И ето Калин хваща пътя към психодиспансера. Добрата новина е, че на него и без друго му доскучава вече и е единственият, който приема предаването като щафетна игра. Лошата е, че обитателите на фустата на Пекин могат да изпият позитивната енергия и на най-големия непукист. Ивайло се е озлобил. Клена е страшен съклет. Клявките - мега елементарни момичета Егати атмосферата. Добре, че може да спи по цял ден.
При феномените - Десислава си мисли, че Овошката подкрепя жените и иска женска коалиция. Тц - иска коалиция със слаби играчи. И сега ако ми каже някой за уговорката с Калин - това си беше чисто замазване на очите.
Плахата, неопитна девойка крещи като каруцар по съотборниците си жени и нарежда мъжете наред -  Калин беше глупав и не можеш да мисли, Лапунов е страхлив и скатавка, Алекс - много знаел пък няма покритие,само нашата Убавица е идеална!
И тук идва дилемата и драмата! Трябва да и изберем един недостатък, дали е кофти човек с неприятен характер или е просто глупава и се  води по акъла на мастър майнда и топ манипулатора на игрите успешно прикрит зад професията на кючекиня?
Когато се наложи Деси е първа на елиминация. И при обединението ще има 4 жени.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 23:34 от MagdalenaM

# 2 107
Любо ми беше любимец с Сезон 2. Него го сготвиха там.

# 2 108
Супер ако Калин отиде в племето на жените. Там имат нужда от истински мъж, който не се страхува ни  от жени ни от битки. Така злобния Ивайло , който е смелчага да ходи на елиминации само ,когато има за съперници Александри и други статисти , едва ли ще саботира отново под страх , че може да се яви на елиминация с не когото трябва. Хубаво са го измислили продуцентите, на всеки хитрец му намират цаката .
П.П Сега разбрах от къде му идва прякора на Дино, явно често върти опашка Joy

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 23:33 от AuroraBB

# 2 109
Томи ги е хранил редовно. Миро е ял най-много от жълтите. И най-вече ТОЯ захар.
Да върви да се скрие под кринолина на мама.

# 2 110
Колко нелепо , криел се зад кринолина, май беше единствен от групата номинирани който вдигна ръка и сам пожела, а не като суперсилата Ивайло , който орева света

# 2 111
На мен, между другото, това с инстаграм профилите ми е много смешно. То реално тръгна от Неделчо и Туджаров, но, разбира се, Чакалчето си обича така тъничко да ги копира — видя, че има хляб в това, и почна да го дъвче всеки епизод. Инстаграм е платформата на кифлите и мутрите. Нормално е там първо жените да имат много последователи и второ — да не са следвани толкова много. „Ергенът“ сега върви все пак — той винаги си е бил фабрика за развиване на инстаграм профили, а и отделно рейтингът и аудиторията, заради многото риалити предавания този сезон, се размиват и не са толкова концентрирани на определено място (демек има повече опции за следване на много хора). Сравнението с профилите е нелепо, защото в сезон 4 и 5 нямаше откъм други предавания конкуренция и лесно трупаха последователи, но сега е различно и това трябва да се вземе предвид.

# 2 112
  • тук и там
Нямаше спойлер за пленяването на Калин.Просто всички вече им знаем номерата  на Продукцията. Имам 1 % надежда,че ще вземат някой друг,но не вярвам.Пекин ,РадостинЯ,Тъполета и Мирослава ще колят и бесят,Иво и Калин ще им изнасят битките,ако стигнат до елиминации -пак те на пангара .Тези имат  и 400 гроша,саби и какво беше друго и ей ти ги на финал.Отвратена съм.За 2те минути наказание  на РадостинЯ да не отварям дума,пак беше несправедливо,все пак става дума за елиминационна битка..
Та  вероятно мишки финалисти,и мишка победител  ще е този сезон..

# 2 113
Супер ако Калин отиде в племето на жените. Там имат нужда от истински мъж, който не се страхува ни  от жени ни от битки. Така злобния Ивайло , който е смелчак да ходи на елиминации само когато има за съперници Александри и други статисти , едва ли ще саботира отново под страх , че може да се яви на елиминация с не когото трябва. Хубаво са го измислили продуцентите, на всеки хитрец му намират цаката .
П.П Сега разбрах от къде му идва прякора на Дино, явно често върти опашка Joy
Мен ме кефят феномените, ама сега някак си ми се струва, че ще е по-добре Калин да отиде при жълтите — там ще има по-голяма роля (Откакто Траян и Дино дойдоха той е в социална сянка ). Траян и Дино нещо съвсем се побъркаха – уж не искаха да играят в коалиция, а сега искат да играят с Ръждавичка, което малко ме издразни.

Реално Лапунов беше сърцето на феномените, а Калин – мозъкът. Той им правеше стратегиите, и след като махнаха Лапунов, племето вече не е същото. Харесвам Дино, забавен е и носи енергия, но взима цялото внимание за себе си и малко се налага.

В Лечителите, ако махнем Пекин и върнем доктора, отборът щеше да е супер – точно като в старите добри времена.

# 2 114
  • София
Не е фейк, а си има наистина таен съюз между Калин и Ръждавичка.
И двамата са в добри отношения в момента.
Не мога да разбера как всичко, което направи Ръждавичка е фалшиво според вас.
Сигурно и сълзите и за Наталия и Чикагото са фалшиви.

100% монтажа играе яко тук. Махат и всички хубави думи за съотборниците и оставят само лошите, за д се генерират коментари и реакции.

Няма как да мине този номер при Дяволчето, защото Ръждавичка е много емпатична.

Общи условия

Активация на акаунт